Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (18)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxanici spune:

Iuliana, cat pe ce si la tine asa ca fetelor din lumea-ntreaga...atentie..zice stan patitul

roxana & Rares Teodor (23 martie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliana_2007 spune:

Si mie imi spune sotul ca arat bine asa mai grasuta dar stiu ca nu spune cu toata inima.Ca in strafundul sufletului isi doreste sa fiu ca inainte dar nici nu are nimic impotriva.
Ma trimite la sala de cate ori are ocazia si eu ma cracesc pe acasa cum pot si eu.
Eu sunt mai zgarcita asa de felul meu si nu prea imi place sa arunc cu bani peste tot aiurea.Deh...

"Oamenii nu pot fi judecati dupa ceea ce spun altii despre ei, dar iti poti face o parere destul de corecta despre ei daca ii asculti ce spun ei despre altii."

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alionushca spune:

Roxanici, Anaanamaria si Laina - va multumesc multumesc pentru parola

Botezul bebelusei
luna I, luna II

Aliona, mami de Ilincuta (6 martie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laina spune:

hehe...copii zburdalnici la noi mai dureaza putin, insa cand o pun pe burta tinde sa o "ia la vale", se foieste in jurul axei de poate-poate o pleca si ea la plimbare :))

Elena si Antonia (3 mai 2007)

Varsta Antoniei
poze cu Antonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaanamaria spune:

nu mai tin minte cine mi-a zis de apa plata sau apa fiarta si racita pt bubite , mersi chiar a avut efect si eu ma chinuiam cu tot felul de chestii
apropo de gimnastica m-am apucat si eu de tae bo de 3 zile si chiar a inceput sa se vada putin la burtik iar saptamana asta cred ca incep sa ma duc la fitnes
ana cu www.dropshots.com/day.php?userid=332674&cdate=20070719&ctime=184406" target="_blank">printesa MIRIAM
POZE
VARSTA PRINTESEI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzuna spune:

DIANA-JORS- iti multumesc cas te-ai gandit la Mariuca.

Stie cineva cum vad toate mesajele postate de un utilizator?

ANAMANA123- sunt mai stresata sa nu se deshidrateze decat de cantitatea de lapte baut. Plus ca nu mai ia deloc in greutate. Bebelina ta cum mai sta cu greuitatea?

KITTY- ce vesti bune ne aduci. Va pup si aveti grija d evoi.

IULIANA- eu nu am suportat burtiera. Transpiram si ma apucau niste mancarici.... Si acum e si mai cald.

DANI7ASi- imi pare rau ca ai probleme cu rinichii. Am avut si eu in liceu si e groaznic.

DIANA-JORS- e super poza cu suzeta

Mi-au reparat masina de spalat asa ca am timp de voi de acum. Vorba vine. Calculatorul e in sufragerie unde sunt 35 de grade si stau asa cate putin cu ventilatorul in spate. In rest suntem izolate amnadoua in dormitor.
Aseara am iesit la ora 21.30 afara si era ingrozitor de cald. dadea sa se mai racoreasca pe la ora 11 cand am intrat in casa ca nu puteam dormi afara. Groaznic. Cred ca e mai cald decat pana acum. Aseara cica am deschis geamul la bucatarie sa se aeriseasca si in dreptul geamului gresia frigea. Nu glumesc. In ce lume vor creste puiutii nostri? Asa va fi in fiecare vara de acum? Ma simt vinovata ca deschid aerul conditioant ca mai contribui si eu la caldura asta cu 0.0000000...1% dar ce sa fac? e ca un cerc vicios.

Mariuca e bine. azi a reusit sa-si suga degetul de la piciorul drept. Nu i-am facut poza ca era pe patul nostru si nu o puteam lasa singurica. Dar pun in album poza cu ea mancand piure de morcov.

asa pap eu si asa arat la sfarsit

Mergi la inceput

mai, de unde luati voi tae.. asta? ca vreau si eu... Asta in cazul in care nu ma loveste cea mai crunta lene :))

Varsta Antoniei
poze cu Antonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

Fetelor,va rog din suflet ,faceti ceva...,s-o ajutati pe micuta www.sonia.as.ro/" target="_blank"> Sonia...
Daca doriti sa flati mai multe detalii,ca invit sa cititi aici...
Micuta are nevoie de 90.000$,pentru singura operatie posibila din lume...,singura sansa care i-ar reda linistea si bucuria de a trai...,va rog mult trimiteti mai departe pagina micutei,prin e-mail,fax...,vorbiti cunoscutilor de ea...,ajutati-o cum puteti...,oricit de putin...,va rog tare...
Sonia,este "capsunica de 2007"...,transmiteti macar un gind bun mamici ei Kay...,rugati-va la d-zeu sa o ajute...,va rog mult...

www.sonia.as.ro/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia
Mindrete de Crinuta

Mergi la inceput

TZUNA: la profilul utilizatorului, sub nr. de mesaje, este link catre toate mesajele nearhivate postate de utilizator

Varsta Antoniei
poze cu Antonia

Mergi la inceput

ah si: incredibil de simpatica Mariuca pictata cu morcov abia astept s-o vad si pe a mea asa...

Varsta Antoniei
poze cu Antonia

Mergi la inceput