Mamici de iulie-august 2007 (81)
Raspunsuri - Pagina 19
ilenutza spune:
Ioana nastere usoara si asteptam detaliile!
Mi-am scos rec. pt nou nascut pe care le-am primit la Victor de la dr. pediatra.Si am citit ca pt colici este rec. si calciu carbonic.IMi aduc aminte ca lui V. asta i-a mers cel mai bine, dupa ce am incercat toate scumpeturileDeh, baiat econom!
Ile 40 si Victor ( 22 dec 2005)
Simo78 spune:
Ioana ....iaca-i leu , sau ma rog, depcamdata o pisicutza
Mai da Lia ce-i cu ea?????
Ne vedem peste 3-5 zile!
Simona 38+ Matei Hisham
Crash test dummies
fianna spune:
Intrebare: inducerea se poate face in orice conditii?
Nu de alta, dar maine sarbatoresc 41 de saptamani, burta e sus, colul e inchis si lung si pe deasupra habar nu am ce-i aia contractie. Maine ma duc la doctor si vreau sa vb cu el daca e cazul sa imi induca nasterea sau sa facem cezariana- desi tare groaza imi e de operatie! Nu vreau sa creasca bebe prea mare si sa ma trezesc peste o saptamana-doua ca la finele unui travaliu de n-spe ore sa trebuiasca cezariana de urgenta. Sau sa aiba bebe cie stie ce probleme din cauza ca a stat prea mult si nu a mai avut loc sau lichid
Si ma gandesc ca ar trebui sa existe totusi niste semne ca se pregateste sa iasa( burta, colul, ceva ceva). Sau se poate sa se intample toate odata Am urcat scari, am mers la plimbari, am mancat curry si chilli, am incercat si si absolut NADA !!!
Nu-mi vine sa cred ca de o luna eu sunt pregatita cu toate cele si el nu da nici un semn. As vrea sa-l las in ritmul lui dar daca ritmul lui e prea lent ca sa fie sanatos?
fianna Matthew Peter
40
How much longer?
AndraZ spune:
si noi dupa o noapte luuuuunga cat o zi de post!
Ioana, bafta multa si nastere usoara! Chiar acum imi aduceam aminte ca in urma cu cateva zile te intrebai ce faci tu acasa ca ai prea mult timp liber.......se pare ca Smaranda ti-a gasit ceva de facut
Luna, Ile incerc sa mananc insa la cele 100 de grade de afara si din casa nu imi trebuie decat apa si atat. Ma lupt de cateva zile cu niste iaurturi. sper sa ma tina asa. inainte de nastere mancam tone de salata de rosii cu branza insa acum, stupoare, rosiile imi fac rau si am decis sa le scot din meniu. o sa incerc sa trec pe fructe, sa vad daca merge. cat despre mancare gatita, nu numai ca nu am pofta dar numai cand ma gandesc ma apuca durerea de cap. vad ca si sotul meu este la fel ca si mine: nu are pofta de mancare. la noi solidaritatea functioneaza 100%. noroc ca inca iau vitamine si fier ca altfel cred ca picam din picioare pana acum.
Deni, Valen, Alina azi noapte am reusit s-o alaptez iar pe Mara....3,5 ore in continuu. cred ca a fost moarta de foame. oricum dupa 3.5 ore de alaptat eu eram lata si fara tzitzi. am vazut ca de aseara Mara face iar pipi si kk si ca si-a mai revenit. plus ca nu mai urla ca din gura de sarpe. sper ca si productia mea de lapte sa se mareasca acum. daca nu iese, ma apuc si eu de bilanturi ca Deni ...poate poate
Mychy, zilele astea ne-am luptat cu caldura si cu alaptatul si nu am mai avut timp de net. Plus ca al meu sotz mi-a furat cablul de internet pt laptopul lui si abia am mai apucat si eu cate o "bucata de tzeava" sa mai citesc si eu din cand in cand pe DC...ca deh, face rapoarte acasa acum....cred ca vrea sa ii creasca productia de lapte si lui
Andra si Mara Teodora(13.07.2007)
"Cere si ti se va da!"
www.flickr.com/photos/9662615@N06/" target="_blank">Mara Teodora
andicu spune:
Salutam si noi fetele si bebelusii.
