The best of aug-sept-oct 2004 (125)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danina spune:

Raluca unde mergeti la mare?
Noi suntem in zona

Danina si Diana - strengarita familiei

Poze 2006 DIDIUTZA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyce spune:

Salut, fetelor,

Alma a fost azi iar la cresa pt ca i s-a retras umflatura de la gat. Nu mai e nevoie nici de pansament. Doar zona inca e usor rosie. Normal ca trebuie sa termine cura de antibiotic si pt asta am semnat o droaie de formulare azi-dimineata ca fara astea nu e voie sa se administreze medicamente la cresa (nici macar paracetamol cand au febra.)

Naty, ma bucur ca ati gasit bona.

Ana
, pe Alma o spalam in fiecare zi cu un prosopel ud, incercand sa evit bubitele, dar de vreo doua ori i-am facut si eu dus super rapid.
In alta ordine de idei, si Alma poate bate palma cu Stefan, desi ea nu e baietel. De ce? Pai fata mea nu se prea joaca cu papusi pentru ca are o alta mare pasiune: trenurile, sinele, masinile...insa preferatul ei tot trenuletul Thomas e (si ei i-a adus bunicul din Anglia filmulete cu Thomas pe DVD). A trebuit sa-i luam sine de lemn, trenulete si diverse figurine (portie dubla) pt a avea ea ce construi toata ziua pe parchet cu tati al ei...ca sa-mi rup eu picioarele, cred (era sa o fac de cateva ori).

Ca sa ne demonstreze ca ea e 100% din nou ea insasi, d-ra noastra iar se tine de sotii. De ex: ea nu adoarme niciodata fara ursuletul ei de plus preferat, pe care-l are din prima zi de viata.In seara asta a mieunat ca nu se duce la nani fara ursul ei. Bine,bine, dar ia ursul de unde nu-i. Aproape o ora am cautat si eu si sotul ursul peste tot, am cotrobait in toata casa, timp in care d-ra patrula fericita, isi gasea de joaca si radea. La un moment am intrebat-o pe un ton foarte serios: "Alma, unde e ursul?" La care ea, cu un zambet de vulpita :"Ursul e jos in dulapul cu creioane de colorat". Intr-adevar, ursul era in camera de zi, la parter, intr-un dulap unde are si ea creioane si carti de colorat. Dupa aceea mi-a mai dat un hint "trenuletul e in apa". Am intrebat-o "Alma, care trenulet si unde e in apa?" . "Trenuletul rosu e in apa de la WC, sus". Trenuletul rosu face parte din colectia ei cu care se joaca pe sinele pomenite mai sus... si, da, era in apa de la WC-ul din baia de la etaj. Boroboata asta a comis-o in timp ce noi ii cautam disperati ursul. A adormit cu zambetul de smecherita pe buze.

Pupici,

Daniela Veuger si Alma Bianca 21 octombrie 2004
Alma,poze noi,si mai noi,cele mai noi,nou-noute,
poze yahoo

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43451" target="_blank">Povestea Almei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

Salut!

danyce, am ras de Alma cu ursul ei.... stiu cat este de aiurea sa cauti jucaria seara inainte de culcare...asa il cautam si noi pe "babu" de ne enervam, o vreme il ascundea in masina de spalat, in dulapul cu oalele din bucatarie, in dulapul cu haine, in sertarele lui de haine, sau te miri pe unde altundeva....

Ieri am fost la medic sa vedem cum e cu tusea asta a noastra, nu are nimic nici in gat nici la plamani, ne-a dat ambroxol si sper sa se termine, doamna care sta cu el mi-a zis ca azi a tusit fff putin si azi noapte nu a tusit de loc, deci suntem pe drumul cel bun.In schimb mi-a spus sa nu-l scot de loc afara pana sambata, sa nu stea la soare sau sa oboseasca alergand ca nu-i face bine....asta este, ne conformam cu greu, dar cumva o sa treaca.

O zi buna tuturor si sa auzim de bine!

