The best of aug-sept-oct 2004 (125)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danina spune:

La multi ani pt Giulia si scuze de intarziere, chiar daca mai trag asa cate un ochi imi este ff greu sa scriu imediat.

Acum sunt de o sapt departe de pitica , ea e la bunici la tara si eu in Bucuresti la firma. Imi este tare dor de ea, maine dimineata plecam spre Piatra Neamt. Oricum ea nu are nici o treaba, nici la tel nu vrea sa vina, asta pt ca am trimis-o si pe bona si v-a sta 2 sapt acolo si dee... se rasfata amandoua ,sunt un pic geloasa dar imi trece .

Noi ne pregatim sa plecam intr-o noua vacanta in Turcia pt 10 zile fara Dienutza si sper sa nu inebunesc, nu am mai fost niciodata plecati asa de mult si la distanta asa de mare. Citeam de pitici si ma minunez de nazbatiile lor.
Fug ca am putina treaba, de urechit cativa angajati, pe motive intemeiate.

Danina si Diana - strengarita familiei

Poze 2006 DIDIUTZA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISMIR spune:

DANINA,distractie faina in Turcia...am fost si eu fara Robert in Grecia acum 2 ani,pe vremea aia avea 10 luni puiutu,si am stat 10 zile,hmmmmmmm,ce sa-ti zic,a fost tare frumos si m-am odihnit bine de tot,dar dupa 7 zile nu mai aveam rabdare,mi-era un dor de puiul mic,ufffff!!!...dar trec,asta e,trebuie sa mai stam si fara ei

IOANA,se simte mai bine Robert ca i-am dar Nurofen...luni incepe gradinita si vreau sa fie ok...sper sa fie!!!

Fetelor,l-am bagat in alta gradinita pe puiu mic,asta e mai "academica",sa zic asa,adica e mai exigenta si cu reguli mai serioase..acum v-a avea si gentuta lui cu mancare...off,si parca ma gandesc ca e mic dragutul totusi...sotul zice ca e ok,ca asa e mai bine pt baietei,sa fie "politie" la gradinita nu sa faca ce vrea el...hmm,am sufletul mic pana va incepe si vom vedea cum este...si cu pipi si caca?!...sunt derutata ,daca nu v-a zice?!...nu cunoaste personalul!!!...uffff,greu e sa fi mama!!!

LILIA,sa sti ca nu stiu cum se numesc exact puzzel-urile alea,noi le-am primit...dar am sa ma uit si-ti zic,insa dureaza un pic ca sunt la magazine mai departate de noi

ANAMARIA pt pui tai!

LORENA si voua,mai ce mari sunteti si frumosi...bafta la gradii!!!...si tie o sarcina cat mai usoara!!!

la toata gasca,sa auzim de bine!!!

Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Pozele noastre: http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISMIR spune:

LA MULTI ANI STEFANEL!...sa-ti traiasca baietelul ANA,sa aiba o viata frumoasa si plina de bucurii,sanatate multa si fericire!!!

Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Pozele noastre: http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LiliaToma spune:

La multi ani, Stefan! Sa cresti mare, sanatos si norocos. Sa ai parte de o copilarie fericita si linistita, sa fii mereu mandru de parintii tai. Sa le aduci mereu bucurie in suflet si sa fii mereu raza lor de lumina si de fericire.

Lilia si Amelia(26.09.2004)

Copiii vin pe lume cu agenda lor proprie: unii ne lumineaza viata, unii ne testeaza rabdarea, unii ne dau un scop, altii incep sa aiba grija de noi.. cert este ca atunci cand vin, copiii schimba totul.. ( DH)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyce spune:

La multi ani, Stefan!Sa cresti mare, sa fii mereu sanatos si norocos! Sa ii bucuri pe parintii tai in fiecare zi a existentei lor, sa ai parte doar de clipe minunate alaturi de ei! Ana, sa-ti traiasca puiul nazdravan si istet!

Daniela Veuger si Alma Bianca 21 octombrie 2004
Alma,poze noi,si mai noi,cele mai noi,nou-noute,
poze yahoo

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43451" target="_blank">Povestea Almei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorena_andreianu spune:

LA MULTI ANI, Stefan!

Ana, sa va bucurati la nesfarsit de nazdravaniile lui!

Numai bine intregi familii!

Mitza cu bb2 si Miron Radu (06 oct. 2004)

Nazdravanii de sept-oct 2004 la 2 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Stefan!!!!!!!!!!!!

Sanatate multa iti doresc, fericire si sa fii baietel cuminte sa se bucure parintii tai de tine!!

Eu
www.pufymic.info/thumbnails-37.html" target="_blank">Gandacii
Chestii

www.helpsonia.com/" target="_blank">AJUTATI-O PE SONIA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

Va multumesc din suflet fetelor pentru urari!!!
si revin cu detalii mai tarziu...sunt la munca acum si am mult de lucru.

O zi buna tuturor!!

Ana, mamica lui Stefan de 2 ani si....

construim!
ne jucam de-a cresa
ne jucam de-a pompierii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

Buna, fetelor!

Cu scuze de intarziere zic si eu
LA MULTI ANI!
Giuliei si lui
Stefan!

