Mamici de martie-aprilie 2008 (3)
Raspunsuri - Pagina 30
elara spune:
Alice, scuze, dar nush de ce eu abia acum am vazut mesajul tau...
Poate ca esti membru nou si iti sunt moderate mesajele si apar mai greu primele 10 mesaje? Sau poate sunt eu aiurita???
Nu-ti face griji ca si eu sunt cam fara simptome. Sanii nu ma dor, greturi nu am... Doar o foame mai ciudata si usoare intzepaturi in burtica. Aaaaa si un test f pozitiv
Eu abia pe 13 august ma duc la dr mea. Am sunat-o si a zis ca e ok. Pana atunci...astept. Iau acid folic 1 pastila pe zi ca oricum imi fusese recomandat inca din ianuarie cand am fost la ea si i-am zis ca vrem sa avem un bebe. Stau cu nospa in poseta pt dureri mai ingrijoratoare.
Sarcina usoara si bebe sanatos.
Elara
5+
"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni." Seneca
zozela spune:
Simo ti-ai tras freza noua?S-o stapanesti sanatoasa(suculetz)
Fetelor haideti sa ne facem si noi album!Sa ne cunoastem mai bine!
Inafara de Cristina mai stie cineva sa deschida capitol nou..sau sa editeze listutza?! Cred ca o sa o innebunim pe saraca fetitza!
Ela.. in 6+!!
Nunta noastra de vis
Viata fara dragoste..isi pierde sensul..
mcrissa spune:
alina_80 nu-ti face probleme cu ureaplasma.si eu am avut in timpul sarcinii si am vorbit cu doctorul si mi-a spus ca studii recente au aratat ca nu prea sunt riscuri in sarcina.poate in ultimul trimestru o nastere prematura, dar tu o tratezi pana atunci.stai linistita ca asta e cel mai important.sunt multe fete de pe forum care au avut in timpul sarcinii si niciuna nu a avut vreo problema.
cui ii dau parola de la RANDUNICI ca sa DESCHIA CAPITOL NOU????
Cristina in asteptarea mormolocului
clauclau spune:
Mcrissa, hai ca o sa incerc sa deschid eu capitol nou daca-mi explici in cateva cuvinte cum sa fac ( eventual pe PM ).
Te pup.
CLAU 9+
vine bebe2!
zozela spune:
quote:
Originally posted by mcrissa
cui ii dau parola de la RANDUNICI ca sa DESCHIA CAPITOL NOU????
Tie!!Sa nu te superi pe mine..Eu..glumesc!
Mai..eu habar nu am sa deschid capitole
Ela.. in 6+!!
Nunta noastra de vis
Viata fara dragoste..isi pierde sensul..
mcrissa spune:
hai ca eu acum m-am intors de la piata si speram sa gasesc un capitol nou-nout.
am carat un pepene de 8 kg si ma doare burta, spatele , imi tremura picioarele.nu stiu ce a fost in capul meu
ma apuc acum de noul capitol, dar trebuie sa invat pe cineva cum se face pe viitor.mie imi place foarte mult sa deschid subiectul si mai ales sa trec gravidutze pe lista, dar uneori imi mai scapa cate un mesaj si se supara fetele pe mine si nu vreau sa le supar acum cat sunt burticoase
mcrissa spune:
Zozela chiar ca mie mi-am dat parolaam deschis capitol nou.muulti -ici pe burtica cu bebe scump.
Va astept la Capitolul 4
La cat mai multe burtici cu bebei sanatosi si mamici puternice!!!