Mamici de iulie-august 2007 (81)
Raspunsuri - Pagina 17
aylin_tarcan spune:
buna fetelor!
Am revenit si eu dupa cateva saptamani de lipsa. in primul rand vreau sa le felicit pe noile mamici, sa va traiasca bebeii si sa fiti fericite alaturi de ei!
ma simt ingrozitor de prost ca nu am fost alaturi de voi in saptamanile astea fierbinti si ca am pierdut atat de mult! iar acum nu mai pot sa recuperez atatea capitole. nici macar pe asta nu pot sa il citesc, si nu stiu nimic din ce s-a mai intamplat pe aici! dar sper ca numai lucruri bune!
eu sunt bine, astept sa mai merg la doctor peste 2 saptamani sa vad ce mai faec bb, care era mai mic data trecuta. de altfel, ma intrebam cum putea fi mare cand eu am asa o burta mica. unde sa aiba loc saracuta? dar sper sa fie destul de mare, ca o sa am 38+.
fetele, azi nu, dar sper ca de maine sa pot sa va citesc si sa particip si eu la forum.
sper in ca o data ca sunteti toate bine, si bbii vostri la fel. va pup pentru azi si sper ca maine sa fiu langa voi din nou.
Aylin, 36+
atat de mari suntem
lorinaoo1 spune:
Anya sar'na . Noi suntem topiti dupa ea. Poate esenta aia de fetita cu ochi albastri s-a "prins" si la Lorinuta Am vazut-o si pe Arina , seamana mult cu surioara cea mare . www.flickr.com/photos/a1910a2006/865758303/in/set-72157600941512069/" target="_blank">Asta e fotografia mea preferata si imi plac si rochitele ei fancy, e tare dragalasa. Sa fie sanatoasa si norocoasa ca pana acum, ca sigur va bucurati de ea
Oana ti-am vazut pozicile, ai 2 pui frumosi tare. Mi se pare mie sau Victor e sprancenat ?
Ile faza cu pepenele e ciudata rau. Adica, eu de cate ori mananc pepene, ma trezesc cu ceva surprize, in sensul ca imi revin lohiile . Citisem pe net ca ar influenta hormonal corpul nostru. Acum, nu stiu, poate aberez
Ioana imi pare rau sa aud ca nu au iesit prea bine analizele. Uite ici multi ca sa revina in limite normale.
Simo coboram majoretele din pod
Mada esti haioasa cu bidonul . Cat despre invidia ta, bucura-te cat mai poti de somnic si de programul "de voie"
Andutzy felicitari
Andra deci rabdarea e totul, sa tin si eu minte asta
Lunita curaj si capul sus, suntem alaturi de tine. Atata timp cat nu e nimic confirmat, nu te impacienta
Aylin
Lavi - fericita deLorina Maria (5 iulie 2007)
si...nasica de moflea
violetan spune:
quote:
Originally posted by Pinacolada
Buna! eu sunt o mamica de septembrie si am venit in vizita pe la voi pentru a intreba daca a nascut cineva la Euroclinic sau va naste?
Cum e, merita banii?
FELICITARI PENTRU PROASPETELE MAMICI! MULTA SANATATE SI NOROC!
Pinacolada
mama de Luca (18.10.2005) si Rares in burtica
http://community.webshots.com/user/rpetrescu2002
Ti-am scris si pe mess. Eu am sa nasc la euroclinic. Sper din toata inima sa merite banii:) si sa fie bine. Vorbim pe yah daca vrei, sa nu plictisim fetele...
Pupici la toata lumea!
http://bd.lilypie.com/ZcINp3.png
violeta, 37+
b_irina_c spune:
Salut,
Am intrat sa va anunt ca Ioanei i s-au fisurat membranele si intra azi in operatie.
Nastere usoara !!!
Irina, mami de Vladut (26.08.2005)
ilenutza spune:
Andra chiar daca nu ai chef trebuie sa ai cel putin 3 mese pe zi, fie ca mananci o portie mica, imp. e sa mananci.Sanatos, fructe, salate, ce vrei tu , supe, legume sote, gratar- apeleaza la o firma de catering daca nu ai timp si chef sa iti faci.
M-am amuzat cumplit cu faza:"asa o sa stam toata noaptea?"
De aia mi-a placut mie in maternitate ca toata lumea facea acelasi lucru, resp. avea grija de bb indif. de ora.
Si Luna mi-a placut cum ai spus ca nu trebuie sa ne gandim lace ar fi trebuit sa facem la ora aia si sa intelegem ca bb nu stie ce ora e si ce se face de obicei!
Daca vrea toata noaptea in brate, aste e!Incearca sa dormi cu el pe pieptul tau, stai asa semi ridicata, poate atipesti si tu!Of, cate nopti si zile am dormit asa!
Nu va mai spun ca inainte sa il trimit pe V. la mama, la pranz il apucase sa doarma calare pe mine sau sa il tin asa ca pe o cocutza!Va dati seama si cu burta mare si cu 11 kg pe pieptul meu, era o fericire!
Plec acum rpd pana peste drum sa iau forfecutza si perie pt bb!
Ile 40 si Victor ( 22 dec 2005)
arhdy spune:
Buna fetelor.