Ne-am intors si noi vineri seara dupa doua saptamani de mare. Ioana e neagra de tot, cu toate ca am dat-o cu crema de protectie cu factor 50 si nu am stat mai mult de ora jumate pe zi la plaja. A fost foarte incantata, a avut curaj sa intre si in apa, intai la mal, apoi am luat-o cu piscinuta mai in larg si in cele din urma a intrat singurica in apa pana la umeri (singurica, adica nu la noi in brate sau in piscina, sa nu va imaginati ca am lasat-o chiar singura in mare).
Am avut noroc de vreme buna, doar o zi noroasa, in rest soare!
Dat fiind ca a fost cu noi si prietena mea cu cei trei copiii ai ei, Ioana a avut companie si s-a jucat foarte, foarte frumos cu copiii, nu am avut grija ei de loc.

De ieri a venit si bona cea noua. Am avut niste emotii groaznice, dar Ioana s-a comportat exemplar. Bona ne astepta ieri la ai mei, o pregatisem pe Ioana din timp ca vine o "dadica" noua. La inceput s-a ascuns in spatele meu, dar dupa 3 minute zburda prin casa si ii arata bonei "copiii" ei, cuburile, poneii, a luat-o la joaca. Ieri a fost mama cu ele in parc dar azi le-am lasat singure. Lasase buza un pic in jos cand a ramas in parc cu bona (eu le duc dimineata cu masina, fiindca parcul e la 2 minute de biroul meu) dar dupa aceea am urmarit-o si am vazut ca radea.
Sa dea Domnul sa fie bine!

Nu am citit tot ce ati scris, am vazut cu coada ochiului ca scrieti despre jocurile copiilor.

Mirela nu cred ca trebuie sa te nelinistesti cu culorile, ce ai vazut tu om sa nu stie culorile? Pana la urma la invata el!
Cat despre litere, sa fiu sincera mi se par mult prea mici.
Eu am invatat alfabetul in clasa 1 si uite ca am facut multe scoli dupa aia.

Ioana mea e cam ca Alexuta Aissei. Gimnasta, nu gluma! Se catara peste tot, in parc se agata de toate barele si se da pe ele, se urca pe orice scari gaseste (la tobogane sau alte asemenea) ca sa faca figuri pe acolo; de ex. la mare era un fel de scara dubla cu multe trepte, speciala de catarat si Ioana se urca pana sus de tot si cobora pe partea ailalta. E foarte elastica, face intr-una spagatul pe unde apuca, fuge mult, sare, danseaza.

Papusile au ramas in top si cam toate jocurile se invart in jurul lor. Vorbeste intr-una cu copiii ei, eu mor de ras de fiecare data fiindca poarta dialoguri de genul "Nani, unde mergem?" "Mergem in parc, bebe, nu ti-am spus?" "Nani, ce facem in parc" "ce sa facem mai bebe ne jucam, ce fac copiii in parc" "Nani, ce insemna parc?" (aici rade singura) "mai, bebe tot ma intrebi ce inseamna, nu ma mai lasi in pace"

Pe papusi le culca, le face mancare, le pune la olita, le invata sa spuna poezii, face gradinita cu ele.

Marea ei realizare, dupa parerea mea, e limbajul foarte bogat, foloseste cuvinte si expresii de iti sta mintea in loc. Da replicile foarte corect si bine gandite.

E foarte ingenioasa si gaseste solutii pentru orice, de regula corecte. Nu exista "nu se poate", totul are o rezolvare pentru ea. De, fata de avocati

Insa nu are rabdare sa coloreze, doar mazgaleste. Nu numara decat pana la 6, nu face puzzle si nici nu o preocupa, nu se uita decat rar la desene, in general la cateva seriale pe Minimax.
Ii place sa lipeasca, dar nu are prea multa rabdare, asculta povesti, dar nu cu prea mare chef, stie 3 poezii si un cantecel.

Raluca, mami de Ioana - Alexandra
casatoria civila, burtica si Dodolina piticuta pana la 8 luni, poze noi
poze si mai noi
nanusha la 2 ani
nunta si luna de miere
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andora spune:

Anne si Ana, cu scuze pentru intarziere

LA MULTI ANI
pentru
GIULIA si STEFAN !!!

Pup toooti copilasii dulci si destepti si frumosi! Mi-a fost dor de voi, am dat f rar pe aici, a trecut timpul ba cu serviciul ba cu treburile, mi s-a stricat si PCul intr-o vreme, si iaca au ajuns copilasii sa implineasca trei anisori... Am citit de voi si de ce minunatii mai fac si mai zic prichindeii, tare dragi imi sunt cu totii, imi amintesc de fiecare ce micuti erau si ce problemute aveau cand erau puiuti micuti.... nostalgie mare.
Nu ma lungesc ca sunt la munca. Eu sunt singura, mi-e un dor nebun de Gogo&tati care au tulit-o la tara, poate ajung si eu depinde de conced, noutati nu avem fiindca nu mai stiu ce v-am zis si ce nu de maimuta.... Esenta e ca a crescut, e o smechera mare, iti tranteste niste expresiic ateodata de nu crezi, ca si toti de varsta ei... Si deseneaza non stop. Aici chiar am nevoie de ajutor, intr=o seara am lasat-o sa vad cat dureaza, dupa 2 ore de desenat 90% + TV 10% am luat-o cu forta la culcare, dupa ce a recunoscut si ea ca "au cam obosit ochisprii". Imi umple zeci de foi cu desene cu printese, rochite (un triunghi) cu modele, plus alte chestii, o sa le pozez sa vedeti ce moace au. Asta e preocuparea ei esentiala. Acum sta cu droaia de copii de la tara si e in culmea fericirii, iar eu bocesc dupa ea.
Va pup si din sufletel va doresc vacante placute si copii sanatosi

Mergi la inceput