MAMICI DE ITALIA (2)
Raspunsuri - Pagina 23
galuscuta spune:
Mamii- pai m-am gandit ca mai stau vreo cateva saptamani si ma apuc de cumparat hainute,aparate si tot ce trebuie sa nu raman pe ultima suta de metri ca in sarcina gemellara nu poti stii cand au de gand sa iasa.Am vazut deja la Prenatal costumase frumoase .Nu stiu inca de carucior , ca ala de la Peg-Perego-Duette- e foarte mare si foarte greu...o sa cautam ceva mai usor.
Voiam sa va intreb : scaunele de masina sunt in care sa pui si nou nascuti ?Nu prea am avut vreme sa intreb acolo si as vrea sa ma pregatesc cat de cat.
19+ Amadeussi Cesar
Atat mai avem
Poze cu noi
mamii spune:
galushcuta nu shtiu cum e cu carucioarele pentru gemeni dar banuiesc ca se gasesc tot asha tot pachetu adica cula carozzina si oushor.Oul este si pentru nou naascuti eu asha l.am luat uita.te pe etichete trebuie sa scrie.Poti incerca si la chicco brevi sunt mai multe...
Despre imbracaminte iti recomand sa nu arunci multi bani pe bodyuri si trasnai deastea!Cumpara ca sa iti faci pofta ceva mai cu moft gen chicco sau prenatal... dar daca gaseshti bodyuri mai ieftine nu ezita ei cresc foarte repede!
dana7mi spune:
noi nu am luat trio, ci doar duo (passegggino, seggiolino auto), carrozzina nu am luat-o, ca si asa se foloseste foarte putin si pe urma ne incurca prin casa, am folosit inca de la inceput passeggino, iar de culcat l-am culcat direct in patut (am cumparat un patut care la inceput era doar culla, dupa care l-am prelungit/STOKKE LETTINO SLEEPI) ..... seggiolino auto se foloseste pana la 10-15 kg.
galuscuta spune:
Dana- si noi ne-am gandit sa luam passegino cu ouletz care se poate folosi si in masina ca noi mai mult cu masina circulam.Trebuie sa vedem care se pot folosi asa ca la gemellare nu la toate ai posibilitatea asta.Carrozzina nu merita sa luam in primul rand ca am vazut si e enorma,in al doilea rand ca voi naste prin decembrie precis si nu o sa-i pot scoate pe frigul si umezeala care-i aici.
19+ Amadeussi Cesar
Atat mai avem
Poze cu noi
dana7mi spune:
carrozzina multi o folosesc pt. dormit in primele luni, insa la voi cu gemeni este diferit, de altfel nici noi nu am luat-o.
cauta in internet sa vezi ce oferte sunt privint passeggini pentru gemeni, am vazut ca sunt si unul in spatele altuia, cat si de amandoi in acelasi rand. Chiar astazi am vazut la piata 2 perechi de gemeni.
uite cateva info privind gemenii in masina
http://mollar.ilmondodeigemelli.org/SeggioliniAuto.htm
galuscuta spune:
Da, imi place al doilea seggiolin de la 0 la 13 kg ca se poate si purta in mana pana la masina de ex.Ieri cand am intrat la magazin (Salina se numeste mag.)era un tip de passeggin la care se putea aggancia seggiolin auto dar nu mi-a placut mult.Vom mai colinda cateva magazine sa vedem .Chiccolandia ieri nu era deschis din pacate ca as fi vrut sa vad si acolo ce este.Sunt putin debusolata fiind prima sarcina si gemellara pe de-asupra,trebuie sa calculez bine ce iau sa nu ma trezesc cu casa plina de scaunele,carucioare,landouri s.a.m.d. si in plus n-am cu cine sa ma consult doar cu voi de pe forum si asta ma bucura mult
19+ Amadeussi Cesar
Atat mai avem
Poze cu noi
Roxali spune:
Buna gravidute si proapete mamici!
Toate bune si frumoase...bebelina agitata foc...poate si ptr ca zilele astea m-am "ocupat" mai mult de ea...i-am cumparat trio chicco(comandat pe net), hainute prenatal cumparate de o pretena la Napoli(cu ocazia sconturilor)multe costumase le- primit de la o prietena care a nascut acum cativa ani o fetita...mobilierul cu fasatoio si cadita le-am cumparat de la IoBimbo+ceva cometice Bepanthen.
Danall-ai cumparat direct de la magazin lettino Stokker...l-am vazut si eu pe net misto...cat a costat?? patul se prelungeste de jos , dar cu saltelutele cum faci?? le cumperi de fiecare data sau ti-au dat totul ei??
Picca si pe tine te bate gandul la o epidurala??
Eu dupa ce ma facut cursurile prenatale si mai ales am cunoscut toate moasele, de la spitalul cel mai apropiat mie, mi-a mai trecut de epiduala...dupa ce ma vizitat si salile parto am ramas si mai incantata si ce piscina mistooooo era(daca apuc si nu e o alta graviduta!).Ptr epidurala al trebui sa fac alti 30kg cu masina si nu stiu daca voi ajunge in timp.Ti-ai facut toate testele tu?
Ali31si Enrico 7ani
poze
Roxali spune:
Galuscuta te-ai uitat si pe net bimbomarket, e baby se plateste si cu contrasegno.
Ali31si Enrico 7ani
poze
galuscuta spune:
M-am uitat dar sotzul nu vrea sa cumparam pe net ca una e sa-l vezi personal si alta sa-l vezi pe poza.Asa ca o sa iau din magazin sa nu am reprosuri
19+ Amadeussi Cesar
Atat mai avem
Poze cu noi
dana7mi spune:
quote:
Originally posted by Roxali
Danall-ai cumparat direct de la magazin lettino Stokker...l-am vazut si eu pe net misto...cat a costat?? patul se prelungeste de jos , dar cu saltelutele cum faci?? le cumperi de fiecare data sau ti-au dat totul ei??
Ali31si Enrico 7ani
poze
noi am achizitionat patul clasic (http://img.trovaprezzi.it/prd/260/9828281.jpg), costul a fost de circa 600 €, avea inclusa si salteaua. Pentru culla (marimea cea mai mica) lemnaria le aveam, trebuia doar sa cumparam salteaua. Nu am mai cumparat-o (costa circa 150 €), am facut noi una. Lenjeria, perna si alte cateva accesorii costau circa 300 €. Cu 10 % reducere am platit circa 800 €.
acum il avem asa ( http://www.ausilium.biz/images/img_aggiuntive/Sleepiambientata_1.jpg) doar ca partea din fata am scos-o si Ale se urca singur in patut.
Marimea urmatoare este de pus partea din fata (care noi am scos-o)in spate si se mai poate lungi, doar ca trebuie o alta saltea ... si iar circa 150 € ... mai vedem noi daca il mai marim.
Magazine care comercializeaza produse stokke sunt foarte multe, doar in zona unde locuiesc eu am vazut 4-5 magazine.