MAMICI DE ITALIA (2)

Raspunsuri - Pagina 30

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dana7mi spune:

quote:
Originally posted by Ginger00
Din fericire eu sunt angajata ca impiegata a tempo indeterminato intr-o societate si eram singura care aveam in mana biroul de relatii si vanzari cu exteriorul...acum merge o colega part time in locul meu dar nu stiu cat v-a mai suporta...

+20 sufletelele mele

Atat mai avem

http://www.flickr.com/gp/12633231@N05/Tj0xtE

cate mame nu au pierdut locul de munca dupa concediu de maternitate ... sau li s-a dat o alta munca .... ba le tratau rau si plecau de buna voie ...

pana cand copilul implineste un an, daca reincepi munca, prin contract ai program redus (2 ore pt. alaptat) .... eu de ieri sunt cu program normal .... astazi ma vede seful si imi spune ca de astazi ii cu ochii pe mine si se bucura ca sunt la munca tempo pieno ....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ginger00 spune:

Sa stii ca e asa...pe o colega de-a mea (e italianca)au mutat-o in alt birou pe cand s-a intors din maternitate...oare pe mine ce ma asteapta?

+20 sufletelele mele

Atat mai avem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamii spune:

sa-i ia draq de italieni k eu una nu ii suport!!!!

mami de www.flickr.com/photos/11788157@N02/" target="_blank"> Alex 13.07.07

povestea lui Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katiapam spune:

Mamii-unde locuiesti la Roma? la ce spital ai nascut?

mamma di giulia-20/06/07

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by mamii

sa-i ia draq de italieni k eu una nu ii suport!!!!

povestea lui Alex

ce au mai combinat?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamii spune:

nimic in special dar eu tot nu ii suport!Tot incerc sa imi dau seama cum rezista altii aici.Ma tot intreb pe bune voi fetelor cum de reushiti sa stati aici?dati.mi si mie un pont poate o sa imi treaca timpul mai repede aici.Eu simt ca innebunesc si intru in depresie cand ma gandesc ca imi pierd timpul in italia!E o tara foarte frumoasa daaaaar italienii sunt varza!

povestea lui Alex

Mergi la inceput

Mamii ce simpatica esti...

+20 sufletelele mele

Atat mai avem

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by mamii

nimic in special dar eu tot nu ii suport!Tot incerc sa imi dau seama cum rezista altii aici.Ma tot intreb pe bune voi fetelor cum de reushiti sa stati aici?dati.mi si mie un pont poate o sa imi treaca timpul mai repede aici.Eu simt ca innebunesc si intru in depresie cand ma gandesc ca imi pierd timpul in italia!E o tara foarte frumoasa daaaaar italienii sunt varza!

povestea lui Alex

peste tot sunt si buni si rai ... si nu trebuie priviti ca un intreg, incearca sa vezi pe fiecare individ in parte ... daca vrei sa ramai printre italieni secretul este sa le vezi si partile bune.
si nu uita ca si noi romanii avem partile noastre negative ....

Mergi la inceput

V-ati uitat acum la TG5? a aratat blitz de-al poliziei printre prostituate...majoritatea sunt romance si minore de 14-15 ani...si tziganii cum dorm prin parcuri claie gramada la Pavia (si nu numai)?Doamne ce de scursori avem si noi....cateodata nu ma mir ca se uita stramb la noi italienii,sa fiu sincera...cate fac si neamul nostru pe aici....

+20 sufletelele mele

Atat mai avem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxali spune:

Dana ai dreptate , dar ma refeream numai la o ruda apropiata, de suflet.

Ginger ,ai mai, ca nu ai pierdut timpul de pomana...ti-a priit ai 2 gemeni...nu stiu de ce trebuie sa-ti faci sange rece ptr tigani, prostituate, stai linistita ca au si ei oile lor negre.Intr-adevar parca de indieni si de musulmani nu se aud atat de multe chesti urate...poate si datorita religiilor.

Maine am ecografia la spital si sant tare curioasa sa vad daca e pozitinata si e totul bine.Vad ca nici in picioare nu mai pot sta mult ca am nicte dureri pelvice...deci cred ca are deja capul proptit...oricum mai am de asteptat .

Ali32si Enrico 7ani
poze

Mergi la inceput