Mamici de martie-aprilie 2008 (3)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Fetelor, ca tot vorbeati de sani...si la mine s-au facut apetisanti bine, moare sotul dupa ei, ar sta numai cu mainile pe-acolo, dar nu prea il las ca ma dor.

Apropo Simo, ieri si azi m-au incercat din nou greturile, doar ca putin mai slabe. Ce credeam eu ca gata????

CLAU 9+
vine bebe2!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sadeth spune:

Buna tuturor! Sper sa-mi permiteti sa ma alatur si eu grupului vostru :) V-am urmarit pana acum cu speranta ca intr-o zi sa pot spune si eu ...sunt ...si S-A INTAMPLAT! Voi naste cel mai probabil la sfarsitul lui martie - inceputul lui aprilie 2008, ceea ce inseamna ca vom experimenta aceeasi Odisee (de fapt, o calatorie minunata, fara conotatii negative).

Va doresc sarcina usoara! Si bb-i frumosi si sanatosi!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_g spune:

Greturile astea...Cand scapam de ele????????
Eu nu prea pot sa mananc carne.Mi-e pofta,dar dupa ce mananc doua bucatele.....gata.
Apropo...E cineva ce face tratament cu progesteron?As vrea sa stiu daca va dor si pe voi soldurile.Eu azi abia pot sa ma misc(a 5 a injectie)
Va salut pe toate

Fecian,concediu placut in continuare!Stai linistita,totul va fi bine.Iti doresc o nastere usoara si sa ai un copilas sanatos

Imi cer scuze lui Fecian.Sunt noua si nu prea am inteles situatia.SCUZE
Iti doresc mult noroc si numai bine
SCUZE
Pupici

Felicitari,Sadeth!!!!
Sa ai parte de 40 saptamani usoare

diana_g

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

Sadeth bun venit la odisee! Sa ai o sarcina fara probleme si la sfarsitul celor 40 de saptamani sa tii in brate un bb sanatos si zglobiu!
Diana, greturile pot disparea dupa saptamana 12 sau cel mai probabil cand vei simti miscarile bblui...nu-mi pot explica de ce, avand in vdr ca bb misca din saptamana 9...cine poate sti? Aproape toate cred ca luam progesteron insa nu injectabil...il luam vaginal sau oral sub denumirea "utrogestan"
Clau ma bucur ca ti-am putut fi de folos! Perioada critica eu stiu ca se poate spune ca a trecut dupa 12 saptamani insa cel mai sigur trece odata cu nasterea na...c-am facut-o lata!
Cel putin...atunci e sigur!
Dupa 12 sapt cica bb e prinsacolo bine de tot si pericolul a trecut insa pericole sunt pe tot parcursul sarcinii....sper sa ne ocoleasca si sa ne ajute Doamne-Doamne sa ajunem cu bine la capatul celor 40 de saptamani si sa na vedem bebeii sanatosi!!!
Offf si dupa aceea sa ne fereasca copilasii de necazuri si tot asa

Simo10+

http://new.photos.yahoo.com/sandulescusanda/album/576460762396453212

http://bd.lilypie.com/tBz5p3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elara spune:

Dragi randunici , multumesc foarte mult pentru raspunsurile voastre.
Suneti niste dragutze.

Fecian, sigur se va intampla cand te vei astepta mai putin. Si eu am aflat dupa ce m-am intors din vacantza de la mare. Daca stiam eu de bebe...nu ma mai zbenguiam eu atat in ultima zi cand au fost niste super valuri... care m-au izbit de m-au zapacit...mama mama si ce-mi mai placea....
Dar bebe vad ca e puternic si a rezistat..se tzine bine... Corpul nostru il apara bine.

Astazi am sarbatorit un an de la casatoria nostra, am invitat parintzii pe la noi si cu acesta ocazie i-am anuntzat si pe ei. Le-am spus mai spre finalul serii ca sa ii surprindem.....si am reusit asa de bine ca nu ne credeau si noi ne miram ca nu ne felicita nimeni . Pana la urma s-au dezmeticit ca nu glumim si s-au emotzionat de tot...Tatal meu avea lacrimi in ochi...

Doamne Ajuta, sa fie bine pentru toate si sa ajungem cu bine la final cu nasteri usoare si bebei sanatosi.

