The best of aug-sept-oct 2004 (125)
Raspunsuri - Pagina 3
CRISMIR spune:
DANIELA,uffffffff,draguta Alma, si sanatate multa!
Sa sti ca am inteles exact ce mi-ai zis tu,cum sa ma supar,nuuuuu...insa trebuie sa-ti zic ca eu ies zilnic cu el afara,dupa ce doarme de pranz,de pe la 5 pana seara,dupa 9,in parc si ce face,wauuuuuuuu,e in culmea fericirii...iesim si dimineata la piscina sau ocean...acum nu pot iesii chiar zilnic si nu am nici ajutor din pacate,uneori mai fac si mancare dimineata...insa e si tare cald vara aici,adica nu poti sta afara in timpul pranzului si chiar si dimineata la 10 deja e infiorator...iarna ieseam si dimineata in parc cu el 2-3 ore...ei,da cu toate astea tot atomic e in casa...ii face lui placere sa sara de pe canapele si de pe pat,asta e...
Da si ziceam ca am sa-l dau la sport,problema aici e ca dupa 3 ani il i-au cam la toate sporturile,deci abia astept sa vina noiembrie...clar e un copil sportiv,asa a fost de mic,e super abil in miscari si daca vedeti ce face cu mingea ramaneti uimite...deci la SPORT mama draga!!!!
ANA si tie si puiului mic,sa-i treaca repede bubele!...heheheh,e bine ca stati la casa si aveti curte...noi asta regretam cel mai mult,ca nu putem sa stam la casa,ca ar fi fost perfect pt Robert.
la toata lumea si o saptamana usoara va doresc!
Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Pozele noastre: http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001
anamari spune:
Sanatate tuturor bebeilor,
Naty
va tin pumnii sa gasiti bona.
Mirela
noi am elimnat tote mesele de living -alea de tip "coffe table" si le-am inlocuit cu taburete de la Target, dar tot nu scapam de cucuie...Problema e ca Liam se suie dupa Lia -si unde nu se suie, si el fiind mai mic a picat de cateva ori si drept cu capul de podea a dat...
no, asa e cu copii astia super-atomici...ai mei se suie pe patul cel mare -care are o saltea d'aia babana- de sotul e american - si e cam la un metru de la podea si sar...
Ana- sai treaca treaca bubitele lui Stefan cat mai repede.
CRISMIR spune:
ANAMARIA,ma bucur ca ne-ai mai dat de veste,ce mai ziceti voi,ce mai faci?...da,pai asa e si a noastra salteaua,din aia mare,si cand il vad ca sare imi sta inima,ufffffff...mai si culmea,el deja sare asa de bine si stie si sa cada,are experienta doar de la 1 an jumate,insa mie frica sa nu dea de colturile patului sau de partea din spate...asta e,trec ele si astea pana la urma...si vin altele
Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Pozele noastre: http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001
Andreea_si_Doru spune:
Multumesc frumos fetelor pentru mesaje, intr-adevar a fost o zi foarte frumoasa, nu faci in fiecare zi 22 de ani :))
Noi ne-am mutat singuri si am de-a treaba!!! Asa ca nu stau prea bine cu timpul liber, dar suntem bine, sanatosi si voiosi :) ceea ce doresc tuturor! Sanatate si numai bine!
lorena_andreianu spune:
Coucou les filles!
LA MULTI ANI, Andreea pentru ieri. O varsta f frumoasa ai si... echilibrata. Multe impliniri si fericire iti doresc.
Am revenit din vacanta. O saptamana tare agitata. Vreme ca la Maneca... ne-a plouat, a fost vant, frigut, dar si zile cu soare. Toate amestecate.
Ne-am intors sambata seara, nici n-am desfacut bagajele... Azi de dimineata a plecat fratele meu. Nici pozele nu le-am descarcat...
Oricum, ma bucur ca am avut cateva zile fara stres si ca am putut sa ne balacim cat de cat.
O sa va pun si poze cat de curand.
Fiu-meu f incantat de apa mare, de nisip. A adunat scoici si pietre... si de castele, pe care le numeste "chateau de princesse" (din Shrek se trage).
Toata ziua povesteste pe unde am fost, ce am vazut, ce am facut... S-a invatat sa doarma cu noi in pat si acum suntem la dezvat.
De pampers pot spune ca am scapat de tot, dar eu ii pun inca noaptea (precauta, deh). O sa-l mai las cateva sapt si daca tot nu mai face o sa renunt la el.
Altfel, eu sunt bine, cam obosita... ca am vizitat f mult. Bebe incepe sa se faca simtit de vreo 2 zile.
Va pup! si mai apar.
Mitza cu bb2 si Miron Radu (06 oct. 2004)
Nazdravanii de sept-oct 2004 la 2 ani
Naty spune:
Andreea La multi ani!
Lorena bine ati venit!
Pufy concediu placut!
Noi am adus-o ieri pe Ioana, saracuta era topita de dorul meu, de cand am ajuns la Tg Jiu nu s-a mai dezlipit de mine.
Deocamdata a reusit tata sa-si mai cateva zile libere si sta cu ea, sper sa reuseasca sa stea toata saptamana.
Am fost joi dupa masa la 2 agentii de bone, am vazut 7 potentiale bone, dar numai trei ne-au placut cat de cat. De fapt, una ne-a placut mult dar taman aia nu poate sa stea cate ore am vrea noi .
Azi dupa masa mai mergem la o agentie.
Ioana ma tot intreaba "de ce nu mai vine dadica mea (adica bona veche) la mine? Din cauza mea nu mai vine?" .