Ne luptam si noi cu caldurile. Nu reusim deloc sa le suportam, desi nu ne plimbam, ci stam in casa. Mai avem 3 zile pana la termen si nu ne grabim sa infruntam viata. Sotul deja este foarte nerabdator si spune la toata lumea ca s-a saturat sa se uite la patut si la carut si sa fie goale. Dar o sa vina si tzupilina, cand vrea ea. Nu vreau sa grabesc deloc lucrurile. Stie ea de ce sta. In plus si eu m-am nascut la termen. Asa ca mai astept, desi imi este greu. Va tot citesc si urmaresc ce povestiti voi de bebelusi. Incerc sa tin minte ce scrieti voi pe aici.
Am si eu o problema. De ceva timp tot am incercat sa bag si eu niste poze de la cununie si logodna, dar de fiecare data imi da eroare.
Pupici, bebei sanatosi si nastere osoara celor care se pregatesc acum.
Diana 39+ si Cristiana Maria
mai avem 3 zile
lorinaoo1 spune:
Ioana nastere usoara!
Mamici de fetite, taticii bebeluselor voastre sunt tot asa de grijulii ca si al meu? Ca sotul meu m-a innebunit cat a stat acasa Bine ca de ieri s-a dus la serviciu, offf. Duminica a fost plecat la o nunta (au cununat nasii nostri) si a pus-o pe socrela sa stea cu un ochi pe noi... cica sa nu se intample ceva. Si ia ghiciti unde a stat socrela... cu ochii pe noi la propriu, adica in balcon, cu pretextul ca se aeriseste Nu mai spun ca se teme sa lase copilul singurel un minut pana sa se duca la baie sau sa bea apa si mereu imi spune "vezi, ai grija...". Imi vine sa il bat. Macar bine ca acum e plecat, sunt mai relaxata.
PS Am intrebat mamicile de fetite, pt ca taticii de fetite sunt de obicei excesiv de grijulii. Dar cred ca pot exista si tatici de baietei la fel de atenti
Lavi - fericita deLorina Maria (5 iulie 2007)
si...nasica de moflea
Anya20 spune:
quote:
Originally posted by jadi
Despre noi, numai de bine!
Vineri cred ca am mancat ceva aiurea, ma tot gandesc ce, ca asta mic a avut ceva dureri de burtica si care nu au trecut nici cu Bonisan si nici cu Sab Simplex asa ca vreo 2 zile mi-a fost cam marait. De ieri am incercat sa nu mai mananc aiurea si vad ca si-a revenit la starile bune ba mai mult bubitele de pe fata care i-au aparut in numar mare vineri, vad ca incep sa se curate. Nu stiu daca au legatura una cu alta dar era timpul sa ii treca bubele astea, nu le-am mai dat cu nimic, le-am lasat la voia intamplarii!
Andra imi pare rau ca treci prin momente grele cu alaptatul, nu ca as avea experienta dar eu cred ca pot sa iti spun ca la Vlad a fost suficient un biberon (pe care i l-am dat in primele 24 de ore de la iesirea din spital) ca sa nu mai vrea tzatza si asta nu imediat, am reusit sa il alaptez de la san dar in cateva zile la fel am patit, nu a mai vrut sanul de nici o culoare! La Tudor am procedat la fel dar se pare ca e soi mai bun in sensul ca inca suge cu devotament cate 40-50 de minute chiar daca tzoancele par felshcaite si anemice! Asa ca nu sunt 2 copii care sa se comporte la fel! De altfel poti sa vezi daca se hraneste urmarind daca face kk si pipi in pampers sau in timpul alaptatului sa te uiti la gatul ei sa vezi daca inghite sau nu. Si indiferent de ceea ce iti vom zice noi, oricare varianta pe care o vei alege va fi cea buna pentru voi!
Valabil si pentru celelalte fete, daca aveti sanii betonati si lapte din plin, nu apelati la biberon, indiferent ca e lapte matern sau formula! Riscul de intzarcare e mare!
Eu dupa aproape 1 luna as putea sa zic ca am gasit schema logica la copil . Desi nu as putea sa zic ca imi este frica si teama ca la primul copil abia acum am intrat intr-un program cu copilul si ne-am acomodat unul cu altul! Asa ca incercati sa fiti relaxate si sa gasiti "solutia", nimic nu se capata cu usurinta dar perseverenta este buna! Na, ca vorbesc ca din carti .
Eu, dupa cum ma stiti, ca si luna trecuta, sunt ocupata cu declaratiile! Mai am de munca azi si maine si apoi pana pe 15 august, o tura de bilanturi, ca asa ii shade bine unei mamici, sa munceasca si acasa! Sincer cred ca ma si scoate din rutina si vad ca sunt mult mai bine psihic de 2 zile, in ultimile 24 de ore nu am mai apelat la supliment si tzoancele sunt taman bune de supt! De unde concluzionez ca munca e ceea ce le lipsea tzatzelor !
Deni & Vlad & Tudor
mai, mai, manca-o-ar mama pe ea de fata, ca bine le mai zice!
si munca innobileaza, asa ca...la treaba! asa creste productia de lapte! si acum , ca ai gasit secretul, doar nu ne pui pe toate sa facem bilanturi, ca sa producem cativa litri pe zi nu de alta, dar io la bilanturi de-astea de-ale voastre nu ma pricep
PS: iti multumesc pentru aprecieri. si eu cred la fel
Alina, mamica fericita a 2 "pete" - Arina Ilinca (20 iun 2007) si Anya Ioana (19 oct 2005)
www.sonia.as.ro/" target="_blank">Sonia trebuie sa traiasca!