Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (18)
Raspunsuri - Pagina 25
ioanaradu spune:
ziua buna fete
da' vad ca scrieti nu gluma si tocmai cand nu-mi merge mie calculatorul si stau jumatate de ora sa se incarce o pagina. de citit, citesc, dar poze nici nu indraznesc sa vad ... da' lasa ca recuperez in bucuresti.
azi la matei ... a inceput sa-si manance picioarele, ziceam ca a terminat cu mainile. in rest nimic nou.
oricum pana sa ajung eu sa raspund, deja aveti mai multe opinii asa ca ma gandesc sa nu mai fac si eu umbra degeaba.
iuliana eu am purtat cateva zile burtiera ca eu ramasei cu ceva burtica. la exterior se mai aplatiza abdomenul si nu se mai vedea prin haine, dar dupa ce o dadeam jos revenea la forma initiala. asa ca miscarea ramane de baza. apropo de asta, cand ma intorc in buc o sa te rog sa-mi trimiti si mie pe mess ce ai tae bo si pilates, sau ne vedem in oras sa-mi dai si mie cd-urile?
pupam maya si mamica suparatica!
[red]pentru constipatie matei e deja maestru in arta constipatiei si am incercat: lass baby-fara efect, ceai de musetel-fara efect, lactoza de la humana-fara efect. cand avea pb rau, numai cu supozitor iesea, acum iese binisor. daca il vad ca se screme si nu reuseste singur eu il ajut in felul urmator: il desfac de pampers si ii duc genunchii flexati spre burtica, apasand f usor. fac cateva exercitii asa cu el, cand cu cate unul, cand cu amandoi genunchii si de cele mai multe ori face kk destul de rapid si nu mai e nevoie de supozitor.
diana_jors[/purple] ia vezi ca ma supar rau pe tine:
1. pai adica ce scoti dintos deghizat la interval ... pe alex si mami.
2. mai intreb o data ... cand te plimbai tu cu sotu pe la spitale si ziceai ca te grabeai sa ajungi ca era copilul singur acasa ... alex era singur-singurel???? ca daca-i asa ti-l trimit pe matei la scolit.
atat ... sa vedem daca mai am cum sa revin azi!
mami de Matei Stefan 12.03.2007
poze cu matei
karla32 spune:
citesc, citesc, citesc!
Lainatocmai eram la pag in care erai ingrijorata de disparitia mea! Recunosc ca am plecat ca o bezmetica, fara sa mai intru pe net. oricum nici mobilelele nu functioneaza in zona unde am casa parinteasca.
Kitty, m-a ingrozit accidentul vostru! Am inlemnit! Sa va aiba Dumnezeu in paza si insanatosire grabnica pentru toti!
Din pacate copilul meu urla ingrozitor in scaunelul de masina mai ales cand il ancorez. Nu sta mai mult de 30 minute si se plictiseste. Imi este foarte teama cand plec si drumul e lung...
E cam nebunatic! Vrea numai in sus, sa vada tot! Daca il pun pe spate e durere...si la carut i-am ridicat vreo doua trepte ca se agata de margine si se inconvoaie.Nazdravan!
Tot incerc sa gasesc o poza mai calumea de la botez pe care s-o postez! Sunt plina de spume! Dai la natafletzi sa faca poze! Ce naiba nu m-o fi intrebat daca n-avea habar! Strici una, doua! dar toate? Aiurea!
Doar astea sunt mai clare!
http://family.webshots.com/photo/2653571380101690157PFwlnP
Raluca si Luca(8 aprilie 2007)
Luca, dragostea mea
Poze Luca
http://photos.yahoo.com/ralucamoise2003
anamana123 spune:
tzuna, spre surprinderea mea, in ultima luna maria a pus pe ea la fel ca si inainte, desi ma gandeam ca n-o sa ia decat vreo 400 gr. adica de la 5 kile la 3 luni, a ajuns la 5700 la 4 luni si 5 zile. asa ca la greutate suntem exact ca voi. da-i sa bea lichide din 3 in 3 ore si garantat nu se va deshidrata; chiar dc bea putin.
pe mine de cate ori ma apuca disperarea ca nu papa, ma gandesc ca mama n-a murit ca io la 1 an n-aveam decat vreo 7 kile jumate...si nici io n-am murit, drept dovada, ia-ta-ma graaaaaaaaaasa si frumoasa!
ana, mama Mariucai (11.03.2007)
http://b1.lilypie.com/eEDwp2.png
radcarmen spune:
Mamaaaaaaaa, fetelor, cata adrenalina. Mie mi-e frica sa ma dau jos din podul casei nici gand sa ma arunc de bunavoie de la inaltime. Bravo Roxanici si nasha Violetei. Eu as muri de inima sa fac asa ceva.
