Mamici de martie-aprilie 2008 (3)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

Zozela felicitari!!! Sarcina usoara si la termen cu bb scump si sanatos!!! De fapt sarcina este de 5-6 saptamani calculand dupa UM...nu? Dr. ti-a calculat dupa data ovulatiei.Bravooooo!!!

Simo 9+

http://new.photos.yahoo.com/sandulescusanda/album/576460762396453212

http://bd.lilypie.com/tBz5p3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Zozela felicitari!!!!

Sa stii ca eu te-am citit si la aspirante, si cand am deschis poza "Magic" din albumul tau, am fost foarte emotionata, de parca m-as fi uitat pe un test de-al meu...

Fetelor, eu am niste intepaturi de ovare in partea dreapta...! Toata ziua m-a tinut o durere surda, ca inainte de CM. Doar ca este localizata in dreapta. Aceeasi parte care m-a durut si cand am ovulat.
Si imi e o greata... de zile mari!

Ma pregatesc sa ma duc acasa, si mi-e groaza sa ies in cuptorul de afara... bleah!

la burtici!

Kya

---------------------------

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Zozeeeee, felicitari! Stiu ca e un moment unic!! Sarcina usoara si bebe sanatos!

Ioana
9+

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delphin spune:

Din nou pe aici dupa o partida de dormit si una de. Ma bucur si eu alaturi de fetele care si-au vazut gagalicile, sa creasca mari si frumoase!

Vicky, i-mi pare rau sa-ti raspund asa tarziu, insa am explicat mai sus de ce si cred ca mesajele tale apar mai tarziu caci inca esti moderata. Scrie repede mai multe, mesaje, sa treci de 10 si atunci mesajele vor apare instantaneu.

Cat despre analize, din cate i-mi amintesc trebuie sa fii à jeun, cel putin pt. o parte si apoi dureaza cam 2 zile, in functie de laborator si de cantitatea de materie analizata. Eu zic sa nu-ti faci probleme, fa analizele linistita cand ai timp, apoi pleaca la fel de linistita in concediu, nu uita sa lasi doctorei un nr. de tel unde poti fii contactata si apoi, daca este chiar necesar si nu sufera amanare, doctora te va suna si-ti va spune ce sa faci! In general se merge pe "pas des nouvelles, bonne nouvelle!"

Stai linistita si sa nu ti se para bizar daca nu ti se da vitamine imediat si acid nu mai stiu de care si etc. ce mai iau fetele pentru stabilizarea sarcinii! Incearca sa te odihnesti, profita de timpul acesta caci peste 8 luni nu va mai fii asa!

si celorlalte burtici!

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Multumesc fetelor!!
Da Simo-Dr.a calculat varsta embrionului-din momentul ovulatiei.Dupa UM am 5 sapt. si 5 zile..
Mi-a dat sa fac analizele si mi-a zis ca nu-mi da sa iau nicio vitamina deocamdata-pt.ca pana la 15-16 sapt.am destule resurse sa-l hranesc pe BB.Pe urma...mai vedem.Sa speram ca nu o sa experimentez episoade nasoale de ..ca at.s-ar putea schimba datele problemeiMi-a mai zis ca am liber la -dar fara penetrare adinca..desi pana in 20 de sapt. nu a constatat probleme majore..Dupa 20..mai discutam ce si cum..M-a avertizat:daca apar sangerari-oricat de minore-sa il sun-desi nu crede ca va fi cazul la mine..Iar eu am zis:"Doamne-ajuta!!"
Am intrebat despre Kg.in plus si mi-a zis ca de ob. 1/2 din Kg.acumulate pe timpul sarcinii sunt reprezentate de catre apa(org.o retine pt.ca are nevoie de ea BB,mama la nastere-pt.ca pierde sange,etc.)si jumatate este grasimosisima..de care..scapam cum putem..Fiecare prin fortele proprii..Uff..Am discutat muulte..dar nu-mi mai amintesc
Mie mi-a ramas in minte imaginea de pe monitor
Kya !!Te asteptaaaam!!
U girls!!

Ela..in 5 sapt si 5 zile!!!