Ana, mamica lui Stefan de 2 ani si....

construim!
ne jucam de-a cresa
ne jucam de-a pompierii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mina spune:

Salut

si eu in fuga ca am terminat de facut bagajele...maine plecam la o nunta care va avea loc sambata in buzau si dupa aia 2 saptamani in concediu Primul concediu adevarat in ultimii 5 ani, abia astept...nu stiu cum o sa mai stau si maine la birou.Mergem la munte pe aici prin tara, gura humorului, maramures, banat...ne-am propus sa stam cate 2-3 nopti intr-un loc si dupa aia la drum catre alte frumuseti. La mare nu-mi trebe ca sunt satula de caldura, vizigotu e rau si el de caldura...ce sa fac io acolo cu ei in soare? La munte alta treaba....

Deci va pup dulce pe toate, pe Andreea extradulce ca sunt in intarziere cu urarile, si vorbim cand ne intoarcem

Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004
http://community.webshots.com/user/vizigotu
http://community.webshots.com/user/vizigotubaiatmare

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57655" target="_blank">cronicile vizigotului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISMIR spune:

RALUCA,sper ca ai gasit bona,ati cazut de acord la ore si bani pana la urma?!... si pt puiuta mica si frumoasa!

DANIELA,hahahah,am ras de Alma ,e tare puiuta ta,mare nazbatioasa...la noi Robert nu doarme cu nimic,pai deh,o are pe mami...asa ca noi nu cautam nimic

A,si de trenuri,da,cred ca e boala generala la copii..si noi am avut-o intr-un timp,am cumparat sinele si trenurile,care acum stau in cutie,le mai scoate din cand in cand,dar rar,mai des se joaca cu trenurile dar fara sine...noi mergem sambata la un spectacol live,la teatru, cu Thomas,cred ca o sa fie tare frumos,am mai fost si la Diego(daca ati auzit,e tare faimos aici genul asta de desene)si i-a placut tare lui Robert....sigur ca ii va place si la Thomas!!!...iar apoi in septembrie vom merge la Elmo,asta e favoritul lui Robert pe langa Barny...hmmmmmm,copii astia au prea multe desene,jucarii,chestii,ma si incurc in ele uneori...ei,si noi ne bucuram pt cateva minute de Mihaela...ce viata acum,fain sa fi copil!!!!

MINA si iti doresc o vacanta placuta!!!..sa va intoarceti cu bine si cu multe poze!

la toata lumea si sa auzim de bine!

Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Pozele noastre: http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andora spune:

Neataaaaaa!

Haideti ca eu numai din an in Paste si evident ca la nevoie, marturisesc ca am mai citit de puiuti de varicele bubite si bone dar n-am mai scris ca tot de-aici de la serv citesc cand pot...

Andreea din tot sufletul sa traiesti si sa fii sanatoasa si fericita, iar Nathalie sa fie o rpintesuca dinc e in ce mai adevarata

Ma distrati cu ascunsul obiectelor. sunt tare haiosi si mandri de ei cand fac o chestiuta si apoi ne ajuta sa o rezolvam, cel putin asa e Uca de mandra de ea cand ne zice unde a ascuns cate ceva.. nu mai departe de azi dimineata in valtoarea plecatului la serv am scos din geanta o punguta in care inghesuise ea niste jucarele... mai demult ma jucam si eu cu ele, chiar imi placea ca gasesc surprize in geanta la serv, am tinut o soparlita pe PC mult timp, apoi o locomotiva (sa se vada ca lucrez la cfr), acum avem in cuier o maimutica atarnata.
Naty si noi am facut vaccinul acela tarziu, saptamana trecuta, a plans acolo apoi a fugit pana acasa, febra un 38 acolo dar care a cedat fara supozitor cum facea de obicei, o mai durea locul a doua zi dar de alergat alerga fraa probleme, degeaba eram eu speriata de ideea ca va schiopata samd... Ati stabilit un orar convenabil cu bona pana la urma? Cum e, a vazut-o Ioana, ii place ?