I-am spus ca Dadi are un nepotel si o sa stea cu el ca nu era sa-i zic ca a plecat asa pe nepusa masa. Si ca o sa vina lata dadica mai draguta ...
Raluca, mami de Ioana - Alexandra
casatoria civila, burtica si Dodolina piticuta pana la 8 luni, poze noi
poze si mai noi
nanusha la 2 ani
nunta si luna de miere
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI
danina spune:
Va pupicesc si eu, noi mai rar ca suntem plimbarete tare. Incep sa cred ca nici casa nu mai am ca asa sunt pe drumuri tot timpul.
Danyce imi pare rau pt Alma sper sa se faca bine si sa nu mai sufere. Noi nu am facut varicela si sper sa nu luam chiar acum, ca altfel o sa fie un chin cu bubitele.
Crismir si Dia mea imi spune lumea ca e prea iute si cam termina pe toti din jur, insa sper sa isi revina ca eu una nu mai am rabdare. As vrea si eu sa o dau la un sport ceva incep sa caut cand ma stabilesc undeva.
Acum suntem de duminica la mare, numai eu cu ea si tusa pt ca d-ra are o tuse de 5 sapt si nu ii mai trece, am venit sa facem aerosoli si chiar da semne de remediere astept miracole ca nu mai stiu ce sa ii dau.
Ma apuc sa mai citesc din urma ca am pierdut sirul desi am net-ul cu mine si laptopul nu mai am timp sa intru asa de des.
Raluca sucess cu gasirea bonei.
Andreea LA MULTI ANI pt frumoasa varsta si eu am dar pe un picior. Ei mai mult cu 5 ani.
Lorena astept sa vad poze din vacanta cu voi. Eu o sa mai pun maine cateva de pe aici.
Danina si Diana - strengarita familiei
Poze 2006 DIDIUTZA
nature spune:
Buna fetelor, va pupam si noi.
Danyce, ce mai face Alma? Stefan cum mai e, Ana? Raluca, ce-ai mai facut?
Ilinca s-a intors de la Curtea de Arges, sper sa mai plece cu mama 2 sau 3 saptamani,pana atunci ne " carpim " si noi cum putem, si noi am ramas fara bona, ca mama bonei s-a imbolnavit...Asa ca sta cu mama, cu tati...Asta e, tre' sa ne descurcam pana incepe gradi.Atunci o sa stea 4 ore la gradi, apoi o sa stea cu mama pana vin eu. Sa vedem cum o sa fie....
A, si sa va spun: am fost cu Ilinca la Constanta, la concertul lui Julio Iglesias, si a fost foarte incantata, a dansat, a aplaudat...a fost tare scumpitza....
ana_a spune:
Salut!!
Andreea La multi ani si din partea mea...cu multa intarziere...dar niciodata nu e prea tarziu, multi si tie si printesei!!Ma bucur ca aud vesti de la voi!
anamari bine ca ai mai venit si tu cu vesti! si sa intri mai des sa ne povestesti despre puii tai, cred ca Liam deja este baiat mare, ai scapat ...moama ce trece timpul... pupici multi!
Noi suntm bine, cu bubitele aproape gata, a mai zgandarit din ele...asta este, scoarta asta il cam necajeste, toata ziua si le verifica sa vada daca mai are, sa-i treaca o data sa poata iesi afara.Deja as putea sa-l scot insa aici este frig si ploua...cam 18 grade, si baltile din curte nu ma lasa sa-l scot, pe trotuar nu-mi vine sa iesim, oricum, azi mergem la dr sa vedem ce facem cu tusea care nu mai trece si sa vedem ce ne mai zice de varicela.Aseara i-am facut un dus rapid ca nu m-am mai rabdat...abia astept sa-i fac baita, sa se duca mixtura de pe piele...cred ca este nevoie sa stea mult la inmuiat sa se curete
Despre Stefan... este innebunit dupa Locomotivele Thomas, avem si dvd dar si locomotivele in sine , buni ne aduce din America inca 5 bucati si apoi o sa vedem distractie...Pe care le avem deja le-am gasit la Metro si au fost o caruta de bani, zic eu....pentru niste jucarioare micute.In fine, toata treaba ar fi super ca desenele sunt chiar frumoase si a invatat multe lucruri de la ele dar in schimb, toata ziua imita mutritele locomotivelor, ba se uita incruntat ca si Diesel, ba mirat ca si James ba nu stiu cum...toata ziua e numai o mutra si o figura de ma enerveaza...sper sa-i treaca
Cam atat...m-am intins...va pup si sa auzim de bine!
Ana, mamica lui Stefan de 2 ani si....
construim!
ne jucam de-a cresa
ne jucam de-a pompierii
Naty spune:
Buna!
Am vazut in total 11 potentiale bone si pana la urma am ramas tot la cea care ne placuse initial si care, culmea, cere si cei mai putini bani. Problema e ca nu prae vrea sa stea atat de multe ore cat am avea noi nevoie. Azi ne vedem iar cu ea sa vedem cum negociem.
Ioana a facut ieri, in sfarsit, vaccinul de 2 ani jumate. A fost fantastic, nu a pland absolut de loc, nu s-a vaitat, nu a facut febra. S-a mirat si doctorita ca a mers asa usor, zicea ca n-a mai vazut copil sa nu zica nici "pas' la vaccin.
Duminica plecam la mare pentru doua saptamani, de abia astept ...
Raluca, mami de Ioana - Alexandra
casatoria civila, burtica si Dodolina piticuta pana la 8 luni, poze noi
poze si mai noi
nanusha la 2 ani
nunta si luna de miere
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI