The best of aug-sept-oct 2004 (125)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

Haideti sa ne rugam si noi pentru micuta Sonia si sa incercam sa ajutam, daca si cum putem.

Raluca, mami de Ioana - Alexandra
casatoria civila, burtica si Dodolina piticuta pana la 8 luni, poze noi
poze si mai noi
nanusha la 2 ani
nunta si luna de miere
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyce spune:

Naty, e sfasietoare povestea Soniei. Am citit-o aseara cu lacrimi in ochi.Mai arunc un ochi imediat sa vad cum putem ajuta.
Alma are 2 ganglioni inca umflati dupa varicela, insa d-ra pare sa nu aiba nici o problema, nu o afecteaza. Mie insa imi incoltesc tot felul de ganduri aiurea, ca de obicei,...doar si eu sunt mama la fel de paranoica ca multe dintre voi. Oricum o sa trec maine dimineata si pe la medic, dar am sunat-o pe sora mea, d-rul nostru de la distanta, care m-a calmat imediat spunandu-mi ca e ceva normal, ca ganglionii pot ramane umflati si cateva saptamani dupa o boala infectioasa. Nu e caz de tratatemente sau altceva...trebuie doar urmariti si asteptat sa se dezumfle. Mi-am zis "hai sa o pun si pe Ana in garda...asta daca i s-au umflat si lui Stefan cumva ganglionii".
Va pup ca ma duc la mademoiselle, care ma cheama de zor


Daniela Veuger si Alma Bianca 21 octombrie 2004
Alma,poze noi,si mai noi,cele mai noi,nou-noute,
poze yahoo


www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43451" target="_blank">Povestea Almei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Am citit si eu povestea trista a Soniei si a maicii ei Kay si ma rog pentru ele....sper ca in curand sa le pot pune si niste banuti in cont....si ma rog sa se stranga cat mai repede suma necesara interventiei chirurgicale care ar putea salva viata micutei.....
Dumnezeu sa le ajute!

Ana sanatate multa lui Stefan!

Andreea un anticipat( ca noi plecam in concediu si nu mai apuc sa-ti urez cand e ziua ta)si multa sanatate iti doresc!! si ma da si tu cate un semn de viata!

Noi suntem ok, dupa cum ziceam plecam sambata in concediu(abia asteptam)....vom sta 2 saptamani.....si cam atat!
Va (ca poate nu mai am tp sa intru) si aveti grija de voi!!!!

Eu
www.pufymic.info/thumbnails-37.html" target="_blank">Gandacii
Chestii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

Neata!

La noi nimic nou, bona nu am gasit inca, desi am sunat acum o saptamana la 5 agentii de abia azi avem programate interviuri (la 2 agentii diferite).
Daca nu gasim nimic mai avem luni inca 2 inetrviuri.
Sa ne tineti pumnii!

Maine plecam iar la tg Jiu, de data asta ne intoarcem cu tot cu Ioana. Saracuta, ii e dor rau de mine plange in fiecare dimineata la tel "mami, vii azi? Cand vii? Vreau sa stau cu tine ..."

Nu stiu ce ne-om face sapatamana viitoare fiindca ai mei incep serviciul de luni, iar socrii sunt plecati la munte. Bona care sa inceapa chiar de luni nu cred ca gasesc ...

Raluca, mami de Ioana - Alexandra
casatoria civila, burtica si Dodolina piticuta pana la 8 luni, poze noi
poze si mai noi
nanusha la 2 ani
nunta si luna de miere
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andora spune:

Salutare, of sanatate Stefanutului sa treaca toate bubele odata si fara mult scarpinici!
Noi pana acum am scapat de varicela, nu stiu cum ca la tara s-a jucat 2 zile cu niste copii care aveau iar la cresa la fel a avut contact cu alt copil...
Azi a facut vaccinul ca abia acum nu e racita si astept dureri si febra, sa vedem cum o gasesc cand ajung acasa ca acum e cu parintii mei.
Danyce hihi nu conteaza ce prostioare fac puii atata vreme cat vin de copii cu imaginatie si spirit creativ
Mirela wow poate acum s-a invatat minte, sper ca si cu canapelele din living, eu din cauza ralucai nu mi-am luat masuta cu sticla fiindca am pitici pe creier si vad filmulete horror a priori Pupici!
Pufy distractie placuta de tot cu flacaii in concediu!
Naty draga de Ioana, mai poate aveti succes acum cu inteviurile, chiar se ingroasa gluma de luni daca nu are cu cine sta... Bafta!!!!
Of, povestea Soniei o citisem si eu, nu mai zic nimic decat Dumnezeu sa o ajute!

Va intreb si eu, stie cineva care este termenul limita pt depunerea rectificativei la declaratia 394? Ca e o zapaceala pe aici...

Va pup ! Aveti grija de voi!


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

salut! cu buna dimineatza la toata lumea!

Naty, succes cu bonele!Eu am trait pe pielea mea ce inseamna sa nu ai cu cine lasa copilul...am avut noroc cu o cunostinta de-a lui soacra care sta acum cu Stefan, am avut noroc ca a vrut sa stea cu el si cu varicela, tare mare grija are de el, ii gateste, la dat cu mixtura, se joaca cu el, ieri cand am mers acasa era la tanti in carca, il plimba prin casa si nu pot spune ca are o conditie fizica stralucita, dar se straduieste.

Cat priveste varicela, am cam scapat, adica ieri deja nu-i mai iesise nici o bubita noua, azi noapte a fost prima noapte in care am dormit linistiti fara sa se trezeasca de loc si sa incerce sa se scarpine.Pot spune ca am avut o forma usoara, doar cateva besicute mai maricele, in rest ultimile eruptii au fost cat un varf de ac si putine la numar.Nu mai avem febra, si acum deja se usuca si se limpezeste pielea.
Mai nasol sunt 2 bubite pe obraz, una chiar sub nas care au fost printre primele si sunt mai mari, sper sa nu le ciupeasca, desi nu am avut probleme pana acum.
Cel mai nasol ste cu statul in casa...este tare necajit ca nu poate iesi afara, stam ore in sir si ne uitam la masini pe geam , plange dupa Toni, Victor, amicii lui...dar eu zic ca in maxim o saptamana suntem curati si gata, am scapat.

O zi buna tuturor si sa auzim de bine!


Ana, mamica lui Stefan de 2 ani si....

construim!
ne jucam de-a cresa
ne jucam de-a pompierii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Fetelor va pe toate si ne re-citim peste 2 saptamani!Maine seara plecam in concediu (in Slovenia) si nu mai am timp sa intru pana atunci pe net.....
!

Eu
www.pufymic.info/thumbnails-37.html" target="_blank">Gandacii
Chestii

www.sonia.as.ro/" target="_blank">AJUTATI-O PE SONIA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISMIR spune:

DANIELA..da mai,asa ar trebui,sa mut mesele alea...culmea ca nu eu le-am luat,erau in dotarea apartamentului,ca noi stam in rent..da nu am unde..asa ca acum sunt cu ochii dupa el cand sare in preajma lor.

Ei,ce credeti fetelor ca s-a calmat,nuuuuuu,pt o zi s-a potolit cu sariturile si acum iar a inceput...ce sa mai zic,sunt deja imuna la nebuniile lui..astept sa creasca si sa se mai calmez si el,sau mai bine zis sa-l bag la sporturi sa-i elimin energia...mama zice ca si eu am facut cam la fel si sotul e ca si mine,2 "nebuni"energici,deci cu cine sa semene copilul

ANDORA

IOANA si distractie faina in vacanta,sa aveti vreme faina si drum bun!

