Cel mai mare scandal sexual pe plaiuri mioritice!
din ciclul urmeaza :.....cum ce ?!? scandalul scandalurilor
----------------------------------------------------
Alessia,Dezbracatu' si Spiderman
Si ei au dreptul la viata...semneaza si tu
O parte din mine
Raspunsuri
belutza spune:
Daaaaaaa, am vazut si eu emisiunea, m-am stricat de ras , am zis ca nu-i adevarat . HAHAHA
belutza
desprecopii spune:
vai ce jenant...
Desprecopii.com - Asa se naste o mare iubire.
iubesc:www.supereva.ro. Blog: http://mirelablog.supereva.ro/dblog/
ilenutza spune:
Uite din porcariile astea are dl. Diaconescu celular de 30.000 eur, 4 vile, masina de sute de mii de euro...bleah
Ile si Victor ( 22 dec 2005)
alessia105 spune:
Masinile si alte acareturi ...ca masini si alte acareturi ..ca muncii omu ptr ele ..mai cu bani de la Becali ...mai cu bani de pe la invitati ..mai mai ..se invartii omu ....pe mine ce ma ingrozeste este numarul mareeeee de romani care ii ridica ( pe el si pe Lazaldovan-ul Romaniei ) la gradul de Salvatori al Romaniei si se inchina la ei mai rau ca la sfintele moaste ...ma intreb oare o fi deslusit Lazarus misteru?? De ce facea tanara sex cu ciorapii albi in picioare???
Acum serios .. prima data am ras vreo 30 de minute( am primit poza pe mail ) ..dar pe urma ,sincer, m-a cuprins o tristete ... gandindu-ma cati creduli si cati romani chiar au facut din asta o tragedie.Oare chiar asa am uitat sa cum poate fi folosita materia cenusie si lasam pe altii sa gandeasca ptr noi?
----------------------------------------------------
Alessia,Dezbracatu' si Spiderman
Si ei au dreptul la viata...semneaza si tu
O parte din mine
hristina spune:
Sper ca nu se supara nimeni pe mine,iar daca o face,asta este,dar mie imi vine sa-i impusc pe-astia doi si emisiunile lor de groaza.....!
Kasi si Victoria
Oana_B spune:
Io nu prea am inteles ciorapii aia albi de care sunt?
www.soccershopusa.com/Merchant2/graphics/00000001/Nike%20Celtic%20socks.jpg" target="_blank">D-astia? sau www.akrondesign.com/foundation/images/items/hospitalhoney.jpg" target="_blank">d-astia?
ca cred ca e o neintelegere la mijloc si automat se schimba datele problemei daca aflam exact ce fel de ciorapi sunt.
Oana_B
www.fertilityfriend.com/home/ysatis" target="_blank">vesnica aspiranta
I love pink!
marius spune:
www.romleas.ro/cp/cp.jpg" target="_blank">Eu cred ca d'astia
Marius Pernes
www.marius.rdsor.ro
Anul 2006 /Anul 2007 /Serbarea Ioanei
Pagina legislativa
Gabbriela spune:
sunteti totali..
dar eu tot nu price de ce stirea respectiva ar trebui data la TV.. mi se fare ceva de umplut programul TV.
Sanatate si numai bine
Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
www.freewebs.com/gabbriela_nicole/" target="_blank">
Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow. - Plato