Copil atarnand pe marginea patului cu picioarele aproape jos ...am experimentat si eu. Cu toate ca al meu nu se intoarce inca pe burta, l-am lasat pe coltar pe o perna ceva mai sus si m-am dus (in aceeasi incapere) sa ii fac laptele praf (mananca mixt). Ce sa vezi: la 30 de secunde dupa ce m-am ridicat de langa el a executat o intoarcere prin rostogolire pe burta si , cu picioarele atarnand, se chinuia sa isi scoata manuta de sub el. Am crezut ca lesin...maxim 30 de secunde a durat, el fiind adormit cand m-am ridicat de langa el. Asa ca de atunci ii pun ceva "proptele" in zonele periculoase.
Pupici
Urmarile somnului cu suzeta in gura
Carmen, mami lui Vlad Gabriel - 07.04.2007
Uite ce mandrete de fecior sunt
doina.todor spune:
Buna fetele !!!!
RADU - face 4 luni!!!! - am fecior mare -sunt tare mandra
Multumim pentru urari si va dorim la fel sau chiar mai bine!
Pupam pe toti sarbatoritii zilei:
Alexia - Ghibuadina
Rares - Roxanici
David - Sherbi
Diana - Mikkyy
Maya - Crina_mio
Alex - Diana_jors
Sa ne creasca mari puisorii si sa ne umple viata de bucurii!
Doina & BB Radu (23 Martie 2007)
Poze Radu
Varsta lui Radu
iubita_2007 spune:
WOW ! ce de ati scris! tare harniute ati fost !
terorista mea cea mica nu-mi lasa pre mult timp liber, asa ca o sa ma grabesc ca daca se trezeste s-a terminat cu netu'
Burtiera eu am purtat in primele zile , cand statea toata lumea cu gura pe mine si-mi spunea ca daca nu o port raman cu burta. Nu am fost convinsa asa ca am renuntat la ea destul de repede. Tot cu exercitiile iti revi.. Eu m-am " tras" treptat, cand am nascut aveam aproape 80 kg, dupa ce am iesit din maternitate aveam 71 iar acum am ajuns la 63... mai am de dat pana la 55 cu cat am plecat.
Diversificarea eu nu o sa o incep mai repede de 6 luni . Char nu ma grabesc. Mai sunt divesri care imi tot spun sa incep ca de ce nu incep dar chiar nu ma grabesc. Cel mai bine pt stomacelul ei este sa nu o fortez prea repede.
Voi ce parere aveti despre premargator? Am ajuzit 100% pareri negative, ca ar fi prea devreme la 4 luni.. ce ziceti? Roberta mereg chiar bine, este singurul loc unde nu se plictiseste si-i place ca poate sa exploreze cea mai fericita.
Diana mami de Roberta ( 13 martie 2007)
radcarmen spune:
anaanamaria ma bucur ca a avut efect "tratamentul. Si eu am patit ca tine, la recomandarea doftorilor astia complicati la minte, si mi rau i-am facut piticului fatza. Asa ca mai mult din greseala am descoperit ca apa fiarta si racita e cel mai bun remediu ptr bubitele de caldura. Va pup.
Am uitat sa spun ca e bestiala suzeta Diana. M-am distrat de minune.
Carmen, mami lui Vlad Gabriel - 07.04.2007
Uite ce mandrete de fecior sunt
Laina spune:
Raluca, bine ca recunosti ca ai plecat asa...hai hui! :P oricum, te iert, Luca e un bonbon, sa-i fie de bine baita in cristelnita!
Elena si Antonia (3 mai 2007)
Varsta Antoniei
poze cu Antonia
dandusa spune:
Fetelor,va rog din suflet ,faceti ceva...,s-o ajutati pe micuta www.sonia.as.ro/" target="_blank"> Sonia...
Daca doriti sa flati mai multe detalii,ca invit sa cititi aici...
Micuta are nevoie de 90.000$,pentru singura operatie posibila din lume...,singura sansa care i-ar reda linistea si bucuria de a trai...,va rog mult trimiteti mai departe pagina micutei,prin e-mail,fax...,vorbiti cunoscutilor de ea...,ajutati-o cum puteti...,oricit de putin...,va rog tare...
Sonia,este "capsunica de 2007"...,transmiteti macar un gind bun mamici ei Kay...,rugati-va la d-zeu sa o ajute...,va rog mult...
www.sonia.as.ro/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia
Mindrete de Crinuta
diana_jors spune:
ioanaradu: da, era singur-singurel, si nici macar nu dormea cand am plecat. Dar l-am pus in patutul lui, printre jucarii, si-a bagat degetul in gura si in jumatate de ora cand ne-am intors dormea. Nu-s mandra ca a trebuit sa-l las singurel acasa, dar n-am avut de ales...
Aa, legat de "scolit"... n-a fost usor pentru nici unul din noi, dar acuma chiar am un bebe foarte cuminte. Sufera de caldura intr-adevar, dar nu mai plange decat din motive foarte clare (pe care il general le anticipez, deci am avut si saptamana intreaga in care n-a plans deloc)
Si ca mi-am adus aminte: dani7asi: din ce stiu eu sunt foarte bune grapefruit-urile in situatia ta...
Diana de Alex (23 aprilie 2007)