ANA, pe Stefanel cu bubitele,offf,micutul,dar e bine ca scapa de boala acuma...si eu ma gandeam ca pe vremea noastra se faceau toata bolile copilariei la timpul lor,acu cu atatea vaccine,poate se trezesc astia mici cu bube la adolescenta,sa vezi atunci chin si febre si faze urate!!!...brrr

RALUCA si bafta la gasit bona,ufffffff,trebuie sa fie cumplit sa sti ca trebuie sa pleci la munca si nu ai cu cine lasa puiuta!!!

ANDREEA,LA MULTI ANI ! pt 29,sa ai parte de o zi frumoasa si de multa,multa sanatate,bucurii,fericire alaturi de familia ta! si multi de la noi!



Gata fetelor,va pe toate si pe puiuti,fug la nani ca e tarziu la mine!!!
Week end placut si sa auzim de bine!







Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Pozele noastre: http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001
http://www.onetruemedia.com/my_shared?z=12e3d1483e9c64814cf29c&utm_source=otm&utm_medium=text_url

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyce spune:

Salutare iar,

Mirela, sper sa nu te fi suparat pe mine la remarca cu mesele, dar eu pur si simplu am raspuns la intrebarea pusa...ce as face eu. Oricum, pentru linistea ta de mamica de copil spiderman, ar fi fost ideal sa ai unde pune lucrurile periculoase (gen debara, garaj. etc.). Iti urez rabdare multa cu Robert! Si please da-l la sport sa-si consume energia, du-l des pe afara in timpul liber, pe la parcuri de distractii/centre de activitati, da-i ocazia sa fie activ in alta parte, nu acasa...asa te mai destinzi si tu putin, cred ca e mai bine pt linistea ta.
Pufymic, sper sa ai parte de o vacanta nemaipomenita!
Naty, iti tinem si noi pumnii sa gasesti bona cat mai repede posibil.
Ana, ce mai face Stefanel?? Ce bine ca a facut doar o forma usoara de varicela! O sa vezi ca o sa-i treaca saptamana asta. Dupa cum ziceam, putin timp petrecut in gradina casei nu i-ar face absolut nici un rau. Normal ca nu o sa-l scoti pe ploaie sau vant...
Alma nu e asa de bine dupa cum ne-am fi asteptat. Ziceam saptamana asta ca o sa merg cu ea la medic sa se uite la ganglionii umflati de la gatut...ei, m-am dus, dar atunci a zis medicul ca nu e nimic, ca o sa se retraga si abia dupa 2-3 sapt daca inca sunt prezente umflaturile ,atunci sa revenim. Ne-a dat atunci insa un unguent cu antibiotic pt barbie pt ca pe barbie facuse un soi de herpes, tot ca urmare a varicelei. Ok, herpesul a disparut de tot acum, insa azi dimineata Alma avea o umflatura de marimea unei nuci mari la gat, rosie tare, chiar galbuie in varf. Alma acuza dureri mari , plangea ca o deranjeaza cand s-a trezit. Am pornit cu ea la urgenta, fara sa mai stam sa telefonam, sa mai facem programari (ca aici asa trebuie, sa suni, sa anunti ca vii si de multe ori ti se spune ca nu e caz de viata si de moarte, ca poti astepta pana a doua zi sa ajungi la medicul de familie ca de obicei). Ei bine, dupa cum ziceam, ne-am pornit direct spre spital, unde am fost primiti imediat si dupa o analiza rapida a ganglionului super inflamat s-a constatat infectia ganglionara, i s-a facut o usoara anestezie locala si i s-a facut incizie in "nuca" aceea de la gat. Eu am tinut-o pe Alma in brate pe tot parcursul operatiunii ca sa o linistesc. Sotul era langa mine si mai, mai sa lesine la vederea cantitatii de puroi care zvacnea din gatutul Almei. Pana la urma am avut de calmat "doi copii", am discutat cu medicul despre zilele urmatoare (a primit siropel cu amoxacilina si solutie dezinfectanta pt curatarea zonei, plus o droaie de pansamente; in fiecare dimineata trebuie sa mearga la control saptamana asta).Dupa prima tura de antibiotic, cam la o ora distanta, d-ra a vomitat tot ce mancase la pranz direct pe mine. Ne-am dusat amandoua, am linistit-o, insa al meu sot s-a panicat din nou si a si fugit iar la medicul de la spital sa-l ia la rost de ce-i vomita copila dupa antibiotic. Cica e reactie normala pana se obisnuieste, dar daca se repeta in seara asta, sa ne prezentam din nou pt schimbarea tratamentului. Pana acum e OK,d-ra a papat bine la cina, dar nu a vomitat deloc.
Socrul o sa stea cu ea cat va fi nevoie sapt asta. A si venit de fapt si d-ra se simte mai bine in prezenta lui si rade.

