Mamici de iulie-august 2007 (81)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns paticut spune:

Hai Ioana - Doamne Ajuta - tinem pumnii sa fie totul OK

scuze dar nu am gasit pampoanele nicaieri pe lista mea.

paticut 37+ cu Rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anya20 spune:

wow, ce veste ne aduci, irina! multa bafta ioana!!! si o bebelusa sanatoasa si mancacioasa! asteptam vesti.

lavi, multumesc, aceea este si poza mea favorita.

Alina, mamica fericita a 2 "pete" - Arina Ilinca (20 iun 2007) si Anya Ioana (19 oct 2005)

www.sonia.as.ro/" target="_blank">Sonia trebuie sa traiasca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Doamna Alina, sa va inscrieti la miss odisee, stiu eu ca ai niste poze beton cand erai gravida!
Am putea sa trimitem si poza colectiva de la Pati cu burtile noastre, numai sa fie si fetele de acord .

Deni & Vlad & Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucapio spune:

Neatza,

O canita de cafea pentru viitoarele mamicutze si o cana mai mare de lapte pentru cele care isi tin bebeii in brate ca sa stimulam un pic mai mult lapticul (nu ca ar merge, dar cine stie).
Multumesc mult de aprecierii tuturor. Imi pare rau ca nu pot sa va "arat" reactia sotului cand a vazut ca am trimis pozele pe mail-ul comun si chiar suntem admirati ......

Multumim inca o data.

Pup

34 si .... tot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madabout2003 spune:

Neata fetelor!
Multumesc mult pentru complimente!
Ioana nastere usoara!

MADA 34+, cu Emily

www.flickr.com/photos/9364421@N06/?saved=1" target="_blank">Noi doi+1

Mergi la inceput

Mi-am adus aminte, Alino, fiecare pe meseria lui, tzie iti cresc tzatzele de la cate sfaturi de puericultura primim pe aici! Basca unele avizate, de absolvent de medicina, deh nu ti-a placut la academie .

Deni & Vlad & Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_lucia spune:

Buna tuturor si scuze ca dau asa "buzna" la acest subiect dar am intrat in mod special sa o incurajez pe Ioana. Bafta Ioana sa fie totul bine si sa te bucuri de bebelina care va veni pe lume in curind.

Felicit proaspetele mamici si bafta celor ce se pregatesc de nastere.

Salutari,
Dana Lucia si Alberto (12.08.2005)

Mergi la inceput

Da' de noi nici ca ti-ar fi dor, hmmm?

Deni & Vlad & Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Ioana

Irinusha am citit povestea, tare draguta. Sa fie fericita Amelie.

Andra incearca sa mananci nu numai pt lapte dar si pentru tine altfel de unde sa ai energie sa te ocupi de Mara?

Va mutumesc ca-mi sunteti alaturi cu sfaturi iar referitor la caldura v-as lua pe toate aici sa va racoriti. Singura problema aici e ploaia care nu se mai opreste si avem inundatii. Aici unde stau eu nu rau, se mai inunda straduta sau statiile la metrou dar in anumite zone deja se plimba lumea inot. Offfff, vara asta a fost oribila peste tot, si pt voi si pt noi, eu deja nu mai stiu ce inseamna soare, ce inseamna sa ma imbrac de vara tare aiurea.

Aylin bine ai revenit, cum a fost operatia sotului?

Lia unde esti?

Va pup pe toate ca tare imi sunteti dragi.

P.S. Esti tare cu petele tale care seamana cu socru si cu tatal. Mai ai sa faci doi baieti sa semene cu soacra si cu mama.

Luna 36 sapt+
Adelise Raluca si Cosmin

Is the final countdown!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

Ioana nastere usoara si te asteptam cu vesti. uite ca nasti si n-am apucat si noi sa mancam o inghetata la Mall Vitan..........

+37 cu bebe baiat
mihaela

Mergi la inceput