Mamici de martie-aprilie 2008 (3)
Raspunsuri - Pagina 29
elara spune:
Buna ziua, randunici.
Imi pare rau sa aud ca unele din voi aveti neplaceri. Eu ma simt foarte bine.
Cu o exceptzie, nu ca ar fi ceva grav dar doar atat am de zis.
Am observat de vreo 2-3 zile a ca ma chinuie o foame ingrozitoare. Nu vine des ci ca si inainte...vine cam la ora mesei....dar este oribila... parca simt ca mi-e rau daca nu mananc. Ma roade stomacul, parca ma ia cu lesin si parca simt ca-mi sticlesc ochii..cum se zice in popor... nu mai vad nimic, nu-mi mai pasa de nimic..abia ma mai stapanesc.
Se mai confrunta cineva cu asa ceva?
Elara
5+
"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni." Seneca
diana_g spune:
Buna,dragelor!
Adela-multumesc pentru sfat.Faci una pe saptamana,eu una pe zi.Ma intelegi,nu?Ce dureri.....Si mi-a zis azi doctorul sa mai fac o saptamana.Un chin.Dar ce sa fac?Incerc cu frunza de varza.Sa speram ca functioneaza.
Ma bucur pentru cele care aveti colegi si sefi intelegatori si umani.Eu,cum am avut probleme,le-am spus la 7 saptamani.Stiti care au fost primele cuvinte ale sefei?:si eu ce ma fac fara tine.In loc de felicitari am primit numai vorbe de descurajare.Nici colegele nu au fost mai prejos.Nici macar un telefon nu mi-au facut.Dar asa sunt stainii,egoisti si prost educati.Important ca ne-am bucurat noi,familile noastre si prietenii din Romania.
Imi pare rau pentru cele care va simtiti rau,dar sa stiti ca nu sunteti singure.Trecem toate prin aceste momente "frumoase".
Va salut si sa auzim numai lucruri bune.Aveti grija de bebe.
diana_g
clauclau spune:
Da, Elara, eu am foamea asta de care zici tu si o am cam de pe la 5 saptamani. Daca nu mananc cand mi-e foame fac urat, ma apuca tremuratul. Din cauza asta acum am tot timpul dupa mine mereu ceva de rontait sa nu ma ia pe nepregatite. La servici plec cu punguta cu fructe, biscuiti, iaurturi si alte minunatii ca sa nu am probleme pana la masa de pranz si apoi pana plec acasa. Si am vazut ca daca tot timpul rontai ceva ma simt bine, am scapat si de greturi...
CLAU 9+
vine bebe2!
underqueen spune:
si mie mi-e rau daca nu mananc cand trebuie. dar mi-e rau si daca mananc. doar cat mananc nu mi-e rau. concluzia: o sa ma fac de 200 kile pana nasc...
-------------------------
inteligenta ma urmareste dar sunt prea rapida
9+
pucca spune:
Eu simptome inafara durerii sanilor nu am, poate dimineatza am senzatia unui nod in gat. Cat despre mancat nu prea am tragere, mananc asa ca trebuie, dar nu ca simt senzatia de foame. Ieri dupa ce am mancat la pranz, si nu tot, m-am simtit atat de balonata simteam ca nu pot sa respir.
+4
alina_80 spune:
Buna gravidutelor!
DN 01.03.1980 UM 28.05.2007 DPN 02.03.2008
Hai sa va spun cum scap eu de greturiCand simt ca imi vine sa vars , bag repede un iaurt acrisor si totul se rezolva.
Eu insa am alta problema , nu pot sa mai mananc carne. De 4 zile nu mananc decat fructe si lactate; de carne nici sa nu aud ca nu mai scap nici cu iaurt.
Fetelor astazi am fost la doctorul meu cu rezultatul de la analize , si mi-a dat motive de ingrijorare referitor la faptul ca in secretia vaginala a aparut Ureaplasma urealyticum.
Mi-a spus sa am grija si ca ma va monitoriza cu eco 3d si chestii din astea. Mi-a spus ca exista riscul unui avort sau al unei nasteri premature. M-a dat peste cap total si am pierdut firul , din cauza asta nu stiu daca afecteaza fatul in vreun fel.
Daca aveti cunostinte despre asa ceva va rog sa-mi spuneti si mie mai multe ca sunt tare nelinistita.
Mi-a zis ca sa merg la el peste vreo 3 saptamani sa-mi dea tratament cu ampicilina.
Acum sunt insarcinata in 7 saptamani.
