Mamici de martie-aprilie 2008 (3)
Raspunsuri - Pagina 25
mcoca spune:
Buna fetelor,
Ieri am plecat in vacanta. Avionul o oroare, o gramada de turbulente. Dupa calatorie m-am trezit cu niste pete maro pe chiloti care m-au ingrijorat tare. Am sunat repede doctorul si mi-a zis sa iau o pastila de No Spa si sa stau linistita ca nu trebuie sa ma ingrijorez atata timp cat nu am dureri. M-am linistit eu, dar azi dimineata din nou :(. Sunt tare stresata si am inceput sa regret ca nu am ramas acasa.
Va pup si va doresc o zi buna
Vicky 7+
numeioana spune:
Vicky, ai grija de tine! Poti sa iei pana la 3 No-spa pe zi. Odihneste-te cat mai mult! Capul sus, va fi bine, ai sa vezi!
Ioana
10+
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
simonette spune:
Zozelina, stai linistita cu intepaturile alea...poate ai facut vreo miscare brusc sau poate ai stranutat, tusit! Aceste dureri sunt de la ligamentele uterului care a inceput sa creasca si acum ligamentele sub greutatea lui se fac si ele simtite...! Uite sa urmaresti cand stranuti sau cand schimbi brusc pozitia in pat...!
Eu una stranut tare des de cand am ramas si ma asez ghemuit mereu de teama acestor dureri...uneori nu apuc sa ma asez asa si simt intepaturile instant...hai pup
Ioana, eu din cauza scurgerilor de utrogestan am inceput sa le iau oral insa imi dau stari nasoale si cred ca am sa revin...fata!
Vicky nu te stresa...petele alea sunt de la implantarea definitiva...le-am avut si eu, tot la 7 saptamani! Daca nu ai dureri nu este absolut nicio problema! Stai linistita si bucura-te de concediu! Sanatate si vacanta minunata!
Simo10+
http://new.photos.yahoo.com/sandulescusanda/album/576460762396453212
http://bd.lilypie.com/tBz5p3.png
zozela spune:
Vicky ia No-Spa si stai cumintica..Totul va fi bine!
Simonica eu am mai simtit intepaturi-tot in partea stanga,insa nu asa de intense..Si eu le rezolv tot prin ghem.u.i.r.e Astea nasoale le-am simtit in timp ce caram o plasa cu 2l de laptic si 2 de ulei(veneam cu ea de la masina..deci n-am parcurs decat cativa metri)
Sper sa nu se repete..
Miercuri merg la analize si Martea viitoare la Dr. Iar numai am rabdare!!
pe
Ela.. in 6+!!
Nunta noastra de vis
Viata fara dragoste..isi pierde sensul..
underqueen spune:
neatza...
fetele care abia au inceput sa aiba greturi, va inteleg perfect...eu trec deja de o luna prin asta...de cateva zile cel putin e groaznic...vomit si daca mananc si daca nu...asa ca mananc, dau afara, iar mananc, in speranta ca ceva-ceva ajunge si la puiul meu...
-------------------------
inteligenta ma urmareste dar sunt prea rapida
9+
clauclau spune:
Buna randunici dragi, eu de azi sunt la servici si mi-e deja tare somn, imi vine sa pun capul pe birou!
Sadeth, bine ai venit si sa ai o sarcina usoara si fara nici-un fel de probleme.
Am auzit ca de maine s-ar mai racori putin afara, abia astept sa respir un aer normal!
Underqueen, vai dar ce rau te simti! Imi pare tare rau , sa speram ca o sa te lase in curand greturile astea sa te poti bucura de sarcina.
Ce s-a marit lista noastra fetelor. Suntem deja 25! . Abia astept sa trecem in trimestrul 2 , poate ne stresam mai putin sau poate o sa ne simtim mai bine.
Nu v-am spus dar sambata m-am simtit cel mai rau de pana acum, nu ma puteam tine pe picioare, lesinam pur si simplu, am si plans de ciuda...A trebuit neaparat sa iau calciu sa-mi revin, nu-mi venea sa cred...
CLAU 9+
vine bebe2!
Olgutzika spune:
'Neata si de la mine ( care, ca e miezul zilei )!
Ela, nici eu nu iau utrogestan.
Am luat vineri rezultatele analizelor, si una ( care habar nu am ce reprezinta ) a iesit sub standard. Motiv pentru care am postat eu la Clinica, nu am primit nici un raspuns, si mi-am incercat sansele si aici la Odisee...Daca aveti reuna dintre voi idee despre ce e vorba, va raman indatorata : http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=104805
Clau, te inteleg perfect cu plansul de ciuda!!! Din pacate, se pare ca alta arma decat rabdarea nu avem. Am o prietena foarte buna care pret de patru saptamani a stat pe perfuzii in continuu, pentru ca nu se mai putea hrani nicicum. Chiar si indopata astfel de antiemetice, tot varsa din ora in dora. In ziua in care urma sa i se puna sonda naso-gastrica, si-a revenit, a dus sarcina excelent pana la capat si are o minune de fetita. Stiu ca nu trebuie sa te compari cu ce e mai rau, dar gandindu-ma la cum a reusit Cami sa treaca peste primul trimestru, parca gasesc si eu forte sa o fac, cu toata oftica de a nu ma putea bucura cum trebuie de sarcina mea.
Pup toate fetele, le urez bun venit celor noi si mai scriu
Olga 8+
kitzy spune:
Si eu ar fi trebuit sa fiu mamica de martie, dar din pacate n-a fost sa fie....astept sa treaca urmatorul CM si mai incercam ,poate a doua oare va fi cu noroc.
underqueen spune:
cel mai tare ma deranjeaza ca nu pot sa ma bucur si eu de sarcina. plus nu stiu daca toate spasmele astea nu-i fac rau puiului mic. ma doare stomacul ingrozitor. saptamana viitoare ma duc la eco. daca imi zice ca bebe e bine, poate prind forta sa mai suport...
-------------------------
inteligenta ma urmareste dar sunt prea rapida
9+
alina_80 spune:
Buna viitoarelor mamici!
Numele meu este Alina si ma bucur sa ma alatur voua.
Sunt insarcinata si eu in 7 saptamani si am zis ca e bine sa mai schimb si eu pareri si idei cu voi.
Am vazut ca unele dintre voi va plangeti de dureri de burtice. Eu zic sa nu va alarmati prea tare.
Sa va povestesc ce am patit eu.
Cand abia am aflat ca sunt insarcinata (pe la 3 saptamani de sarcina) tocmai trebuia sa plec la mare. Bineinteles ca medicul meu m-a sfatuit sa raman acasa, dar cum nu pot sa stau fara mare , am plecat.
El mi-a spus sa evit soarele si apa, dar cum voiam sa prind un pic de bronz, am cam facut abuz de soare.
Bineinteles ca noaptea nu am putut dormi de durerile de burta si de dimineata m-am prezentat la urgenta.
M-a consultat un medic ginecolog care mi-a interzis efectiv sa stau la plaja si, referitor la durerile de burta mi-a spus ca sunt contractii firesti ale uterului.
Mi-a dat sa iau no-spa si utrogestan.
De cand iau utrogestan sa stiti ca nu am mai avut probleme.
Apropo de analize , astazi iau rezultatul si maine ma prezint la medic. Abia astept. Am atatea emotii....