Nunta noastra de vis

Viata fara dragoste..isi pierde sensul..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bujo spune:

Va pup randunici si sper ca ma mai primiti si pe mine cu cate un mesaj, nu de alta da m-am cam atasat de voi.
Zozela felicitari si numa bine va doresc la amandoi.
Kimmy sper din suflet sa nu treci prin ce-am trecut eu, dar daca Doamne fereste se intampla sa nu lasi sa te marcheze. Dar inca nu e totul pierdut. Trebuie insa sa stai in repaos cat de mult poti, macar pana trece starea asta critica.Doamne ajuta si sunt alaturi de tine.
Daca a mai trecut cineva prin asta poate sa-mi spuna si mie cand ar trebui sa vina urmatoarea menstruatie? Ca sa stiu cand sa ma apuc din nou de treaba. Pana atunci oricum nu incerc ca mai sangerez din cand in cand si astept sa ma refac complet. Acum park nu mai am rabdare sa raman iar. Dar cu rabdarea treci marea nu?
Va pup pe toate randunicile si ma bucur ca sunteti bine

bujo (asteptand din nou liniuta roz)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carminabulina spune:

Olguta scumpa de tine ma intrebam daca fraza ta era un avertisment pentru ceilalti participanti la trafic sau doar asa o strigare la apel?

Citesc de vreo 3 ore ce ati mai scris si vreu doar sa spun ca imi pare foarte rau Bujo pentru sarcina oprita in evolutie. E de prisos sa-ti spun ca stiu exact cat de dureros este pentru ca am trait acesta experienta in februarie. dar fii optimista si uite in cateva luni se va intampla iar minunea de a fi gravida. Este adevarat ca nu-mi iese din cap ca in septembrie as fi putut naste dar sper sa treaca odata luna asta (septembrie) si sa uit.

Maine dimineata plec si eu la mare pentru Bambucea al meu in varsta de un an si de-abia astept sa-i vad reactia. Sper sa nu fie caldurile astea din bucuresti si sa ma descurc in deplasare.

Sunt curioasa cam cate gravidute vom fi peste o saptamana ? Evident ma refer la cresterea numarului si nu doamne fereste invers.
Va sarut, aveti grija de voi si de bebei si sa ne "vedem" cu bine peste o saptamana!!!

P.S.- participati la concursul cu gravidute de pe DC?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cata14 spune:

Simo27, si eu plec la mare sambata dar nu voi intra in apa ptr ca e ocean si e rece in perioada asta a anului iar la soare voi sta cu protectie (crema cu factor 15+) cum stau de obicei. Eu nu cred ca aerosolii ti-ar face rau dar trebuie sa fii un pic mai atenta ca de obicei.
Din cate stiu inotul este recomandat la gravide asa ca nu vad de ce naiba nu ai intra in apa. Nu mai ai alt doctor sa consulti? Eu stiu ca numai baile fierbinti si jacuzzi sunt contraindicate la sarcina.
Hmmm...

6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cata14 spune:

Carminabulina, ce concurs???

Despre aerul conditionat eu nu cred sa aiba vreun efect negativ. Aici toate spitalele au clima control (AC prin tavan) si deci sunt " conditionate" tot timpul ... daca ar fi vreo problema ma gandesc ca ar face si astia ceva in privinta asta. Cand l-am nascut pe Erik era destul de rece in camera de la AC si am intrebat daca nu-l afecteaza si daca nu-l pot da mai incet. ... Raspunsurile au fost nu si nu.

Noi plecam pe Gold Coast (marea noastra de aici) sambata si sper sa avem parte de un pic de soare ca m-a innebunit iarna asta.

Raportez, am inceput sa iau utrogestan si cate un no-spa + Elevit. Nu am mai avut durerile de burta (care apropo erau localizatea pe dreapta sau pe stanga la ovare) si bici scurgere. parca incep sa fiu optimista si sa sper ca voi avea o sarcina OK.

va pup si va doresc la toate sarcina usoara si fara probleme.

6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Buna randunicilor, ce mai faceti?

Zozela, felicitari pentru ce ai vazut pe monitor, cunosc senzatia si eu l-am vazut prima oara tot la 5 saptamani si 5 zile. E super!

Carminabulina, Cata, sa aveti concedii frumoase si sa aveti grija de voi si de burtici!

Bujo, chiar te rog sa mai scri pe la noi caci si noi ne-am atasat de tine. Abia astept sa dai din nou vestea buna de II liniute in curand!

Eu ma simt cam ametita azi, m-am plictisit de starea asta de stat in pat, vreau sa fiu putin mai energica. Vineri dimineata ma duc la doctora de familie sa ma ia in evidenta si sa-mi faca analizele compensate. Ce ma bucur ca sunt si de-astea!

CLAU 8+
vine bebe2!

Mergi la inceput