MIna si tuturor vacanta placuta! Frumos, si eu ca tine vreau la munteeee dar cu copilul si fara masina nu situ pe unde sa mergem, avem la dispozitie o sapt maxim....
Mai mie mi s-a pus pata pe Manastirea Varatec, m-au apucat nstalgiile adolescentine si vreau si eu sa vad unde a murit Veronica Micle. A mai fost cineva, se ajunge usor? Ca de frumos e superb....

Si acum sa va zic si ce ma zgandare....
dupa ce a stat acasa cu bunicii mai multe zile, Goog se duce din nou la cresa. Toate bune si frumoase, a mers 2 zile fara probleme, ieri si azi dezastru planset jale mare. Problema e ca azi am vazut-o pt prima data tremurand.... am ajuns acolo, a facut pisu la olita si de cand s-a ridicat a inceput sa tremure..... m-am speriat rau, am intrebat-o, cica nu o durea nimic, din cand in cand mai inchidea ochii, nu zicea nimic decat mami si tremuraaaaaa.... am intebat-o pe dna asistenta, cica n-are nimic ca asa fac multi... zic da, dar ea nu a facut niciodata asa.... si dupa ce m-am uitat pe net rapid de tot si m-am speriat am zis sa va inreb daca ati patit asa.. ea nici cand era mica nu a avut spasmul hohotului de plans nici nimic.... acum cu inchisul ochilor dansa mai are si obiceiul sa joace teatru.... pana la urma s-a dus inauntru si s-a potolit intr-un minut.... O fi fost de la plans? I-o fi trecut?

Paranoia e numele meu, am zis totusi sa va intreb ca tare m-am speriat...

Va pup ca am treaba asi suna telefonulllllll

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

salut! cu buna ziua la toata lumea!

andora eu zic sa te linistesti pentru ca si Stefan face la fel...nu cred ca joaca teatru, pur si simplu au emotii, le este frica, ar vrea sa planga dar nu vor nici sa ne dezamageasca si atunci ii apuca asa un tremurat pana le trece, pana vad ca sunt in regula, ca e ok acolo...Stefan imi spunea ca ii este frig...ii tremura si barbia, dar in 5 minute se lua cu copii la joaca si se linistea.Ma gandesc ca nu le este usor cu despartitul asta de noi...au si ei chiar daca sunt mici, emotii si frica nu?
multi printesei si curaj!Eu asa ii mai spuneam la al meu, ca e un baiat curajos si se mai linistea.Probabil pentru ca nu vroia sa planga cumva trebuia exteriorizata si emotia sau frica ca raman singuri fara noi, cel putin asa era la al meu.
Dupa o vreme cand incepe din nou sa se reobijnuiasca cu copii, doamnele, rutina, o sa-si revina si no sa mai aveti probleme de acest gen.Parerea mea.

mina, vacanta placuta si distractie maxima!Si noi vom pleca o saptamana tot asa, pe la munte, abia astept.

O zi buna tuturor si sa auzim de bine!

Ana, mamica lui Stefan de 2 ani si....

construim!
ne jucam de-a cresa
ne jucam de-a pompierii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anielas spune:

Neatza dragelor!

Din an in Paste...mai intru si eu sa ma scriu..cu toate ca de citit va citesc aproape zilnic.

Ma bucur tare ca Alma si Stefanutz au scapat de varicela si aproape au scapat si de urmarile lor..si la dam cate un pupic ca au fost cumintzei si nu si-au rupt multe bubitze

Naty- concediu placut si sper sa se inteleaga bine Nanusha cu noua bona.

Mirela- sper ca v-ati distrat de minune la teatru...va asteptam cu poze.

Noi pe Inu o avem la parintii lui Stefu..pe miercuri o luam acasa sa ne pregatim de concediu...de abia asteptam...deja m-am saturat sa fie mai mult plecata.
Noi ne-am facut de cap...am facut o iesire la munte..in Piatra Craiului..am mers pe un traseu nemarcat superb...am gasit afine si zmeura..am admirat Flori de Colt si de sus din Vf Ascutit am avut o privesliste de vis.