N-am mai intrat de cateva zile, dar n-am avut nici timp nici starea necesara. Acum pot spune ca sunt mai bine, cred ca "m-am reparat" la cap de la mine, fara ajutor si calmante, dar sa nu zic hop! inca pt ca n-am decat vreo 3zile de cand nu mai bocesc...
In alta ordine de idei, se pare ca am facut mastita la sanul drept ca urmare a faptului ca bebe n-a vrut sa suga de la el la inceput, eu il tot puneam la celalalt si pe stangul il mulgeam cand mi-aduceam aminte. asa ca am facut o galma, care s-a intins, apoi a copt si dupa 5 zile de antibiotic si comprese reci si muls si frunze de patlagina a pocnit guguloiul si a iesit mai toata mizeria. Acum nu stiu ce sa fac si cum sa fac mai departe ca a mai ramas un pic tare si nu prea mai picura de-acolo mare lucru. Antibioticele le-am oprit, si m-am muls azi doar o data si un pic in apa calda. stie cineva sa ma ajute???
Felicitari mamicilor si bun venit bebicilor din ultimele zile, pe care nu am apucat sa-i felicit, Roxanadum, Brazuca, Ooana, July_g si Andutzy!!! sa va traiasca bebeii, sa fiti sanatosi si mancaciosi si mamicilor refacere rapida, mult laptic la tzitzi si nopti linistite!
Ioana, nastere usoara, bebe sanatos si numai vesti bune sa ne aduci!
Bebe Filip e bine si un fomist de nu se poate! mananca f bine si azi o sa aflam cat am pus la cantar in aproape 4 saptamani, caci maine facem 4 saptamani si vineri implinim 1 luna! desi m-a chinuit ideea, recunosc , cand eram in depresii, n-am renuntat la alaptat si chiar si de la un san si cu completare la biberon de la celalalt san ( dar nu tot timpul), mananca si se satura. Ziua mananca cam la 2 ore, 2 1/2 iar noaptea cam la 3 ore.
Andicu mami dewww.flickr.com/photos/9457501@N02/" target="_blank">Bebe Filip(27 iunie 2007)
Cum crestem noi
Anya20 spune:
quote:
Originally posted by jadi
Mi-am adus aminte, Alino, fiecare pe meseria lui, tzie iti cresc tzatzele de la cate sfaturi de puericultura primim pe aici! Basca unele avizate, de absolvent de medicina, deh nu ti-a placut la academie .
Deni & Vlad & Tudor
asa e...pai tu crezi ca oricine ajunge la academie?! tu ai avut noroc...
Alina, mamica fericita a 2 "pete" - Arina Ilinca (20 iun 2007) si Anya Ioana (19 oct 2005)
www.sonia.as.ro/" target="_blank">Sonia trebuie sa traiasca!
b_irina_c spune:
La 11.54 s-a nascut Smaranda ! 3800 gr - Apgar 10! Si ea si Ioana sunt bine!
Felicitari Ioana!! Refacere rapida si mult laptic! Sa-ti traiasca Smaranda si sa-ti aduca numai bucurii! Sa fie sanatoasa, norocoasa, cuminte si mai cum doresti tu !
Irina, mami de Vladut (26.08.2005)
Anya20 spune:
bine ai venit, smaranda! sa fii sanatoasa si frumoasa, la fel ca si surioara ta!
Alina, mamica fericita a 2 "pete" - Arina Ilinca (20 iun 2007) si Anya Ioana (19 oct 2005)
www.sonia.as.ro/" target="_blank">Sonia trebuie sa traiasca!
mychydutza spune:
IOANA felicitari..........sa-ti traiasca bebbelina si sa fie sanatoasa tun! vorba Andrei tot te intrebai tu cum sa iti omori timpu acasa. uite ca s-a rezolvat problema. se pare ca inghetata o sa o mancam cu carucioarele alaturi..............
+37 cu bebe baiat
mihaela