The best of aug-sept-oct 2004 (125)
Raspunsuri - Pagina 9
danyce spune:
Alexia, La multi ani fericiti si sanatosi alaturi de fratior si de parinti!Sa ai toata viata parte de bucurii si impliniri pe toate planurile, insa in primul rand sa ai o copilarie de vis!
Edit:
Am facut si eu iar un album nou pe webshots cu ultimele poze...de fapt pozele din ultimele 3 luni ca nu am mai pus de multisor.
Daniela Veuger si Alma Bianca 21 octombrie 2004
Alma,poze noi,si mai noi,cele mai noi,nou-noute,
poze yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43451" target="_blank">Povestea Almei
LiliaToma spune:
La multi ani, Alexia!Sa cresti, mare, sanatoasa si norocoasa. Sa ai o copilarie fericita
Lilia si Amelia(26.09.2004)
Copiii vin pe lume cu agenda lor proprie: unii ne lumineaza viata, unii ne testeaza rabdarea, unii ne dau un scop, altii incep sa aiba grija de noi.. cert este ca atunci cand vin, copiii schimba totul.. ( DH)
lorena_andreianu spune:
LA MULTI ANI, ALEXIA! 
Mihaela, poate ne mai dai si noua vesti despre voi! 
Mitza
cu bb2 si Miron Radu (06 oct. 2004)
Nazdravanii de sept-oct 2004 la 2 ani
pufymic spune:

Lorena

Bozo

Muttzi

Alexia

Noi suntem bolnaviori....am avut toata trupa enteroviroza....eu si sotul suntem ok acum, insa piticii inca se lupta cu diareea si lipsa poftei de mancare...
.
Daniela nu stiu sa-ti explic ca e destul de complicat...trebuie sa-ti uploadezi pozele acolo si sa-ti faci seturi si dai apoi link-ul de la fiecare set de poze....imi pare rau ca nu stiu sa-ti explic mai pe larg...
Eu
www.pufymic.info/thumbnails-37.html" target="_blank">Gandacii
Chestii
www.helpsonia.com/" target="_blank">AJUTATI-O PE SONIA!
danyce spune:
Ioana, sanatate multa puisorilor! Sper sa scape in curand de diaree si sa le revina pofta de mancare.
Cat despre flickr, cam ce ai scris tu am facut si eu (am facut seturi si am dat linkul de acolo), tocmai de aceea m-am mirat ca nu s-au deschis linkurile mele la altii. O sa mai incerc.
Daniela Veuger si Alma Bianca 21 octombrie 2004
Alma,poze noi,si mai noi,cele mai noi,nou-noute,
poze yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43451" target="_blank">Povestea Almei
roandre spune:
Multumim dragelor pt urari!
Noi am fost intr-un maraton al distractie! Sambata am botezat un baietel (dovada aici ), duminica baita de mir si apoi sarbatorirea Alexiei (alta dovada aici ).
Alexia s-a facut mare dar e in plina criza a varstei de 3 ani cand se crede ba mare, ba mica, ba independenta, ba lipsita de ajutor, plina de curiozitare, rasfatata si uneori rautacioasa.
Cu Andrei se intelege si nu se intelege. Mai tot timpul il supara...bb merge in 4 labe si cum il vede se duce si il calca pe manute, sau il trage de picioare sa cada pe burtica, sau se urca pe spatele lui...sau...sau...sau. Are si momente cand il iubeste, incearca sa-l impace sa nu mai planga, are grija de el, ii da jucarii, il pupa.
Din septembrie va merge la gradinita si sper sa fie ok. Am niste emotii de nu va pot spune!
Pufymic, sanatate puiutilor...offf
Si Andrei al meu are febra acum dar nu-mi dau seama dc e de la dintisori sau o fi racit. Mergem pe antitermice si om vedea!
Danyce, ce frumoasa e Alma...e ca o papusica!
Pupici
CRISMIR spune:
LA MULTI ANI ALEXIA!!!

...mii de scuze MIHAELA
de intarziere,sa-ti traiasca fetita si sa creasca mare alaturi de fratiorul ei!!!
Eu am fost tot cu probleme,cu botezuri,am sa pun si eu poze mai tarziu!
Va
toate si pe toti,sanatate la bolnaviori!!!
Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Pozele noastre: http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001
lorena_andreianu spune:
LA MULTI ANI fetelor care s-au sarbatorit zilele astea (ca le-am uitat...
) Muttzi si Bozo
.
LA MULTI ANI Marc! 
Multumesc tuturor celor care m-au "lamultanit".
Va intorc urarile inzecit! 
Noi ne pregatim de camin. Joi acum pe 30 e prima zi. Si eu am mari emotii! Cel mic acum zice ca vrea, acum ca nu mai vrea... ba ca sa stau eu cu el acolo, ba taica-su... nici el nu stie. Speram sa demareze bine si sa nu fie nici o problema.
Va tin la curent cu acomodarea.
Va pup, numai bine!
Mitza
cu bb2 si Miron Radu (06 oct. 2004)
Nazdravanii de sept-oct 2004 la 2 ani
Mada spune:
Off scuze de intarziere fac si eu urarile pentru cei 3 voinici ai nostri.
Giulia, Stefan si Alexia La multi ani sa fiti sanatosi cumintei si multe bucurii sa faceti parintilor vostri!
Lorena al multi ani sa fii sanatoasa si bebe sa fie sanatos si cumintel.
am inceput sa ma uit la pozele Almei, e frumoasa foc, asa rosioara in obraz si eleganta ca intotdeauna.
Eu ma strofoc toata cu fisa medicala pentru gradinta, pana la urma incepe luni sau pe 17 gradi? stiti ceva
Ilinca e o nazdravana, nu prea papa dar asta nu e o noutate decat ce ii place, daca nu ii place cere lapte.
ma omoara cu danette-ul asta ar manca si 3 pe zi(nu-i vorba ca si mei imi place) si i-am tot zis de cand cu toxina aia ca are furnici in el, vad ca s-a mai calmat.
va pup ca am ceva de lucru
fetele de adela iepure, loreema, mai stiti ceva?
roandre sanatate micutului sa treaca repede febra
Mada,un om. Cu frica lui Dumnezeu si Ilinca Teodora 22 sept 2004
Ilinca
Mada spune:
La multi ani! pentru Alexandrele si Alexandrii noastri sa fiti voiosi si sanatosi!
Mada,un om. Cu frica lui Dumnezeu si Ilinca Teodora 22 sept 2004
Ilinca