Incerc sa ma mai linistesc si eu desi tare nu-mi place situatia asta ca nu pot eu sa stiu exact ce face bebe si daca e bine. Ma cam supara lipsa simptomelor astora..... Adica nu ca as vrea sa sufar.....dar intelegetzi voi... Ma simt execelent si imi pare bine dar abia astept sa creasca bebe si sa-l simt miscand zilnic ca sa pot sta linistita stiind ca e bine...
Ufff.....pana sa raman nici nu ma gandeam cate griji voi avea... Pana atunci aveam grija ca oare de ce nu raman... Acum... am alte griji..parca mai mari...
Dar am sa le alung ca sa fie bebe nestresat si sa creasca sanatos. Nu? Trebuie sa imi impun sa gandesc pozitiv.

Elara 5+
"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni." Seneca

Mergi la inceput

Fetelor...randunicilor, eu merg la nani cu Luca si dupa ce adoarme nu cred ca revin! Va doresc noapte buna cu vise frumoase! Eu de la o vreme visez numai prostii...am amanti de la care primesc flori...in fiecareseara alt amant si alte flori...nu stiu ce inseamna asta daca nu cumva am luat-o razna.......

Simo10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Neata, randunici! Azi vad ca incep binisor ziua... Ma simt ceva mai bine.

Conform ultimei ecografii duminica am facut 10 sapt., ai dreptate, Simonette! Iar Utrogestanul il iau si l-am luat numai vaginal, deci nu e de la el... In ultima saptamana m-am simtit excelent cu ajutorul gumei de mestecat. N-am mai avut nicio greata. Dar bebe vrea sa-mi atraga atentia ca e bine mersi, nu?? Mai am azi si maine si iau vacanta o luna intreagaaaa!!! Abia astept!!!

Ioana
10+

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Buna dimineatza...o zi si o saptamana bune sa aveti

Ioana, ma bucur pt. tine in primul rand ca te simti bine si apoi ca intri in concediu! Sa ai parte de timp super si de multa liniste!

Eu nu m-am odihnit bine deloc azi-noapte dar nu din cauza sarcinii ci asaaaa...pur si simplu!

Simo10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

mamici de randunici!!Pfuu..ce drag imi este!!Imi place la nebunie pseudonimul Multumim Cristina!!
Dau un pahar de suculetz in cinstea primei aparitii a..randunicii
Ioana te ..ca sa-ti treaca Hai ca vine vacanta..acum!!
Simo eu descopar-pe zi ce trece-instinctul asta..matern!Sunt convinsa ca ne-am pricopsit toate cu el!
Fecian ascult-o pe Simo!Stie ea ce spune!!Te asteptam cu vestea celor II!!
Bine ai venit Sadeth!Sarcina usoara si un BBl grasunel-iti doresc!! Sa ne spui DN(data nasterii tale),UM(data ultimei menstruatii) si DPN(data probabila a nasterii lui BB)-pentru a te trece in listuta mamicilor de randunici!
Despre greturi-am auzit ca ar cam disparea prin sapt.12.Acum..nush..ca n-am ajuns pana acolo sa pot confirma
Mai-dar eu sunt singura care nu foloseste Utrogestan?! Mie mi-a zis Dr.ca nu-i cazul..
Aseara am simtit niste intepaturi fff dureroase in partea stanga(in dreptul ovarului-cred eu).M-au cam speriat..Sper ca nu s-a prins vreo raceala de mine
In rest..greata,greata si iar..greata
O zi frumoasa va doresc!

Ela.. in 6 sapt. si 4 zile!!

Nunta noastra de vis

Viata fara dragoste..isi pierde sensul..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Nici eu n-am luat Utrogestan pana in sapt. 7, dar din cauza ca am chisturi ovariene doctorita a zis ca e mai bine sa iau. ma va ajuta si la alimentarea bebelului si la disparitia chisturilor.

Nu-mi place deloc sa le bag, mai ales ca sunt 2 dimineata si 2 seara, curg tot timpul, am chiloteii albi... dar asta e, ma sacrific!

Multumesc, fetelor, ca sunteti solidare cu mine!

Ioana
10+

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput