Mamici de martie-aprilie 2008 (3)
Raspunsuri - Pagina 28
delphin spune:
Neata randunici!
Revin si eu dupa un sfarsit de saptamana parca mai calm! am senzatia ca greturile s-au mai atenuat, la fel si oboseala.
Bun venit noilor gravidute si sarcini usoare va doresc!
Am vazut ca a-ti vorbit de greutate, si eu cred ca am luat ceva, dar i-mi vin inca hainele. Ce e drept erau mai largute caci slabisem putin inainte.
Eu fac putin sport, atat cat sa nu exagerez. Duminica am fost la plimbare cu bicicmetele, aprox 10 km. M-am simtit bine si am profitat si eu de flacaii mei.
Si eu ma numar printre cele care nu iau nici un medicament pt. sarcina si sincer sunt contra! Prefer sa faca corpul selectie naturala. Daca e un ou viabil, corpul il pastreaza, daca e ceva in neregula, corpul il elimina.No! fiecare cu pasarica lui!
Vicky, banuiesc ca esti mai bine acum. Cred ca a fost stresul! Odihneste-te cat mai mult!
No spa, ti-a dat doctora din Ro, adica verisoara ta, nu cea din FR? Nu?
Maine dimi am si eu rendez-vous la doctor. Sper sa aud si eu inimioara sau sa-l vad la eco! Apoi pe 20 august am o alta eco, cea de 12 sapt. cred.
Va doresc o zi placuta si cat mai putine greturi!
pozici
clauclau spune:
Neata randunici, si eu la apel...
Am avut o noapte agitata, m-am trezit la toaleta din 2 in 2 ore si pana ma lua somnul la loc trebuia sa merg iar
In rest, ma bucur de racoare, noaptea trecuta am lasat toate geamurile deschise si simteam aer!!!!
Miha, imi pare rau de problema ta, nu prea stiu cum e cu hemoroizii, dar sper sa scapi repede. Prin cate nu trecem noi pentru bebelusii nostri!!!!
CLAU 9+
vine bebe2!
underqueen spune:
neatza! ce racoare e...chiar spre recisor...
-------------------------
inteligenta ma urmareste dar sunt prea rapida
9+
simonette spune:
Randunicilor...am vazut niste filmuletze cu nasteri pe viu (ca sa spun asa)...impresionant!!!
Olgutza chiar se citea putin altfel vestea cu gazele dar mie mi s-a parut ceva normal chiar inainte sa explici!
Simo10+
http://new.photos.yahoo.com/sandulescusanda/album/576460762396453212
http://bd.lilypie.com/tBz5p3.png
aliceionescu spune:
Buna dimineata! Ma alatur si eu "randunicilor", am citit tot acest topic si m-am lamurit ce inseamna DN, UM, DPN. Asa ca:
DN: 26.11.1977, UM: 13.06.2007, DPN: 19.03.2008
Am mai solicitat pe acest forum cateva informatii in legatura cu lipsa simptomelor sarcinii si mi-ati fost de mare ajutor. Intre timp am ajuns la consult, doctorita nu mi-a spus decat ca e sarcina, 5-6 sapt., dar nu a vrut sa-mi faca eco, spunea ca e prea devreme...Eu sunt curioasa si nu mai am rabdare, zilele astea ma duc sa fac o eco unde s-o putea. Am vazut pe aici ca multora dintre voi vi s-au prescris medicamente sau vitamine, mie tipa asta nu mi-a zis nimic, m-a chemat la cosult peste o luna, dar pot sta linistita o luna? Maine dim. ma duc sa-mi fac analizele, sper din suflet sa ma ajute Dumnezeu sa fiu in regula si sa pot face un bb sanatos!!! In continuare nu prea am simptome. Sunt ceva mai nervoasa ca de obicei, dorm devreme dar ma trezesc foarte dimineata si am unele stari de rau general. Ce ma ingrijoreaza oarecum e faptul ca nu prea pot manca, nu mi-e foame si incerc sa mananc fortat (banane, oua, lapte cu cereale..). Oricum, m-am cantarit astazi si vad ca am mai slabit un pic, dar am citit ca e normal (unele femei se ingrasa la inceput, altele slabesc, finalul insa e acelasi: cel putin 11 kg +!).
Va pup pe toate si va doresc sarcina usoara! Nu o sa scriu cate sapt. am pt. ca nu stiu sigur. Eu tind sa cred ca sunt in 5, pt. ca am ciclu neregulat (29-33, chiar 35 de zile). Oricum, sper sa ajung cat mai repede la ecograf!
Era sa uit! Privitor la pastile, am inceput sa iau de capul meu acid folic (de cand am aflat ca sunt insarcinata). Am luat initial 1/zi, acum iau 2/zi, de felul meu sunt cam anemica...
underqueen spune:
simo, doar impresionant? eu nu stiu daca as putea sa ma uit...
9+
miha74 spune:
Neatza!
nu am variante de la voi
o sa postez si la alt topic... dar ce sa zic asta inseamna ca nu aveti astfel de probleme si ma BUCUR nespus.
E groaznic...ma streseaza la maxim!
astazi fac 10 saptamini!
Ies cu copila la o pizza...ca mi-e lene sa pregatesc ceva de mancare s-apoi..mi-e frica sa si mananc...iar eu ... o salata
Succese,
Miha 10 fix si Laura , 10 ani
"Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate." (Jack Penn)
Olgutzika spune:
Miha, pentru hemoroizi, in afara de unguentul Hemorzon ( care este eficace, insa nu stiu cat de indicat este in sarcina ) si bai de sezut in ceai de galbenele ( cicatrizant ), nu stiu nici un alt remediu...Cat despre constipatie, stiu ca ceaiul de crusin este extrem de eficace, dar repet, habar nu am cat de ok este in sarcina.
Sper ca nu am facut pe desteapta !
Simo, ai vazut filmulete pe net? Daca da, da-ne si noua linkurile, please!
Olga 8+
underqueen spune:
ceaiul de galbenele cred ca merge, ca e natural.
9+