Cel mai mare scandal sexual pe plaiuri mioritice!
Raspunsuri - Pagina 2
alessia105 spune:
da oare chilotii .or fi fost de tabla???
Gabbriela draga mea ..cum poti spune ca era stire de umplutura ...vrei sa ii jignesti ..pai macar atata mister sa dezlege si ei ca de restu numai bla bla bla-uri ..si apoi pot spune mandrii ..NOI si numai noi am rezolvat misterul fetei care facea sex cu ciorapii in picioare, dar de fapt nu era sex era viol in grup care va sa zica fata participa de buna voie la orgie sexuala ,deci clar e implicat Bivolaru iar de aici rezulta ca sunt implicati judecatorii ,politia , procuratura ,parlamenul si de ce nu presedintele American ...si Lararus statea pe bara si filma ...intrebare ...unde tinea mana Lazarus ?????
----------------------------------------------------
Alessia,Dezbracatu' si Spiderman
Si ei au dreptul la viata...semneaza si tu
O parte din mine
wonderful spune:
quote:
Originally posted by ardeiash
sorry fete.. da' io nu-nteleg deloc poza.. care-i baiu?
s-auzim numai de bine! si
Nici eu!
dianocica spune:
invidie. invidie. invidie.
nu, nu erau asa sosetele. erau din alea taiate la varf si ridicate peste genunchi. pt protectie
diana si david 03.12.06
www.sonia.as.ro/" target="_blank">Pentru Sonia
M-am certat cu Mitica Dragomir, dar fara jigniri. El m-a facut oligofren, eu l-am facut zdreanta, dar nu ne-am insultat. In schimb Marian Iancu e obraznic si umbla cu tot felul de jargoane care nu e bine sa le dai la presa.
alessia105 spune:
quote:
Originally posted by ardeiash
sorry fete.. da' io nu-nteleg deloc poza.. care-i baiu?
s-auzim numai de bine! si
A'pai citeste cu atentie ca "Urmeaza"...."Urmeaza: tanara goala facand sex cu ciorapi albi in picioare" acu ne dadeam si noi cu presupusul( scuze emiteam ipoteze de lucru a la Lazarus) de care ciorapi .?!?!..io cred ca cei postati de joxy ...is cei mai plauzibili ca daca erau cei postati de Oana( al doilea link ) ..aia intrau direct la retea de prostitutie internationala
Adseana ...platesc si drepturi de autor ( cu tot cu dobanda )..merg drepturi de autor impartite ? adica am atatea drepturi de autor de acordat ca ma gandeam sa le imparti cu Ale ca sa le puteti cara ,,,by the way ..pe unde umblati sa platesc prima transa ?
----------------------------------------------------
Alessia,Dezbracatu' si Spiderman
Si ei au dreptul la viata...semneaza si tu
O parte din mine
akella spune:
Deci oricum o dau - gramaticaliceste si rationaliceste - nu inteleg... Cum poate o femeie sa faca sex cu ciorapi? Si in picioare?...
Acu' serios vorbind, eu am sters din memoria televizorului acest program ... chiar ca e Zero tv ...
carmenp spune:
inteleg ca secsu` ie in picioare da` cine ie brei ciorapi albi asta?