Va pup si va mai scriu.
simonette spune:
Nu stiu de ce la mine nu apare nici un link...eu am dat cautare pe google "nasteri in direct" Si acolo am gasit! Este a 8-a adresa de pe google! "video-nastere naturala-imagini in direct (+18)
Imi cer scuzeca am raspuns asa tarziu...am fost la coafor sa ma tund ca nu mai suportam parul lung!
Simo10+
http://new.photos.yahoo.com/sandulescusanda/album/576460762396453212
http://bd.lilypie.com/tBz5p3.png
zozela spune:
Mai dar ce vrednicute sunteti!Ati scris o gramada!!
Simo nu m-am lovit.Doar m-am speriat..Acum eram sus..si-n secunda 2..jos
Sa stiti ca si eu am o problema cu trezitul dimineata..Uneori ma trezesc f.devreme(5AM)si foarte fresh Mi-e necaz-pt.ca as vrea sa puturosesc mai mult-insa..recuperez dup-amiaza
Kitzy nu se stie niciodataTinem pumnii!!
Alice la echo cred ca a-i fi vazut doar sacul ovular.Sunt in aceeasi situatie cu tine-si ciclul meu tot de 30-33zile era.Am ovulat mai tarziu-din cauza asta cred ca nu a vrut Dr.ta sa-ti faca.Eu merg din nou-Marti-cand mi s-a promis sa vad si minunatie de BB cu tot cu inimioara!!Asa ca..rabdarica!!
Elara ce amuzanta ai fost cu foameaMananca acum cat poti(cat poti!) Ca pe urma..mai vb.noi..
Hmm..nasteri am vazut o gramada..live Si cezariene-si normale.Acum..parerile sunt impartite..insa pentru o persoana sanatoasa-recomand nasterea normala.Cezariana e mult prea..invaziva-sa zic asa.Depinde de fiecare-cum (se)simte.
Alina nu te speria!Stii tu vorba aia.."Pastreza-ti inima rece in timpul actiunii"!! Intr-adevar infectia cu tampenia asta de bacterie-poate da unele neplaceri..insa tratata corespunzator-nu este periculoasa.Antibiograma ti-a facut?Cum a hotarat sa-ti dea Ampicilina?Ai grija ca tratamentul se ia si de catre partener si..no sex(atat timp cat iei medicatia)
Eu zic sa-ti "stresezi" Dr. cu toate intrebarile care-ti trec prin cap si sa nu iesi pe usa nelamurita!!Da?!
Stai calma..Totul va fi bine!
Pupicei pe burticutze!
Ela.. in 6+!!
Nunta noastra de vis
Viata fara dragoste..isi pierde sensul..
elara spune:
Clau, multumesc mult de sfaturi pt tinut foamea in frau.
Alina, sper ca va fi bine. Imi pare rau ca nu stiu ce sa-ti spun mai mult..ca nu ma pricep. Cauta pe net...O sa caut si eu poate aflam mai multe.
Simonette, multumim de indicatii. Adevarul e ca si eu sunt curioasa sa vad filmuletele, desi am mai vazut.
Zozela, merci de sfat: o sa ma bucur cat mai pot.
Va pup
Elara
5+
"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni." Seneca
simonette spune:
Alice, Alina bine ati venit...sarcina usoara va doresc si fara probleme! Sa aveti parte de o odisee de vis si de bebei sanatosi!
Alina ai putea totusi sa ceri parerea altui medic sau sa-l suni pe cel ce te-a bagat in ceatza sa-i ceri niste explicatii? E dreptul tau pana la urma si datoria lui sa te lamureasca!Si nu mai fi ingrijorata ca faci rau la bb!
Alice spui ca nu ai simptome dar ceea ce insirui tu aici tocmai asta sunt...astea sunt iubita simptome de sarcina...toate...ce-ai vrea? Sa te tavalesti ...? Doamne fereste! Hai pup fata si fii cuminte!
Miha??? de ce te-ai suparat pe noi? Eu am avut niste pb de genul asta...nu stiu daca au fost hemoroizi sau nu ca am neglijat...Hemorzom este bun...iar pt constipatie poti papa dimineatza pe stomacul gol tarate de grau sau poti bea tot dimineatza pe stomacul; gol o linguritza de ulei de masline si sa vezi ce rpd iesi! Prune zici ca ai papat si nu merge...daca beai si niste lapte cred ca dadeai in partea cealalta! Pup fata si nu mai fi suparata!
Simo10+
http://new.photos.yahoo.com/sandulescusanda/album/576460762396453212
http://bd.lilypie.com/tBz5p3.png