Mamici de iulie-august 2007 (81)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madabout2003 spune:

Felicitari Andutzy! Sa te refaci repede sa te bucuri de bebe! Iar Horia sa fii cuminte, sanatos si sa le umpli zilele de bucurii parintilor tai!

MADA 34+, cu Emily

www.flickr.com/photos/9364421@N06/?saved=1" target="_blank">Noi doi+1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilenutza spune:

Andutzy, felicitari, sa iti traiasca bb sanatos si mancacios!

luna im pare rau de vestile nu tocmai bine.Lasa, nu te supara inainte de a vedea ce si cum, asteapta analizele.Esti oe maini bune acolo!

Ile 40 si Victor ( 22 dec 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ashera spune:

Bun venit pe lume primului leutz ! Horia, sa iti dea DD multa sanatate, noroc si fericire ! Andutzy felicitari ! Refacere rapida si te asteptam sa revi !

37+

Christian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karligutza spune:

"La 13.40 a venit pe lume printul nostru mic,
HORIA ANDREI
la Spitalul Medlife. Suntem bine, Doamne ajuta!"

am citat-o pe Andra conform sms-ului primit de la ea la orele 15.29.

Sa-ti traiasca Horia Andrei! sanatate multa la amandoi... si restului familiei! laptic mult si voie buna pentru noul membru al familiei!

karligutza cea mai fericita mamica
si
Adela Patricia cea mai frumoasa fetita!

si pe deasupra si cu 'acte'-n regula din 13 iulie 2007, ora 19.00, Apgar 10, 3270g, 51 cm...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valen spune:

AndraZ, hai ca vad ca Jadi si Anya nu ti-au scris inca, deci eu sunt prima. Eu nu sunt de acord ca nu mai ai lapte; daca bebele tau suge mult si des este normal ca sanii sa se goleasca dar da-le putin timp sa se refaca; sa stii ca si eu patesc acelasi lucru cu Ines: uneori suge atat de mult ca am sanii fleasca(pardon de expresie), moi, mici, vai de ei si mi se pare ca sunt mai mari ai sotului; daca incerc sa scot cu pompa...zero cantitate, daca las d-ra sa suga in continuare...are lapte in gurita; eu zic asa: continua sa bei muuuulte lichide, pune-ti comprese cu apa calda pe sani (stimuleaza lactatia)si relaxeaza-te; daca fetita ta este mai agitata si vrea sa suga mai mult s-ar putea sa fie din cauza unui puseu de crestere si nu din cauza poftei de mancare si a lipsei de lapte. Si sa stii ca fiecare copil ia in greutate in ritmul lui si nu trebuie sa-l compari cu altul de pe forum care creste ca Fat Frumos. Uite, eu, ca acum iar ma lungesc la vorba, am doi copii total diferiti, de zici ca nici n-au crescut in aceeasi burtica. sarah a avut la nastere 3130 g, a scazut pana la 2800 si abia sugea, defapt molfaia si ea putin. Si-a recapatat greutatea pierduta in 2 saptamani si peste greutatea de la nastere a mai luat vreo 400 g in prima luna, adica f putin. este adevarat ca o vroiam mai mare dar nu m-am gandit nici o secunda sa-i dau formula. Am inteles ca asa este ea si trebuie s-o iubesc in ritmul ei. Acum are 1 an si 10 luni si doar 10 kg si ceva (adica f putin dar bine ca nu am insistat cu formula ca oricum nu crestea mai mult ) dar nu am ce sa-i fac, mananca, doarme, se dezvolta normal, doar ca e slaba. Ines insa e toata numai falci, pliuri, cute, goleste un san plin in 5-10 minute si creste de nu-mi vine sa cred ca e tot copilul meu. Deci sunt diferite, asa ca eu as zice sa ai incredere in tine ca poti alapta si lasa greutatea si faptul ca nu creste ca la carte, important este sa creasca (chiar daca putin) si sa-i urmaresti evolutia in urmatoarele saptamani; abia pe urma decide-te cum s-o hranesti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ashera spune:

Luna, totul va fi bine ! Ptr ca nu ar putea sa fie altfel ! Mai putin si toate vom avea puii in brate si va fi un super happy end ptr toata lumea !

