MAMICI DE ITALIA (2)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dana7mi spune:

quote:
Originally posted by galuscuta

Da, imi place al doilea seggiolin de la 0 la 13 kg ca se poate si purta in mana pana la masina de ex.

19+ Amadeussi Cesar

Atat mai avem

Poze cu noi

acest tip avem si noi, si inca il mai folosesc, doar ca nu pot sa-l mai folosesc prea mult, trebuie sa trecem la urmatoarea marime ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MIKUTA4 spune:

Buna la toate fetele,
Galuscuta felicitari ptr baietei sa creasca mari si sa se nasca la termen sanatosi si frumosi,aaa si sa stapinesti sanatoasa salopeta.

Roxali,Pica ce bine o mai fi de voi ca mai aveti un pic si o sa va tineti puiuti in brate.Roxali piccina ta la 25 de saptamini era tot asa de activa ca acum sau misca mai rar?

Dana,Mamii.Katiapam si restul fetelor care sinteti in vacanta va trimitem un
mareeeeeeeee.

Noi nu mai avem rabdare sa mergem la tanti doctorita sa vedem ce mai face printesa noastra ca vad ca imi da numai emotii,are momente cind misca de ma intreb ce face vrea sa iasa prin burta?iar alte ori daca o simt foarte vag si seara un pic mai multisor,poate o fi normal,dar eu ma sperii si intru in panica si incep sa imi pun intrebari,dar o fi normal?dar nu-i ca sa intimplat ceva?si tot asa....

ps:am inceput si noi cumparaturile pt ,

Mirela 25+

SARA-MARIA

DARUL DE LA DUMNEZEU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxali spune:

Galuscuta are dreptate si hasbantul...si eu am cam studiat marcile la un magazin(adik pe pipaite) si cam stiam cum era stofa...poate gasiti ceva si in promo ptr gemeni...nu ati intrebat daca sant astfel de oferte.a
Dana e misto da scumpppppppppppp ...imi inchipuiam ceva, dar nu la asa pret...poate daca eram la primul.
Mikuta a fost ffffff activa de la inceput...ma deranja , dar macar eram(sant) multumita ca o simpt.Ptr baiat trebuia sa adopt pozitii dure , sa-l deranjez ca sa miste.

Ali31si Enrico 7ani
poze

Mergi la inceput

Off Mikuta mai am 9 sapt si iti pun ca sant cela care trec cel mai greu...sant ca o purcelusa, ma misc greu(stil rat), nu ma pot apleca, nu-mi gasesc pozitia comoda ptr somn, hormonii imi cam pun nervi la incercare...Picca a vaut de tras de la inceput...contractii si dureri.

Ali31si Enrico 7ani
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MIKUTA4 spune:

Roxali da asa este si eu o simteam si de multe ori daca ma uitam la burta vedeam cum mi se ridica,dar de aseara o simt mai jos parca si mai inauntru,stiu prin ce trece Pica saracuta ca si eu ca si ea combat cu contractiile de la 17 sapt,hai ca mai aveti putin mult a fost putin mai este nu?aaaaa cum se va numi printesa ta?

Mirela 25+

SARA-MARIA

DARUL DE LA DUMNEZEU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamii spune:

pe unde umblati gravidoaselor??CA e urat afara:D

mami de bebitzoi Alexandru 13.07.07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns galuscuta spune:

Eu sunt pe aici...sunt suparata ca am cerut un nick name nou(pt. probleme personale...)si nimeni din administratie nu-mi raspunde...cand voi reusi o sa va comunic noul nume.
pupici

19+ printzisorii mei

Atat mai avem

Mergi la inceput

Mikuta ma bucur ca esti mai optimista...bebelina se va numi Sonia...am facut biletele cu mai multe nume dragi mie, mamei, sotului si baietoiului... a picat ce a ales juniorul mai bine asa ca oricum as fi lasat de la mine numai sa nu trezesc ceva gelozi in el...mi-ar fi placut mult Vanessa, Melissa si Carolina.

Ali32si Enrico 7ani
poze

Mergi la inceput

Mamii la noi nui urat , dar superrrrr zabuseala , cred ca vine uraganul maine si vroiam sa ma duc la mare, ca oricum nu prea cred ce prevad cei de la meteo.

Ali32si Enrico 7ani
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katiapam spune:

Buna mamicilor!!!!
come và?
noi sintem bine,micuta noastra creste mult,inca mai avem putine zile de ferie cu sotul acasa si profitam de eleapoi din nou incepe cu munca,trebuie sa incep si eu cit de curind si mi-e cam groaza dupa atitea luni de stat acasa parca mi-am pierdut din energie,e cam greu...
Galuscuta-sa ne comunici noul nick
Mikuta4-ce mai faci? cum te mai simti?ce ne mai spui de Sara?
Un bacione la toate mamicile...
pe curind,mi-e cam somn acum dar nu pot dormi fiindca fetita mea a dormit pina acum si intotdeauna cind vreau sa dorm si eu putin se pune pe gingurit cu orele si sint ca un zombie

mamma di giulia-20/06/07

Mergi la inceput