The best of aug-sept-oct 2004 (125)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danina spune:

LA MULTI ANI STEFANUT scuze ciu intarzierea dar printre bagaje abia azi am intrat pe net, sa cresti mare si voinic si sa asculti de parinti.

Joi dimineata plecam, dar parca astept ceva sa nu plec ........ Pitica e din ce in ce mai maraita ii ies 2 maselute, stiti ca noi suntem codasii la acest capitol.

Crismir cu siguranta voi fi spargatoarea gastii , iar ei deja m-au avertizat sa nu fac ca in Franta, dupa 4 zile boceam de ziceai ca mi-a murit nu stiu cine,asa ca ma intelegi.

Danina si Diana - strengarita familiei

Poze 2006 DIDIUTZA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LiliaToma spune:

La multi ani, Lorena! Multa sanatate, mult noroc, mult succes, multa iubire si multa fericire. Radu sa va aduca numai bucurii, sa fiti mereu mandri de el. Sa ai o sarcina usoara mai departe si sa tineti in brate un bebe sanatos, care sa va aduca la fel de multa implinire ca si primul copil.

Lilia si Amelia(26.09.2004)

Copiii vin pe lume cu agenda lor proprie: unii ne lumineaza viata, unii ne testeaza rabdarea, unii ne dau un scop, altii incep sa aiba grija de noi.. cert este ca atunci cand vin, copiii schimba totul.. ( DH)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISMIR spune:

LA MULTI ANI LORENA! si multe de la noi!!!....sa ai o viata plina de bucurii alaturi de familia ta frumoasa!!!...sarcina usoara mamicuta draga!

Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Pozele noastre: http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

LA MULTI ANI LORENA!!!! multa sanatate si numai bucuri! Sarcina usoara si un fratior pentru Radu sanatos si mancacios!!

Stefan a primit de ziua lui o bicicleta dar inca nu stim cum sa ne dam...nu prea are rabdare sa invete, pana la urma sper sa prinda curaj si sa-i placa.

Vroiam sa va spun de cartile cu autocolante, la noi sunt cartile favorite, am cumparat o serie foarte interesanta, de potrivit animalutele in forma care tebuie, tare mult ii plac si am fost placut surprinsa ca a nimerit toti pestii acolo unde trebuie desi la prima vedere par cam la fel, am vazut ca este foarte atent la "indicii" si la detalii.
De aici pana la puzzle nu mai este mult, am sa-i cumpar si eu unul sa vedem ce vom face cu el.

O zi buna tuturor!

Ana, mamica lui Stefan de 2 ani si....

construim!
ne jucam de-a cresa
ne jucam de-a pompierii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

LA MUTLI ANI, LORENA!

Multa sanatate, sarcina usoara, sa te bucuri de copilais multi, multi ani de acum incolo!

LA MULTI ANI, ARMIN!

Raluca, mami de Ioana - Alexandra
casatoria civila, burtica si Dodolina piticuta pana la 8 luni, poze noi
poze si mai noi
nanusha la 2 ani
nunta si luna de miere
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyce spune:

LORENA, LA MULTI ANI FERICITI ALATURI DE COPILASI SI DE SOT! Sa ai parte de o sarcina cat mai usoara pe mai departe!

Ana, de ce nu-i cumperi lui Stefan un puzzle de 24 de piese, din ala mare, pe care il puteti face pe parchet, ca un covoras? Alma e innebunita dupa ele.Asa ceva

Daniela Veuger si Alma Bianca 21 octombrie 2004
Alma,poze noi,si mai noi,cele mai noi,nou-noute,
poze yahoo

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43451" target="_blank">Povestea Almei

Mergi la inceput

Buna dimineatza! daca se mai poate numi asa

danyce, pai o sa-i cumpar si puzzle, nu i-am cumparat pana acum pentru ca am tot avut alte activitati, si nici nu am gasit ceva cu piese mari, am vazut doar din cele obijnuite, cu piese mici si nu cred ca s-ar descurca.
Ieri i-am cumparat o foarfeca micutza cu varfuri rotunjite pentru taiat hartia. Nu va pot descrie cata bucurie pe el ca are foarfeca lui...cand i-am spus afara in curte ca i-am cumparat o foarfeca ma tot intreba "dar de care? de plastic? de lemn? adevarata? de jucarie?" eu ii tot raspundeam nu ca este din metal, dar el "dar este a mea? adevarata?" De mult tanjeste sa foloseasca si el o foarfeca, pana acum mi-a fost frica sa-i dau de care avem in casa sa nu se loveasca. Am taiat si decupat mai bine de 40 de minute, am desenat pe foi casa, masina, copac si pe urma am decupat formele, a fost innebunit...ii tremura pur si simplu manutele la cat se chinuia si concentra sa taie drept pe langa marginile desenului...dar sa prins repede cum se face, cum se tine foarfeca si in 15 minute deja taia tot mai bine si mai sigur pe el A dormit in pat aseara cu toate cate am decupat si azi dimineatza sa dus cu ele la buni Dar ma pus sa-i promit ca vin acasa cu un lipici sa le lipim pe o foaie...

construim!
ne jucam de-a cresa
ne jucam de-a pompierii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyce spune:

Ana, e creativ pustiul tau. E super bine ca-i fuge mintea si e perseverent cu orice face. Imi inchipui fericirea lui cand a primit forfecuta.
Sper sa ii gasesti in curand si puzzle din asta de care ziceam in postul anterior ca sunt sigura ca nu o sa regreti nici o clipa. Si Alma are destule alte activitati, insa cuvantul "puzzle" e unul magic pentru ea. Si azi abia am adus-o in casa, doar dupa ce i-am soptit la ureche ca o sa facem puzzle-ul cu Bambi.
Pufi, pe unde ai disparut dupa concediu? Ce-ti fac puisorii?
Vin la tine cu o intrebare mai mult de know-how. Am vazut ca tu reusesti sa pui linkuri vizibile de pe flickr cu pozele noi si as vrea sa-mi spui cand ai timp cum faci asta. Si mie mi-au migrat subit pozele de pe yahoo pe flickr si stiu ca cei care vor sa caute pozele mele o pot face si dand o cautare dupa nickul meu, insa eu vreau sa pot pune linkul cu poze noi exact asa cum faceam pe yahoo. Nu prea am nici timp si nici chef sa stau sa descalcesc toate itele noului site , asa ca please...help!!!

Daniela Veuger si Alma Bianca 21 octombrie 2004
Alma,poze noi,si mai noi,cele mai noi,nou-noute,
poze yahoo

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43451" target="_blank">Povestea Almei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anielas spune:

Saluty! Am revenit si noi acasa...asa ca uram cu intarziere:
LA MULTI ANI GIULIA si STEFANEL! sa fiti sanatosi si iubiti!
LA MULT ANI LORENA! sarcina usoara in continuare si tot binele din lume

si

LA MULTI ANI ALEXIA!!!
sa cresti mare si cuminte si sa le aduci parintilor numai bucurii

Ania & Inutza (23 oct 2004)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59135" target="_blank">Inutza-sufletzelul nostru minunat

Mergi la inceput

LA MULTI ANI ALEXIA!!!!!multa sanatate si numai bcurii alaturi de fratiorul tau!!!

construim!
ne jucam de-a cresa
ne jucam de-a pompierii

Mergi la inceput