37+

Christian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valen spune:

andutzy, felicitari mamico!! Refacere rapida, lapte mult si un copil sanatos si cuminte sa aveti.Simo, uuu, ce putin mai ai. Tinem pumnii pt. tine.mada, esti ff frumoasa iar picioarele (cel putin in poze) arata minunat. ilenuta, mai ai f putin; tin o a2a pereche de pumni si pt. voiBrazuca, felicitari si tie mamico, ca nu am apucat sa-ti transmit. Am vazut si poze cu minune de fetita. Atentie la tati, sa nu sparga bibelou"Luna, eu sper sa fie totul bine cu d-ra rasturnica; va tin si voua o pereche de pumnimamica Samurai, mai ai putin si tu; te asteptam cu vesti.Ghinet, felicitari pt. alaptat!! Treaba cu scosul copilului afara treptat eu zic ca e necesara in lunile reci, cand copilul trebuie sa se acomodeze cu diferentele mari de temperatura. eu una am scos-o pe Ines la plimbare in a3a zi de viata si am stat cam o ora ca s-a marait sarah, altfel stateam mai mult iar cu trezitul, si eu cred ca trebuie sa-l lasi sa doarma cat simte nevoia (eu asa fac); evident, ca tu esti cea mai in masura sa decizi, numa sa ne zici si noua sa te sustinem. Sa-ti traiasca puiul cel mare si fiti o familie fericita (daca tot va aniversati maine) si unita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Samurai-lady spune:

ANDUTZY-felicitari pt. boy si refacere rapidaaaaaa

Samurai-lady 38 weeks si Kenta 4 ani

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Samurai-lady" target="_blank">Pagina personala DC

Web-poze Kenutz

www.desprecopii.com/info.asp?id=486" target="_blank">Cum a venit pe lume Samurash bebe

POZE BB ECO 4D

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Lunita, nu fii ingrijorata, iubita. O sa vezi ca rasturnica este bine si va fi totul ok. Iti tin pumnii sa iasa analizele bune.

Nana, 32+ Razvan Andrei
In asteptarea lui
Nunta noastra de vis!
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinusha spune:

Salutare!!!

Luna, tinem pumnii sa fie totul bine ... si asa o sa fie, ai sa vezi! Numai bine!

Andutzy, felicitari ptr. flacau! Sa-ti traiasca! Refacere rapida!

Andra, nu ma pricep ... eu iti doresc sa gasesti solutia buna si ptr. tine si ptr. bb! Numai bine!

Anya
, o ptr. raspuns!
Am fost azi la control si d.na dr. ne-a spus ca nu pot fi colici, burta fiind foarte moale si normala ...ca-s problemele de digestie de la inceput. Ar fi trebuit sa stiu si eu, Cris era mult mai urlator si stresant ;) ... dar na, o bagasem pe maneca ca stiu ce-am "indurat" cu frate-su. Sper sa fie bine si sa fim "norocoase", asa cum crezi tu :) Ti-am vazut printesele ... iar Arina este tot asa de frumusica si dragalasa ca sora cea mare. Sa-ti traiasca amandoua!

Brazuca, bine ai revenit! Am vazut si gogosika ta, frumusica foc!!! O sa inveti tu ce si cum ... ca doar nu ne-am nascut mamici! Fa exact asa cum iti dicteaza inima si totul o sa fie bine!

Deci azi am avut controlul 3 (U3), Amélie are deja 4 kg, a crescut 3 cm (dar ne-au masurat in maternitate gresit, ca in sapt. 2, cand am mai ajuns la dr. avea 51 cm, acum de abia 54 cm) ... totul in ordine, inclusiv soldul. In sept. facem si primul vaccin (sau mai bine o sa fie 6 in 1) ... crestem cum trebuie.
Cam atatica de la noi!
Mai stiti ceva de Roxy?
Numai bine!!! Pupici pe burtici si pitici!

Mandra mamica de
Cristian Mihai (3 Mai 2004) & Amélie Gabriela (26 Iunie 2007)
www.cristian.in-guide.de" target="_blank">Albumul lui Cris * * * Albumul lui Amélie

Mergi la inceput