Mamici de iulie-august 2007 (81)
Raspunsuri - Pagina 12
paticut spune:
da madabout......de horror am nevoie. e tot ce imi mai doresc.....
.....la caldura care e afara imi vine s-o omor pe Luna care sta la 12-18 grade in Londra...imi vine s-o omor si pe karliguta care pleaca la racorica la mamica ei si pe tine de asememenea ca stai la Tolousse unde stiu sigur ca e racoare ca am o fosta colega de facultate care s-a mutat in Franta tot la Tolousse si ea e graviduta dar naste prin noiembrie adica tot pe racorica....la mine in birou aerul e pus pe 18 grade dar stam tot la 35 ca nu mi se pare ca face fata...Andustzy naste inaintea mea cu mult inaintea mea.. si am ramas ultima din gasca care se si cunosc face to face.. pe mine ma asteapta inca multe coduri portocalii si rosii pana in August cand am DPN. NU MAI POOOOOOT!!!
ati auzit fetelor ultima gluma: i s-a implinit visul lui Basescu - s-a imbracat tara toata in portocaliu...
Anya - papusica este putin spus despre Arina... e o frumusete dar cand sunt amandoua e un vis minunat implint. iar Tu esti complet Radioasa...te-ai facut mai frumoasa cu sarcina asta.
paticut 37+ cu Rares
stefania_97 spune:
Am citit din urma si sunteti fosrte harnicute fetelor.
Barzuca- felicitari pentru gososica ta e o scumpete delicata si frumoasa.
Luna- multa bafta si sa iasa totul bine. Multa multa multa sanatate pentru amandoi si multa forta si putere.
Despre noi- totul merge bine, am intrat in saptamana 38 acum 3 zile si sunt foarte fericita ca se apropie termenul.
Saptamana trecuta am fost la moasa se pare ca bebelusa s-a intors cu capul in jos si are o greutate normala, 2700 saptamana trecuta.
Vad ca pe zi ce trece nu mai are loc sa se intinda in burtica. Si pe mine ma doare in zona ovarelor. Asta e: mult a fost putin mai e .
stefania sapt.38& Catarina
http://salexandre.blogspot.com/
madabout2003 spune:
Luna fii barbata! Acum la final nu asteptam decat happy end!! Si daca rasturnica ta vrea sa iasa mai devreme sa iasa sanatoasa si frumoasa!
Paticut asa e cu caldurile te cred, aici tot se plang ca vara asta e de kko ca pleaca in concediu da ploua, e frig, una alta si eu jubilez pe principiu...daca eu nu am concediu, vacanta, mare, soare sa nu aiba nimeni..un an acolo nu_i bai, recuperam cu totii la anu'!
MADA 34+, cu Emily
www.flickr.com/photos/9364421@N06/?saved=1" target="_blank">Noi doi+1
Luna1 spune:
Andutzy
In rest am citit dar nu am retinut.
Va pup insa pe toate.
Luna 36 sapt+
Adelise Raluca si Cosmin
Is the final countdown!!!
paticut spune:
gata recunosc.. am devenit forumista ( karligutza)
Luna - nu te framanta draga mea.. sunt convinsa ca totul va fi bine. am o buna prietena care a nascut doua fetite. ea are probleme grave cu tiroida si crede-ma ca totul a fost perfect pana la urma...fetita s-a nascut cu o greutate buna si acum are 5 luni.
AndraZ - nu fii suparata mai... poate ca este si de la caldura asta...poate ca a fugit lapticul acum dar va reveni.. nu sunt in masura sa dau sfaturi legate de alaptare ca eu sunt mai nestiutoare ca tine dar incerc sa te imbarbatez si fie ca suge sau nu de la san fetita ta va fi mandria lui mami!! capul sus si poate va fi laptic in tzoance!! daca nu unde-i biberonu' meu mai mami mai?
paticut 37+ cu Rares
Samurai-lady spune:
Fetele si noi mai avem 8 zile pana la termen si bb KEITA vad ca nu se coboara din corcodush.
Ii fac si eu galerieeeee
Samurai-lady 38 weeks si Kenta 4 ani
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Samurai-lady" target="_blank">Pagina personala DC
Web-poze Kenutz
www.desprecopii.com/info.asp?id=486" target="_blank">Cum a venit pe lume Samurash bebe
POZE BB ECO 4D
ralucapio spune:
Hello,
Mulumim mult pentru aprecieri, multi Anya si Mada.
Ati vazut ca maine s-a decretat cod ROSU in Bucuresti? Cred ca v-om sta acasa.
34 si .... tot
babygirl spune:
sms de la andutzy!!!
"LA 13;40 A VENIT PE LUME PRINTUL NOSTRU MIC, HORIA ANDREI, LA SPITALUL MEDLIFE.SUNTEM BINE, DOAMNE AJUTA!"
Felicitari, Andra! Bine ai venit pe lume, Horia! Sa va dea Dumnezeu sanatate, noroc si dragoste!
Adina&Ema
Simo78 spune:
Andra felicitari!!!!
ca pampoanele nu am mai apucat sa le arunc pt tine
Bun venit pe lume puiutului tau! sa aiba o viata de vis!
Ne vedem peste 5 zile cel muuult!
Simona 38+ Matei Hisham
Crash test dummies
cristina26 spune:
Luna draga imi pare atat de rau ca ai primit vesti nu tocmai bune. Sa speram ca totul se va termina cu bine si ca e o alarma falsa faptul ca mititica ta nu creste corespunzator.
In legatura cu vitamina K, am primit azi pagina de web a baiatului de care iti spuneam (care nu a primit vitamina K la nastere) aici e pagina lui: www.austinwade.net daca vrei poti sa intri sa vezi.
Sa auzim numai de bine
Va pup pe toate
Cristina
Ingrid Ecaterina si mami
ingerasul meu Paul