Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (18)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Laina spune:

Diana, ai prieteni in Irlanda?...vreau si eu o sticluta cu aer de acolo...damn....

Sherbi, n-ai mai venit in Gl...mi-am adus aminte sa te cert

Elena si Antonia (3 mai 2007)

Varsta Antoniei
poze cu Antonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_jors spune:

Laina: le-am cerut si eu au zis ca o sticluta e ok, dar de mai mult o sa ma satur

Diana de Alex (23 aprilie 2007)

Mergi la inceput

de ce sa te saturi? nu-i bine pe acolo?

Varsta Antoniei
poze cu Antonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanici spune:

Mihael@ deci sunteti copilul nr 3 cazut din pat (daca nu ma insel). Bine ca nu a patit nimic.

Sherbi, ce faceam io acolo se numeste base jump. Am sarit de pe Sky Tower (Auckland, NZ). Sari de pe o platforma si aterizezi jos, esti legat cu 2 cabluri de ghidaj(cele laterale), sa nu te sufle vantul, si unul principal care iti sustine greutatea. Efectiv sari in gol si cam la 10 m de pamant prin intermediul cablului principal esti franat si aterizezi lin. Deci nu e bungee jumping. E in oras si de la mare inaltime si nu prea merge sa faci bungee acolo.

ptr cine e doritor si are timp liber iaca aici aventurile mele in tarile calde. Sunt mai multe poze legate de salt, am si filmulet da nu e postat nicaieri.
Si sunt si povestioare scrise in stilul propriu. in dreapta aveti linkuri la "arhivele" lunilor decembrie si ianuarie. Daca vreti povestea de la inceput tb sa o luati din decembrie din josul paginii. Asa cum e acum e fix in ordine "anticronologica"

roxana & Rares Teodor (23 martie 2007)

Mergi la inceput

E racoare, dar si foarte multa ploaie si umezeala in general... si aia nu prea le mai place ...

Mergi la inceput

pfuai, Diana...deci eu chiar ma duc acolo MAINE!!!!!

Varsta Antoniei
poze cu Antonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamana123 spune:

moamaaaaaaaaaaaa!!!!! am fost la cumparaturi juma de ora si cand ma intorc , ce vad? 5 pagini scrise!!

la multi ani bebeilor nascuti azi, care cresc ca fat-frumos!

nasha de sherbi si roxanici, mah, mie mi-e frica sa ma dau si cu avionu' dar cu coarda si parasuta! sunteti tari, nene!

am vazut si albumul cu mamici si bebei. poate reusesc sa pun si io o poza dupa ce mi se trezeste guga, ca nu cred sa am vreuna...sau am?! caut.

iuliana, io am folosit burtiera lu' mama 2 zile dupa nastere ca puteam sa ma misc mai usor cu ea, fara sa simt ca-mi pierd burtile. dar apoi am dat-o jos pt ca se lenevesc muschii si devin flasci. in spital am facut ceva exercitii pt burta si perineu ca asa se face aici. vine zilnic un kinezist si te pune la treaba cateva minutele. mi-au prins f bine, desi acasa n-am continuat.

jos palaria pt fetele care s-au apucat sau se apuca de exercitii. dupa cum v-am mai spus io-s mare putoare. ma plang ca mai am 7 kile-n plus da' nu fac nik sa le dau jos. nu stiu cand m-oi mobiliza.

va las ca tre sa fac ceva papa ca peste cateva ore aterizeaza nepotica mea din ro, care are 15 ani, si pt ca si-a luat igzaminu' la un lic f bun in capitala, mamitzica, tanti mitza si mam'mare au hotarat s-o trimita la capitala europeana drept recompensa... glumeam, abia astept sa vina ca mor de dragul ei!

ana, mama Mariucai (11.03.2007)
http://b1.lilypie.com/eEDwp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alionushca spune:

Diana ma laud si eu cu nashu (ma tot laud cu el peste tot) - sare si el cu parasuta in fiecare duminica, poze nu am, dar am sa pun dupa 10 august poze de pe riul Umba din Rusia - un fel de sport pe riuri periculoase - in zone pe unde putini oameni calca. Ei iaca m-am laudat - mare lucur am mai facut

Roxanici nu am cuvinte - imi imaginez ce va face Rares cind va creste mare - sunt convinsa ca deja ti-ai facut planuri in privinta asta

Fetelor va rog ceva frumos - puteti sa-mi dati parola sa-mi bag si eu o poza pe acolo

Si daca tot ne laudam azi(ca eu incepusem) - mi-a spus ieri sotul ca am slabit si arat mai bine decit inainte de sarcina - el care e scump la complimente si drept rezultat de ieri parca-s o gaina mindra si ma tot uit in oglinda -,, o fi avut dreptate el,,

Gata cu laudatul pe ziua de azi

Merg sa vad poze

Botezul bebelusei
luna I, luna II

Aliona, mami de Ilincuta (6 martie 2007)

Mergi la inceput

roxanici: am citit "raportul de zbor". Absolut dragut. Mai ca mi-ai facut pofta si mie...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliana_2007 spune:

Gata mi-a trecut supararea.Imi trece repede cam asta este adevarul.
Sa va arat ce a facut printesa mea, cat m-am dus eu 5 minute la baie, in somn.Nu imi explic cum a ajuns asa din mijlocul patului.

uitati-va aici

"Oamenii nu pot fi judecati dupa ceea ce spun altii despre ei, dar iti poti face o parere destul de corecta despre ei daca ii asculti ce spun ei despre altii."

poze

Mergi la inceput