Mamici de martie-aprilie 2008 (3)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Simo, tu ziceai la un moment dat de niste pete bejulii? Eu am inceput sa am razlet cate o scurgere bej deschis asa... Oare ce-o fi? Am tot citit ca pe la 8-9 saptamani putem avea scurgeri maronii, roscate, dar sa nu fie rosii ( atunci e pericol). Voi ce stiti despre asta?

CLAU 9+
vine bebe2!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_g spune:

Va multumesc pentru primire.Sunteti foarte dragute.M-ati trecut si in lista de mamici.Multumesc.Ma simt bine printre voi.Mai ales ca eu aici sunt singura,doar cu sotul meu.E greu departe de casa special in aceasta perioada.Dar sunt tare ca vine bebe.
In legatura cu curatenia .....ce sa va spun.Si inainte sa aflu ca sunt insarcinata eram atenta ,dar acum sunt obsedata,spre disperarea sotului meu care e nevoit sa faca si el din treburile casei.
Sanii mei,saracutii inainte erau de masura a 2 a.Acum s-au "umplut" si ei.Sunt o frumusete.Nu credeam vreodata sa ajung sa ma mandresc cu ei.Pacat ca nu dureaza mult.
Duminica placuta!

diana_g

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_g spune:

Am tot citit ce ai voie sa mananci si ce nu.Acum mi se pare mult mai dura viata de gravidutza.
Ce ziceti fetelor de coca-cola.Imi place mult si am incercat sa o evit.Dar cred ca un pahar pe zi nu strica,nu?Mai ales ca,cafea nu beau.Care e parerea voastra?Pupici

diana_g

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Pai asta e problema mea, ca nu pot manca NIMIC! Azi am mancat putina mamaliga cu branzica si am vomat-o si pe-aia. Vad ca mi s-a facut pofta de cereale Fitness cu fructe si l-am trimis pe sot sa-mi cumpere. Sa vad daca le pot manca si daca da, sa vedem daca raman acolo.

Simt ca n-am vlaga in mine... Obosesc imediat, nici sa merg parca nu mai pot. Sper sa-mi revin, ca altfel ma interneaza si ma pune pe perfuzii si nu vreaaaaau!!!

Ioana
9+

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

Mooaaamaaa ce harnicutze ati fost cat am dormit eu

Ioana, nu cumva trebuie sa mai adaugi o saptamana la varsta sarcinii? Parca tu erai duminica alaturi de mine...sau ma-nsel?
Cristina, bine ai revenit din concediu...chiar ne-a fost dor de tine! Sa te apuci rpd de treaba...sa ne ajungi din urma
Zozelila multumim tare mult pt. link, este f. interesant!Si f. util...Ai avut dreptate tu cu instinctul matern...altfel nu vad de ce m-as fi stresat fara sa stiu!
Clau nu ti se pare ca a inceput sa treaca mai rpd timpul? Parca mai ieri eram cu cate 5+...ia uite-na acuma...Felicitari pt maine... Referitor la pete...sa stii ca femeile gravide dobandesc aceasta scurgere de care se vor "bucura" toata sarcina!!! Si la mine a aparut pe la 8 saptamani tot o scurgere bej care este zilnica si care ma cam indispune......asta este!
Diana imi pare rau ca te simti singurica cu exceptia sotului...stiu ca este greu printre straini... Eu sunt total impotriva sucurilor gen cola, pepsi dar nu cred ca un pahar pe zi ar fi o problema majora...n-as baga totusi mana in foc...daca nu te balonezi...poate stie altcineva mai bine! Cu sanii...da...mandrie mare!!
Simo10+

http://new.photos.yahoo.com/sandulescusanda/album/576460762396453212

http://bd.lilypie.com/tBz5p3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns randunici spune:

hai ca mai sunt cateva pagini si deschidem capitol nou

Mcrissa

Mergi la inceput

Ioana, chiar imi pare rau ca te simti asa rau!!!
Fetelor care luati utrogestanul pe cale orala...stiati ca da stari nasoale, cum ar fi:ameteli, greturi, somnolenta!?Ati putea incerca o vreme sa le puneti intravaginal sa vedeti daca nu va simtiti mai bine! La o adik puteti sa intrebati si dr....dar stiu sigur ca da stari de-astea... Ma gandeam la tine Ioana...cum le iei?

Simo10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fecian spune:

Dragele mele fete
Va scriu asa pe fuga, ca sunt in concediu, si doamne ce concediu...e o nebunie la ai mei...
Am venit sa va scriu ca se pare ca nu am noroc sa intru in grupa care vreau... Desi am prestat ca la carte la fiecare 2 zile toata luna, bebe intarzie sa apara....
Asta e... Am bafta ca suntem asa de ocupati cu distratul, e asa de frumos si atat de bine ne simtim ca nu am timp sa fiu suparata...

Sa aveti grija de voi fetele mele dragi, in special tu clauclau iti multumesc ca ai fost alaturi de mine.

Eu am sa va monitorizez din cand in cand , caci sunteti grupa mea favorita.
Sa aiba DD grija de voi si de bebeii vostri si sa fiti sanatosi impreuna si sa auzim de povesti frumoase despre nasterea ingerasilor vostri.

Hai ca va pup pe toate..Sczati-mi sentimentalismul prost...probabil e de la concediu

Felicia

Mergi la inceput

Fecian...tu da-i inainte cu distractia ca asa apare bb! Atunci cand nu te gandesti la el...daca esti ocupata, n-ai timp sa te gandesti la prestat si la gravideala si poc...ramai...! N-a fost sa fie luna asta dar nu-i problema...te mai asteptam!
Bafta multa luna asta!

Simo10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Fecian, draga mea si eu iti multumesc tare mult pentru gandurile bune si ma bucur ca te distrezi. Chiar daca nu a fost luna asta o sa fie luna urmatoare si poate deschizi tu odiseea de mai-iunie, de ce nu? Iti tin pumnii si ma gandesc la tine. Si sa mai treci pe la noi neaparat!

Simo, nici nu sti ce tare m-ai linistit cu explicatiile despre scurgerile bej. Si la mine au inceput exact la 8 saptamani si vad ca le am tot asa zilnic. Nu ma patez pe chilot dar se ia pe hartia igienica. Mi-era tare frica de ele, dar m-am linistit caci multe mamici mi-au zis ca sunt normale in perioada asta.
Si referitor la intrebarea cu timpul, intr-adevar parca a trecut repede privind in urma. Acum avem 9-10 saptamani .
Oare a trecut perioada critica? Ma mai apuca cate-un gand negativ, dar il alung repede...

Numeioana, imi pare rau ca nu te simti bine...Trebuie sa treaca inca vreo luna, doua si apoi o sa uiti perioada asta .

Diana, parerea mea e ca nu prea e buna coca cola in sarcina, acum nu stiu ce sa zic, faci cum crezi ca e mai bine, dar daca ti-e foarte pofta de ea n-ai ce sa faci trebuie sa bei.

CLAU 9+
vine bebe2!

Mergi la inceput