Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (18)
Raspunsuri - Pagina 26
stefaniya spune:
La multi ani toti sarbatoritilor de azi sa fiti sanatosi !
Magdutah - da,am auzit ca nemtii sunt foarte stricti,cica ei nu permit decat o cetatenie,adica atunci cand o ceri pe-a lor o pierzi pe cea de roman.Aici copilul primeste un certificat de la spital cand iesi dar e fara nume,doar cu cod si cel real il primesti cand il botezi la biserica.
Da in ro stiu ca dureaza vreo 2 luni ca sa-i faci certificatul,mai ales daca s-a nascut in alta tara.Nu stiu din proprie experienta dar o vecina de-a mea a intampinat asta.
Roxanici,nasa lui Sherbi - pe cuvant,dar voi sunteti curajoase tare,pai eu faceam pe mine.M-am dat o data in rollercoaster si dupa am ras o ora de fericire ca mai traiesc Dar daca facem un album si cu poze nebune,pe cuvant de nu ma dau si eu in ceva periculos ca sa am poza
Loradin - Carl se constipa des si eu nu suport sa-l las asa pt ca nu suport sa-l aud cum se chinuie si impínge de mama foculuii.Eu ii dau 2ml de un fel de glicerina si in urmatoarele 3 ore face.Eu nu cred ca are ceva daca il ajuti cu supozitor sa iasa.
Dani - eu cand am avut probleme de genul asta am baut zilnic 2L de ceai matase de porumb si in doua luni s-a rezolvat problema.
Iuliana - burtiera sa fii sigura ca nu va ajuta.Trebuia folosita imediat dupa nastere si nici atunci nu facea prea multe minuni.Cum ti-a mai zis cineva sportul e cal mai bun.
O zi buna,eu plec afara cu Carl!
http://community.webshots.com/user/stefaniya12
doina.todor spune:
Acu sa mai raspund si eu
Burtiera am purtat-o doar in prima luna pentru ca sa grabesc revenirea pielii cat mai aproape de initial dar dupa aceea ar trebui sa fac sport ca sa dau jos burtica si cele 4 kg si nu fac
Diversificarea eu o incep dupa 4 luni jumate cu fructe
Acu sa ma si plang un pic trebuie sa ma operez am un fibrom imens pe uter care a crescut odata cu Radu si mi-e asa de teama... dar sunt convinsa ca va fi bine pana la urma.
Am 4 luni http://good-times.webshots.com/photo/2573952190101395038ufdtQu?vhost=good-times
Doina & BB Radu (23 Martie 2007)
Poze Radu
Varsta lui Radu
iuliana_2007 spune:
quote:Iti dau Ioana.O sa le trag din nou de pe net si o sa-ti fac un DVD cu ele.Pe yahoo este mai greu sa le iei.TRebuie sa lasi calculatorul sa mearga.Iti trebuie o zi intreaga sa le tragi pe toate.
Originally posted by ioanaradu
ziua buna fete
da' vad ca scrieti nu gluma si tocmai cand nu-mi merge mie calculatorul si stau jumatate de ora sa se incarce o pagina. de citit, citesc, dar poze nici nu indraznesc sa vad ... da' lasa ca recuperez in bucuresti.
azi la matei ... a inceput sa-si manance picioarele, ziceam ca a terminat cu mainile. in rest nimic nou.
oricum pana sa ajung eu sa raspund, deja aveti mai multe opinii asa ca ma gandesc sa nu mai fac si eu umbra degeaba.
iuliana eu am purtat cateva zile burtiera ca eu ramasei cu ceva burtica. la exterior se mai aplatiza abdomenul si nu se mai vedea prin haine, dar dupa ce o dadeam jos revenea la forma initiala. asa ca miscarea ramane de baza. apropo de asta, cand ma intorc in buc o sa te rog sa-mi trimiti si mie pe mess ce ai tae bo si pilates, sau ne vedem in oras sa-mi dai si mie cd-urile?
pupam maya si mamica suparatica!
[red]pentru constipatie matei e deja maestru in arta constipatiei si am incercat: lass baby-fara efect, ceai de musetel-fara efect, lactoza de la humana-fara efect. cand avea pb rau, numai cu supozitor iesea, acum iese binisor. daca il vad ca se screme si nu reuseste singur eu il ajut in felul urmator: il desfac de pampers si ii duc genunchii flexati spre burtica, apasand f usor. fac cateva exercitii asa cu el, cand cu cate unul, cand cu amandoi genunchii si de cele mai multe ori face kk destul de rapid si nu mai e nevoie de supozitor.
diana_jors[/purple] ia vezi ca ma supar rau pe tine:
1. pai adica ce scoti dintos deghizat la interval ... pe alex si mami.
2. mai intreb o data ... cand te plimbai tu cu sotu pe la spitale si ziceai ca te grabeai sa ajungi ca era copilul singur acasa ... alex era singur-singurel???? ca daca-i asa ti-l trimit pe matei la scolit.
atat ... sa vedem daca mai am cum sa revin azi!
mami de Matei Stefan 12.03.2007
poze cu matei
Imi spui cum facem si ti le dau.