Va pupic dulce...si va doresc concediu placut celor care se pregatesc de plecare

Ania & Inutza (23 oct 2004)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59135" target="_blank">Inutza-sufletzelul nostru minunat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mada spune:

buna fetele, nu e deloc activitate aici si cum suntem pe pag 3 am intrat sa va salut.
poze inca nu am pus de la mare poate ma invrednicesc azi sa pun cateva.
noi suntem bine, eu la servicu Ilinca acasa, sunt verisorii la noi si este in delir, spune cateva cuvinte in engleza, look mami look, come on mami, go, hi, bye, see mami? dar stie ce inseamna fiecare si le foloseste ca atare si ma umflu toata in pene.
spatamana viitoarte ma duc sa-i fac vacc. pt hepatita A ca doar intram la gradi si nu vreau sa o trimit fara.
e cumintica, in general
spuneti-mi ce activitati mai fac ai vostri in casa ma refer!
Puzzle le-ati dat sa faca, ce as putea sa o mai invat va rog mult daca a aveti timp puteti sa-mi enumerati cateva din succesele copiiilor?
ce jocuri/jucarii preferate au?
asa in mare daca stiu sa numere, cate se poate la varsta asta, culori, forme geometrice, daca le recunosc poezii chestii cantecele

va rog mult de tot
noi ne uitam la desene, tomm si jerry, barbie, 101 dalmatieni, scooby doo
carti la greu citim , jucarii o groaza are, dar in general se joaca cu bebeilusi carut, si cu Polly Pocket de -a dreptul innebunita dupa ele.
va pup

Mada,un om. Cu frica lui Dumnezeu si Ilinca Teodora 22 sept 2004
Ilinca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyce spune:

Salut, fetelor,

Chiar ca-i cam putina activitate pe aici. Inteleg eu ca suntem care mai de care mai ocupate...dar chiar asa?

Mada, si noi avem o droaie de jucarii, dar folosim mai ales jocuri la varsta asta. Din categoria jucarii, Alma prefera acum trenurile, masinile, a depasit deja perioada galetilor de cuburi de lego de toate formele si marimile, orga ei cu microfon primita cadou la 2 ani o mai atrage si canta din cand in cand la ea, papusile nu prea o mai pasioneaza. Foarte rar mai isi plimba vreo papusa in carucior.
Cat despre jocuri/alte activitati: Alma prefera categoric puzzle-urile si niste jocuri cu un soi de pioneze de plastic care se introduc in niste orificii formand un model. Ceva de genul www.kindervoordeel.nl/bestellen/speelgoed/knutselen/6260.htm" target="_blank">asta. Mai desenem cu www.kindervoordeel.nl/bestellen/speelgoed/knutselen/5358.htm" target="_blank">sabloane.La fel are pachetele care cuprind fasii de hartie, un fel de ac urias neascutit prin urechile caruia se petrec fasiile astea si cu ajutorul caruia se fac modele de acest tip.
Alma coloreaza inca destul de des, se joaca cu jocuri cu forme (acum invatam formele jucandu-ne, dar si uitandu-ne la un filmulet de pe un DVD si citind dintr-o carte - cand era inca bebe mic i-am luat o intreaga serie de pachete educative pe care ma intrebam daca o sa le folosesc vreodata; ei bine, acum le-a venit randul ca asa am invatat si culorile si despre dimensiuni/ proportii).
Revin cand imi mai amintesc ca oricum sunt si eu pe fuga.

Edit:Am revenit. Da, si sa numaram am invatat mai mult din joaca, urcand scarile cu mami de mana si numarand treptele...desi are o droaie de jocuri si carti. Dar...tot sunt bune cartuliile astea la ceva ca acum invatam sa recunoastem cifrele si sa numaram efectiv obiecte, animalutze, forme din carticele..deci nu neaparat sa numaram doar in gol 1,2,3...Asa ne descurcam pana la 13 in olandeza si pana la 10 in romana. Nu mai pot de ras cand o aud cum zice "tzintzi", ca in rest nu le poceste.

Daniela Veuger si Alma Bianca 21 octombrie 2004
Alma,poze noi,si mai noi,cele mai noi,nou-noute,
poze yahoo

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43451" target="_blank">Povestea Almei

Mergi la inceput