Mamici de martie-aprilie 2008 (3)
Raspunsuri - Pagina 26
simonette spune:
Si mie mi-a fost ingrozitor de rau ieri...si eu am plans toata dimineatza ca aveam treaba si nu puteam sa fac nik! Abia mi-am hranit copilul si apoi abia am facut fata la jocurile lui...ma calareste de numa...dar ce sa stie el ca mie numai de calaritul lui nu-mi ardea...e copil si n-are el nicio vina ca eu is gravidutza
Trecem noi de toate si apoi sa ne vedem in ultimul trimestru cand o sa vrem sa scapam odata de burtoi ca nu mai putem cara povara... Doamne Ajuta sa trecem cu bine de toate!
Simo10+
http://new.photos.yahoo.com/sandulescusanda/album/576460762396453212
http://bd.lilypie.com/tBz5p3.png
irinabobe spune:
Olga screeningul pt trombofilii reprezinta o problema legata de coagularea sangelui. eu nu am la mine lista cu analize sa vad care mi-a iesit rau dar din cate stiu eu daca unul dintre indici iese rau inseamna ca pot fi ceva probleme. parerea mea este sa nu astepti 3 sapt ci sa te duci la un HEMATOLOG care sa iti spuna daca e cazul de tratament. si eu am probleme legate de coagulare si am pierdut 2 sarcini pana acum , iar acum cand voi ramane din nou insarcinata trebuie sa ma duc urgent la fundeni-hematologie sa imi faca iar dozarile si sa imi dea un tratament (posibil clexane). mai multe informatii gasesti in arhiva la sindromul de hipercoagulabilitate. vezi ca sunt vreo 6 capitole cu multe informatii utile.
pup gravidutele!
pucca spune:
Buna fetelor!Va citesc in fiecare zi si acum m-am hotarat sa va scriu.
Cred ca ar trebui sa ma adaugatzi si pe mine pe listutza voastra.
CM 02.07.07
Vineri mi-am facut si eu un test Clear Blue si mi-au iesit 2 liniutze, bine una un pic mai deschisa la culoare decat cealalta. Sambata dimineatza am repetat experimentul cu Barza si 2 liniutze, una mai decolorata. Eu cred ca sunt insarcinata. Oricum mi-am facut programare la doctor pentru vineri.
Incepand cu saptamana trecuta sanii ma dor si ii simt tari si parca mai mari, iar despre ovare simt crampe care se muta de pe unul pe altul. Nu stiu daca sunt normale aceste crampe, nu sunt dureri puternice, dar simt ca acolo se intampla ceva. E normal?
Va pup!
underqueen spune:
bine ai venit, Pucca! sa fie intr-un ceas bun!
la fel si tie, Alina!
-------------------------
inteligenta ma urmareste dar sunt prea rapida
9+
Roxana Claudia spune:
Welcome Pucca! Sarcina usoara!
Mai fetelor ati mai descoperit niscaiva metode de scapat de greata ca eu zau daca mai pot; mi-am luat si capsule cu ghimbir insa nu pare ca-si fac treaba. Guma de mestecat e chiar ok, de multe ori m-a scapat, insa chiar e nevoie sa raman fara plombe pt a scapa de greata?????
Roxana 9 sapt si Catalin (5 iunie 2006)
diana_g spune:
Salve,fetelor!
Cum merge viata de gravidutza?Chiar daca tre sa suferim putin parca durerile,greturile,neplacerile le suporti bine stiind ca in burtica creste bebe.Nu-i asa?
In legatura cu intepaturile din burta si eu simt de multe ori in partea dreapta.O fii apendicele?Oricum tre sa va mai spun ca acum 5 ani am fost operata de chist ovarian,care din pacate dupa 2 ani a reaparut.Insa ultimele 2 controale la ginecolog (dupa tratament cu anticonceptionale)in vara lui 2006 si respectiv iarna lui 2007 m-au linistit pentru ca nu se mai vedea nimic.
Azi am fost la analize,urmand ca lunea viitoare sa merg la ginecolog.Sa speram ca rezultatele vor fi in regula si bebele s-a "fixat" bine.Am emotii si sunt un pic si speriata. Ma rog lui D-zeu sa ma ajute sa trec cu bine ca imi doresc mult de tot copilul.
Va pup pe toate si sa auzim numai de bine
diana_g
numeioana spune:
Bun venit, fetelor! Pucca, sigur e bebe!
Ioana
10+
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
underqueen spune:
roxana, mie ghimbirul mi-a facut mai rau.iar guma n-o suport.
azi am abordat o noua tactica: am mancat din 2 in 2 ore cate putin. greata imi mai este, dar macar n-am dat nimic afara pana acum...
-------------------------
inteligenta ma urmareste dar sunt prea rapida
9+
clauclau spune:
Bun venit noilor gravidute Pucca si Alina, sa aveti sarcini usoare fara probleme si bebei sanatosi.
Roxana, eu am luat o singura capsula de ghimbir, nu a avut efect si nu am mai incercat , le-am dat deoparte.
Si la mine pare sa mearga mancatul foarte des, adica tot timpul sa ciugul cate ceva. Acum nu stiu ce sa zic, sper sa nu ajung cat casa
Alina, depinde de conformatie, daca esti foarte slaba se vede mai greu, daca esti putin mai pufoasa se observa repejor. Eu am inceput sarcina cu 52 kg, acum am 54 si burtica se vede binisor, mai ales dupa ce mananc.
CLAU 9+
vine bebe2!