"Oamenii nu pot fi judecati dupa ceea ce spun altii despre ei, dar iti poti face o parere destul de corecta despre ei daca ii asculti ce spun ei despre altii."
poze
iuliana_2007 spune:
Multumesc pt raspunsuri.Am sa ma las pagubasa.Eu oricum fac sport trebuie sa o dau jos pai ce naibi doar nu o sa ramana acolo nemiscata.
La multi ani sarbatoritilor de astazi.Sa cresteti mari si frumosi.
"Oamenii nu pot fi judecati dupa ceea ce spun altii despre ei, dar iti poti face o parere destul de corecta despre ei daca ii asculti ce spun ei despre altii."
poze
iubita_2007 spune:
Iuliana_2007 de unde iei Exercitiile Pilates? M-ar interesa si pe mine sa-mi fac un dvd!
Diana mami de Roberta ( 13 martie 2007)
iuliana_2007 spune:
De pe ODC.Trebuie sa ai cont ca altfel nu ai cum sa le tregi.
poze
sherbi spune:
DANDUSA, SUNTEM TOATE ALATURI DE SOSONICA CU SUFLETUL. PE MINE M-A MARCAT FOARTE TARE POVESTEA EI SI VREAU S-O AJUT SI FINANCIAR. SPER DIN TOT SUFLETUL SA SE INSANATOSEASCA CAT MAI REPEDE.
fetele cu "suzaci" vedeti ca gasiti suze cu plasticul care se muleaza pe guritza drept. si astfel nu mai lasa urme si nici nu se strange saliva acolo care in contact cu pielea si de la caldura pot aparea bubitze. uitati aici.
KARRA80, multam de site. eu ma chinui de atunci sa imi pun poze, numa ca ale mele depasesc 1 Mb. mai incerc.
ROXANA, deci din partea mea ai premiul Nobel pt. literatura. intrebare: cum ai retinut numel tuturor oraselor, cascadelor, muntilor, florilor, copacilor etc. sau ai avut calculatorul cu tine si scriai zi de zi? eu sunt prinsa in lectura.
LAINA, am ccrezut ca facem gratarul cu niste prieteni care ne-au dat tzeapa...asa ca saptamana viitoare venim sigur la galati, chit ca vine balciul in slobozia.
TZUNA, pup mariuca murdarica.
mamicile, nu percutati la poze cu mamici???
Violeta, mami fericita de david alexandru (23 martie 2007)
arissa spune:
quote:
Originally posted by iubita_2007
Iuliana_2007 de unde iei Exercitiile Pilates? M-ar interesa si pe mine sa-mi fac un dvd!
Diana mami de Roberta ( 13 martie 2007)
http://www.idieta.ro/downloads/
arissa - mami de Maya(18.03.2007)
pozici
sherbi spune:
frate, e nasol sa fi batut in cap
vreau sa imi schimb cate ceva pe la semnatura. intru pe profil personal si daca vreau de exemplu sa-mi schimb culoarea sau marimea scrisului, unde naibii tre sa ma duc, ca o iau cu capu...
violeta si david alexandru (23 martie 2007)
martutza spune:
LA MULTI ANI SARBATORITILOR ZILEI.SA CRESTETI MARI, SANATOSI , NOROCOSI SI ASCULTATORI.
Am vazut poze si m-am distrat copios.Am citit mesaje...si am un singur lucru de spus
DE CE TREBUIE SA NE AMENINTE CINEVA CA PLEACA CA SA II RASPUNDEM?
DE CE TREBUIE SA PLECAM\A DACA NU NI SE RASPUNDE?
SUNTEM FEMEI SERIOASE SAU COPII?
DE CE NU PUTEM AJUTA?
EU NU VREAU SA MA LAUD DAR AM DAT LINK-UL CU POVESTEA SONIEI LA TOTI CUNOSCUTII MEI (si nu sunt putini).Cu 10lei de la fiecare putem reda unei mame copilul.
SA-I MULTUMIM LUI DUMNEZEU CA NU SUNTEM NOI IN SITUATIA LUI KAY SI SA NU INCHIDEM OCHII DOAR PENTRU CA SUNTEM SENSIBILE.
Iubiti-va copiii si sotii ca si cum ar fi ultima zi de pe pamant.
Nu stiu cine a zis "traieste viata ca si cum ar fi ultima zi de trait" dar a avut dreptate.
Va pup si ma bucur ca va cunosc..
Iunia este la Calarasi.Acum 2 sapt canda plecat aveaeja 30 grade in apart (sta laetajul 9/9).Ii transmit gandurile voastre.
Am deschis calculatorul pt Sonia si sa va citesc.VA felicit pentru performantele copiilor.Cand ii vom vedea mari o sa ni se faca dor de perioada de bebe ...de la alte mamici citire....si uite asa apare bebe 2...
Acum temp la mine a crescut.Inchid calculatorul.Victor mananca prost si doarem putin din cauza temp ridicate.Nu vreau sa-i sporesc disconfortul.
Mai citesc maine in zori.Ne trezim la 4 mai nou.
Marta mama lui Victor Mihai 12.03
Varsta lui Victor
Victor Mihai