Mamici de iulie-august 2007 (81)
Raspunsuri - Pagina 14
Irinusha spune:
Fetelor, am scris povestea nasterii ... daca va intereseaza o gasiti aici: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=101720&whichpage=16 ... ultima postare pe pagina.
....ah si n-a fost greu deloc ;) ....
Pupici!
Mandra mamica de
Cristian Mihai (3 Mai 2004) & Amélie Gabriela (26 Iunie 2007)
www.cristian.in-guide.de" target="_blank">Albumul lui Cris * * * Albumul lui Amélie
paticut spune:
cu toate ca am vorbit la telefon si ti-am trimis felicitarile in direct eu pun si niste floricele pe aici.
Deci fetelor am vorbit cu Andutzy a spus ca se simte exceptional si Horia e bine .. ca sotul e in al noulea cer si ca nu se putea sa fie tratata mai bine decat a fost.
Inca o data felicitari Andutzy sa-ti Traiasca baby Horia sa fie numai motiv de bucurie si multumire pentru voi.
paticut 37+ cu Rares
Luna1 spune:
Andutzy felicitari!!!
Fetelor va multumesc de sustinere, nu pot spune ca sunt foarte ingrijorata pentru ca deja maine intru in 37 sapt deci poate sa iasa rasturnica daca asa vrea ea.
Doar ca nu ma simt confortabil cu ideea de inducere sau cezariana in caz ca e nevoie. Prefer sa se nasca ea de ziua ei cum zicea cineva mai demult.
Va pup si va multumesc ca-mi sunteti alaturi.
Luna 36 sapt+
Adelise Raluca si Cosmin
Is the final countdown!!!
Luna1 spune:
Am vazut pozicile Ralucai, esti foarte frumoasa.
Alina mamica Anyei si Arinei tu ti-ai propus sa ne imbolnavesti aici? Pai cum adica arati asa bine atat de repede dupa nastere? Nu ti-e rusine? Arina si Anya sunt superbe si imi pare rau sa-ti spun ca nici Arina nu seamana cu tine ci cu surioara ei si banuiesc ca amandoua cu tati. Sa-ti traisca. Apropos i-am aratat si eu niste pozici unei prietene si a zis ca sigur fac baiat dupa forma burtii, au gresit aia la eco.
Mada ti-am vazut si tie pozicile si esti tot frumoasa.
Brazuca ti-am vazut pozele cu printesa, seamana leit cu tine sau mi se pare? Sa-ti traisca!
Luna 36 sapt+
Adelise Raluca si Cosmin
Is the final countdown!!!
AndraZ spune:
Valen ,merci mult pt raspuns. Ai dreptate 100% in tot ceea ce ai scris, insa problema mea nu ar exista daca copilul meu ar vrea sa suga...din pacate ia sanul in gura, il molfaie putin si apoi il scuipa. Ma chinui sa ii mulg cateva picaturi de lapte in gura ca asa ii fac pofta de mancare si pe moment merge...insa dupa 1 minut de supt iar scuipa sanul....si asta se intampla cu sanul care inca mai are lapte ...pe celalalt iar il ignora ....si asta se intampla de aproape 24 de ore....nu stiu cum sa fac pt ca nu o pot lasa sa moara de foame. daca nu o conving sa suga pana deseara incep sa ii dau supliment de formula....insa tristetea mea ramane in suflet ca nu reusesc sa alaptez copilul, mai ales cand stiu care sunt avantajele alaptarii
Andra si Mara Teodora(13.07.2007)
"Cere si ti se va da!"
www.flickr.com/photos/9662615@N06/" target="_blank">Mara Teodora
AndraZ spune:
Andutzy, felicitari pt micul printz!Sa va traiasca si sa va aduca impliniri si lumina in suflete si in casa!
Andra si Mara Teodora(13.07.2007)
"Cere si ti se va da!"
www.flickr.com/photos/9662615@N06/" target="_blank">Mara Teodora
ghinetz spune:
Buna seara.
Tot cu canicula si azi, dar parca ceva mai bine. Multumim fetelor care mi-au raspuns la intrebari. De acum dormim cu geamul deschis si e placut. Am retinut si ideea cu "copilul nu e prost sa stea flamand si insetat" si nu-l mai trezesc. Multumesc Anya si Valen.
Afara nu am iesit inca. Astept maine medicul de familie. In rest...suntem bine. Dormim fie 3-4 ore, fie ne trezim din ora in ora. probabil in functie de cum papa sau de cat de cald ii este. Mama a vrut sa-mi aduca un cantar, ca e ingrijorata ca la san nu stim (adica nu stie ea) cat manaca. Dar am refuzat pe motiv ca nu vreau sa ma stresez. O sa-l cantaresc cand merg la dispensar. Eu il vad ca doarme, imi simt sanul golit la fiecare supt, deci...nu poate fi decat ok. Incerc sa evit orice, dar orice motiv de stres.
Felicitari Andutzy! Sa-ti traiasca puiutul! Primul leu din lista noastra. Bun venit si urmatorilor. Ii asteptam cu drag.
Nu ne-a mai scris nimic siminoc. In maternitate nu am reusit sa trec pe la ea (era la alt etaj) si de atunci nu am mai vb. Sper ca e bine. Si ea si Miruna.
quote:
Alina mamica Anyei si Arinei tu ti-ai propus sa ne imbolnavesti aici? Pai cum adica arati asa bine atat de repede dupa nastere? Nu ti-e rusine?
Asa e. Arati f bine. Felicitari. Cat despre printese...o splendoare! Pe bune ca ma faci sa mai fac si eu o fetita.
Oana, Stefan si Victor
"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"
Anya20 spune:
felicitari, andutzy!!! sa-ti traiasca micul print si sa va bucurati de el!
Lunito, iti tinem pumnii sa fie bine bombonica ta. multi sa-ti treaca supararea. ai sa vezi tu ce fetita mare si grasuta ai sa faci din ea.
andra, am vrut sa scriu eu ceva, dar am vazut ca valen mi-a citit gandurile. deh, se vede ca e prietena mea . refuz sa cred ca asa, deodata, nu mai ai lapte. e normal sa nu mai ai cantitati industriale, asa cum era la inceput, pt ca se regleaza cantitatea in functie de cat suge bb. fara suparare, dar cred ca pediatrul s-a cam grabit cu recomandarile. observ ca putini isi mai bat capul sa le convinga pe mamici cu alaptatul in ziua de azi. e f simplu sa recomanzi lapte praf. in fine...fiecare cu deciziile lui. insa mi-ar parea rau sa regreti mai tarziu.
ralu, ce graviduta radioasa! parca mai ieri faceai testul de sarcina si uite acum ce burtica mare ai.
va multumim pentru aprecieri, fetelor
Alina, mamica fericita a 2 "pete" - Arina Ilinca (20 iun 2007) si Anya Ioana (19 oct 2005)
www.sonia.as.ro/" target="_blank">Sonia trebuie sa traiasca!