MAMICI DE ITALIA (2)
Raspunsuri - Pagina 22
mamii spune:
Eu zic sa o lasam moarta cu mancarurile ca dam in ulcer cu italia asta unde nu poti sa faci nimic ca nu iese ca 'acasa'
Asaaaaaaaa deci cu epidurala banuiesc ca tu vei fi programata mai devreme pentru visita antalogica avand in vedere ca ai gemeni Dar cel mai bine cand te duci la urmatorul control o pui pe ala/aia sa iti explice ce tre sa faci:)
Weekend placut fetiliiiiiiiiiiiiiiii
galuscuta spune:
Bineeeeeeeeeeeeeee...nu mai vorbesc de mancare
Maine dimi merg sa-mi fac analize si dupamasa am ecografia...deja am emotii.Vizita o am in 10 septembrie si-o sa-i bombardez pe aia cu intrebari .
Tzandareii mei sunt activi ,unul seara si unul dimineata...abia astept sa-i tin in brate,mi se pare o vesnicie pana in decembrie
19+ Amadeussi Cesar
Atat mai avem
Poze cu noi
galuscuta spune:
Buna dimineataaaaaaaaaa ! ?
Eu am fost sa-mi fac analize de sange si pipi si m-am enervat tare de tot
1. idioata de doctorita care mi-a facut impegnativele a gresit codul si a trebuit sa platesc ticket de 25€
2.trebuia sa fac tampon vaginal dar "nu se face doar miercuri si vineri"...
Ce ma enerveaza e faptul ca sotzu tot trebuie sa-si ia ore libere sa vina cu mine ca eu nu mai conduc de cand sunt
In schimb am bagat sub nas 2 briosi integrali si o cafea ...mmm ce-mi place sa fac colazione dimineata la bar,deja uitasem cum e.
Dupamasa mergem la eco si dupa aceea sa-mi iau o salopetzica sau un pantalon de gravi ca nu mai incap in nik'.
fetele somnoroase
19+ Amadeussi Cesar
Atat mai avem
Poze cu noi
dana7mi spune:
Buna dimineata! Cafea mai are cineva?
Acum ne-am trezit si noi; mai profit si eu de ultima saptamana de concediu ... ca din septembrie avem de lucru ... incepem cu caminul, vreau sa-l intarc si pe Ale, ca am ajuns intr-o faza inaintata de alaptament ... mai bine zis autoalaptament, imi ridica hainele pe strada
quote:
Originally posted by galuscuta
Mie mi-e dor de smantana de casa ...cand vine soacra la noi o sa-mi aduca vreo 3 litri,e ca untul si mie-mi place unsa pe paine.Acum tac ca-mi vine apa in gura
19+ Amadeussi Cesar
Atat mai avem
Poze cu noi
smantana/panna acida se gasete la METRO (noi mergem des la cel din Cinisello Balsamo. Am mai auzit ca s-ar gasi si la Esselunga, insa eu nu am gasit.
mamii spune:
coffe???
galushcuta ca salopeta daca tu acum ai marimea s iti recomand sa iti iei m daca vrei sa o ai pana la sf sarcinii :) eu eram f sdchiloada si mi.am luat s dar cand am ajuns in luna 8 9 deja....ii dadusem drumu la nasturii din lateral:)
Cat despre analize shti k italienii astia sunt mai inapoiati asha :) dar nu mai bine le faceai pe toate miercuri knd te ducisi pt tamponul vaginal????Si aia nu putea sa schimbe si ea codul?! IDIOTZI!....
O zi buna :D
galuscuta spune:
Asa oi face cum zici cu salopetzica(sper sa gasesc ceva frumos).
Nu am amanat analizele ca altfel ar fi trebuit sa mai fac drumuri la dr. de familie.Impegnativa mi-au facut-o la spital si am vizita doar in 10 septembrie.Daca v-a fi tot doctorita aia o sa-i zic vreo doua .
Macar pe foaia cu tamponul vag. mi-a trecut codul corect.
19+ Amadeussi Cesar
Atat mai avem
Poze cu noi
dana7mi spune:
quote:
Originally posted by galuscuta
Asa oi face cum zici cu salopetzica(sper sa gasesc ceva frumos).
19+ Amadeussi Cesar
Atat mai avem
Poze cu noi
mergi in Corso Buenos Aires, acolo gasesti lucruri pt. gravide pt. toate gusturile. Se gasesc magazinele (incepand cu porta Venezia) IANA, Prenatal, Oviesse, Dpam- Du pareil au meme , Chicco, UPIM (piazza Loreto).
galuscuta spune:
Dana- il corup pe sotzu sa ma duca acolo
19+ Amadeussi Cesar
Atat mai avem
Poze cu noi
galuscuta spune:
Ne-am intors.La eco totul a fost OK ,baieteii sunt bine ,au 330 si repectiv 340 gr.,dimensiunile sunt bune,sunt foarte activi,suntem tare fericiti.
Am fost si mi-am luat de la Premaman o salopeta de blugi cu 80€ , e fainutza(am luat-o M , putin mai mare sa-mi incapa burtica si mai incolo,asa cum m-a sfatuit Mamii) .Am fost si la un magazin(am uitat numele) in Viale Abbruzzi 51 (Milano) sunt tot felul de chestii pentru bebe.
Va pupacesc ca-s rupta de oboseala.
19+ Amadeussi Cesar
Atat mai avem
Poze cu noi
mamii spune:
felicitari pentru baieti galushcuta sa se faca mari mari si frumosi si sanatosi!
Sa o porti cu placere salopeta!Va fi o perioada superba!Ti.am zis sa o iei putin mai mare pt k pana in luna a 9a te vei mai ingrasha si tu si burtica ta cu 2 bebitzi va fi mai marisoara fata de una cu unul singurel.Si ca sa iti dau un sfat daca nu tii cont de babisme :D de prin luna a 6 a aprovizioneazate cu bodyuri si nu numai pentru nou nascut vei vedea ce repede cresc!Eu am un maldar de hainute pe care al meu nu a apucat sa le poarte pt ca ii erau prea mici...
In rest unde sunteti fetelor??Mai lasati vacanta k ma oftic acuma pe voi!:))