Hai ca m-am intins ca o placinta. Va pup si sa ne recitim cu bine.

Daniela Veuger si Alma Bianca 21 octombrie 2004
Alma,poze noi,si mai noi,cele mai noi,nou-noute,
poze yahoo


www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43451" target="_blank">Povestea Almei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

Salut!

Daniela, of mai ce nasoala treaba...bine ca ati gasit leacul si Alma se simte mai bine! Sa stii ca si eu am emotii...incerc sa mi le infrang sa nu devin paranoia, dar Stefan tuseste destul de urat, asta cu cateva zile inainte de varicela, acu ii dau eurespal si sper sa fie bine...sunt cu ochii pe el toata ziua sa nu faca febra sau ceva de genul asta....
Oricum, din cate am citit eu perioada de covalescenta dupa varicela e mai nasoala, unii copii prind si scarlatina + oreonul, eu ma gandesc ca nu-l duc la camin pana in 15 septembrie, si pana atunci ma gandesc serios sa reincep vreun tratament naturist cu ceva nici nu stiu cu ce...sa-l mai invioreze dupa varicela .
Cu bubitele stam bine, insa pe obraz a reusit sa-si zgandare 2 dintre ele, a dat jos scoarta, offf ce nervi am avut pe el dar ce sa-i faci??De toate au fost 5 mai maricele, 3 pe obraz, 2 le-a zgandarit....acu sa vedem cum se vor vindeca.Ma gandesc ca nu raman semne daca sunt asa de mici, plus ca erau deja aproape uscate...ma amagesc singura???O sa vedem.
Eu am semne urate pe frunte, dar de la zona zoster nu de la varicela, si imi aduc perfect aminte ca le-am scarpinat de la inceput, nu stiam ce am si nici ai mei habar nu aveau, eram la tara la bunici...si am ramas cu niste semne urate.
Mirela, de cand Stefan sta numai in casa se comporta ca al tau...e dezastru...eu una as face cu nervii sa fie asa zilnic...plus ca pe timpul zilei sta cu o cunostinta care il cam lasa prea mult la desene...asa ca toata ziua este monstrul cel mare si urat care ne sperie...abia astept sa treaca si perioada asta, sa scapam si de desene animate si sa iesim afara.
Daniela, nu l-am scos, de frica sa nu se murdareasca, pentru ca are pe manuta cateva care nu sunt inca uscate.In maxim 3 zile eu zic ca este gata.Abia astept sa-i fac baita, apropo, tu cand ai imbaiat-o? ca eu nu mai potttt plus ca nu ma lasa sa-l sterg cu prosop umed, urla ca din gura de sarpe si fuge prin casa...nu am nici o sansa!Abia reusesc sa-l spal pe degete, si sa-l sterg usor dar cu scandal pe picioruse...


Cam atat despre noi, multa sanatate tuturor si sa auzim de bine!

Ana, mamica lui Stefan de 2 ani si....

construim!
ne jucam de-a cresa
ne jucam de-a pompierii

Mergi la inceput