MAMICI DE ITALIA (2)
Raspunsuri - Pagina 25
piccaflor spune:
Buna dragelor!
Katia multam' frumos pt informatii!
Roxali dap,ma bate gindul de epidurala...mai ales ca aseara am fost la spital la monitorizare pt ca nu prea-l simtisem pe bebe toata ziua si ma speriasem,si am avut ocazia sa aud "vocalizele" a doua tipe care nasteau...una ajunsese in sala parto cu dilatatie mare si nu i-au mai facut epidurala iar cealalta nu stiu...
Nu vreau sa sperii pe nimeni,insa la cit de viteaza ma dadeam acum ceva vreme (chiar anulasem visita cu anestezistul....noroc cu ginecologul meu care m-a trimis sa ma reprogramez),acum sint ca o mita lesinata si vreau epidurala!
Am vazut si eu salile de nasteri si travaliu,inclusiv cea cu cada si sint super!.. ostetriche am cunoscut 3 pina acum si un ostetrico (nici nu stiam ca exista asa ceva)...doar una (o babatie vechiul stil) nu m-a incintat deloc...lo beccata la 2 monitorizari si e nesuferita raaaau ...nu ti-ar zimbi nici s-o pici cu ceara...pai iti trece tot cheful de nascut daca o ai pe aia in fata ta....
Analizele mi le-au facut alaltaieri la visita pre parto...
Matteutu' are 3200 gr si circumferinta craniana de 96 mm...asa ca ma paste episiotomia pt ca dilatia maxima e 10cm si daca n-are de gind sa vina pina la 40 de sapt mai creste ceva..
Galuscuta ma bucur ca bebicii tai sint bine!...
Sa porti cu placere salopeta!....cit despre carucior,eu as opta pt varianta unul in spatele celuilalt....mi se pare mai comod...
Mikuta tu cum te mai simti? Sara ce mai face?
Nu te speria daca n-o simti in fiecare zi la fel de mult...dupa 28 de sapt,tre' sa ne impacientam daca de ex eram obisnuite sa-i simtim de 15 ori pe zi si intr-o zi i-am simtit doar de 5 ori...asa mi-a zis mie moasa...
Eu ieri ma speriasem pt ca-l simtisem doar de 2 ori toata ziua...e adevarat ca de ceva timp din lipsa spatiului nu mai are loc sa tzopie toata ziua si de multe ori noaptea cum facea inainte,insa e oricum activ...
Deci stai linistita ca Sara are si ea zile mai zbuciumate si zile mai linistite....ca si noi de altfel...
Pup toate fetele si sa auzim numai de bine
Picca 38+ cu Matteo
galuscuta spune:
Aicilea-s ...ca inca astept sa ma bage in seama moderatorii pt. noul nick name...de 3 zile
Inca mai studiez pe net carucioare si patutzuri ca am ajuns si sa visez asta toata noaptea
Va pupicesc
19+ printzisorii mei
Atat mai avem
katiapam spune:
Galuscuta-am citit aici pe forum ca nu se poate schimba nick-name
intra si cauta la toate forumurile si gasesti acolo informatiile
la toate
mamma di giulia-20/06/07
galuscuta spune:
Da , dar mi-am deschis cont nou cu e-mail nou si tot nu-mi dau confermare....bine ca n-am cerut inchiderea prima ca nu mai puteam scrie deloc
mamii spune:
helloooooooo
picca hehe ce a trecut timpul .Sa iti zic una buna..si eu am fost exact ca tine la 36 de saptamani m.am dus la monitoraj si cand am auzit.o pe una shelacaind am zis k eu nu mai vreau sa nasc plus ca eu nu vroiam nici epidurala!Apoi la celalat monitoraj la fel si am renuntat sa ma mai duc la monitoraj ca m.am gandit ca cu alea nasc inainte de termen!DEci stay linishtita vei scapa rpd si usor si vei uita cum a fost sa fi graviduta!Plus ca conteaza foarte foarte mult cum te duci acolo cu moralu eu mereu ma intrebam cum sa doara asha tare knd el e asha aproape de ieshire?!Si nu a mai durut:DSe zice ca in timpul travaliului e bine sa stai in mediul tau deci eu iti urez sa stay cat mai mult acasa dar nu prea mult sa nu nashti acasa :)
in rest....pupici la toate fetele
mami de www.flickr.com/photos/11788157@N02/" target="_blank">bebitzoi Alex 13.07.07
katiapam spune:
Ad essere sincera suona molto meglio
sa-ti traiasca prichindeii si sa fie sanatosi!
ginger
mamii-sa-ti traiasca betitoiul Alex,frumos si grasut,cit a avut la nastere?cind ai nascut?
cind am timp am sa postez alcune foto si eu
mamma di giulia-20/06/07
Ginger00 spune:
Helo gagici, sunteti prin zona ?
Uff, eu m-am obosit tare azi de dimineata...am fost la un magazin de lemne a luam scanduri ca sotzu' s-a decis sa-mi faca un cuier cu mainile lui .Nu e pentru aici, e pentru casa din Romania ca anul trecut am umblat ca un titirez prin magazine sa-mi cumpar ceva frumos (stil arte povera ca asa e mobilat tot apartamentul) dar n-am gasit ceva rustic iar la comanda le fac din PFL si mie nu-mi place.
Mi-am scos si analizele si sunt toate OK.Piselinii mei azi sunt calmi dar ieri si alaltaieri au jucat rumba
Va pupi
+20 sufletelele mele
Atat mai avem
mamii spune:
hellooooooo
multam frumos de urale
katiapam pai eu am nascut pe 13.07.07 si a avut 4150 si 51 cm iar acum are 5600 si 61 de cm
ginger super noul nick felicitari pt pisellini
pupiciiiiiii
mami de www.flickr.com/photos/11788157@N02/" target="_blank">bebitzoi Alex 13.07.07