Mamici de martie-aprilie 2008 (3)
Raspunsuri - Pagina 11
mcoca spune:
Buna fetelor,
Sper sa nu suferiti prea tare de cald. Eu ce sa zic, cand am plecat de acasa erau 21 de grade, dar speram sa se mai incalzeasca.
Kyaiti tin pumnii.
Delphinmerci pentru raspunsuri. Stiu ca aici nu se dau asa multe medicamente ca in ro, totusi o sa cer niste calciu, ca nu prea mananc multe lactate si asta ma cam streseaza.
Vicky 6+
mcoca spune:
Si mie mi se pare bizar ca vi s-a zis ca nu puteti intra in apa. Oricum bebele e protejat de corpul nostru si la el temperatura ramana constanta. Inteleg pentru apa fierbinte, sauna etc care su t vasodilatatoare dar in rest .....
Vicky 6+
underqueen spune:
buna, fetele! cum va simtiti? sper ca mai bine ca mine, care nu pot manca nimic si ce mananc dau afara...cred ca e de la caldura
va
-------------------------
inteligenta ma urmareste dar sunt prea rapida
8+
Violeta_m_tm spune:
Kimmy sper sa fie totul in regula si sa poti duce sarcina pana la capat, ne rugam pentru tine sa fie totul Ok.
Am fost ieri la medic si totul este bine, sarcina este putin cam mica, probabil am ovulat mai tarziu, dar a crescut mult de saptamana trecuta. Mi-a dat voie sa merg la mare , numai sa nu abuzez si sa am grija de mine. Pt urmatorul control a spus sa vin in septembrie si analizele de sange tot atunci mi le da sa le fac, nu e prea tarziu? O sa am 11, 12 saptamani nu ar trebui sa fac analizele la sange pana atunci, nu stiu daca mai am rabdare atata timp ca sa vad daca totul este in regula.
Azi am implinit 6 saptamani
vio , 6
simonette spune:
Buna burtici de randunici!
Azi am fost la Cantacuzino pt. Citomegalovirus, rubeola si listeria! M-au costat 200 ron...ma gandesc ca este o informatie care va intereseaza si pe voi...Rezultatele primelor doua sunt gata peste o saptamana iar listeria peste 14 zile...DoamneAjuta sa fie totul bine!
Va pup pe toate si va doresc o zi racoroasa!
Ps. Apa rece poate provoca contractii, de aceea unii medici spun sa avem grija!
Simo9+
http://new.photos.yahoo.com/sandulescusanda/album/576460762396453212
http://bd.lilypie.com/tBz5p3.png
simonette spune:
Violeta, il poti ruga pe medicul de familie sa-ti dea trimitere pt analizele compensate de gravida si pe celelalte le poti face sg ca sunt contracost! Asta ca sa stai tu linistita!fata...
Simo9+
http://new.photos.yahoo.com/sandulescusanda/album/576460762396453212
http://bd.lilypie.com/tBz5p3.png
clauclau spune:
Simonette,multumim, e foarte buna informatia. Ce bine ca ti le-ai facut si ai scapat de ele! Vineri mi le fac si eu pe cele compensate, nu stiu exact care sunt, o sa vad atunci.
Pup burtica si pe Luca.
Underqueen, imi pare tare rau ca te simti asa, sa sti ca pana am plecat la mare asa eram si eu. Acum am doar somnolenta puternica si sanii ma dor destul de tare. Si pofta de mancare foarte mare, mai toata ziua mananc cate ceva...Incearca sa rontai niste covrigei sau biscuiti poate te simti mai bine.
CLAU 8+
vine bebe2!
Roxana Claudia spune:
Simonette - super ca ai facut analizele; iti doresc sa iasa numai valori bune! Eu le-am facut la CMU, unde sunt arondata, fara sa ma coste ceva. In sapt 14 (cam la limita, dar atunci ma intorc din concediu) mi-a facut recomandare de eco morfo-fetala. In rest, recomadari de concediu: sa nu stau cu burta la soare , sa nu ma supra-incalzesc....
Roxana 9 sapt si Catalin (5 iunie 2006)
mcoca spune:
Cred ca este foarte important sa avem incredere in doctorul pe care l-am ales, si sa facem ceea a zis el sa facem. DAca dorim anumite analize in plus, sau stiu eu ce pastile de care am auzit cel mai bine este sa avem un dialog si sa ii explicam ceea ce gandim. Sa mergem la el si apoi sa facem ce ne taie capul, pentru ca asta am citit pe net poate nu e calea cea mai buna.
Asta e parerea mea, sper sa nu mi-o luati in nume de rau.
Vicky 6+
Kya spune:
quote:
Originally posted by mcoca
Cred ca este foarte important sa avem incredere in doctorul pe care l-am ales, si sa facem ceea a zis el sa facem. DAca dorim anumite analize in plus, sau stiu eu ce pastile de care am auzit cel mai bine este sa avem un dialog si sa ii explicam ceea ce gandim. Sa mergem la el si apoi sa facem ce ne taie capul, pentru ca asta am citit pe net poate nu e calea cea mai buna.
Asta e parerea mea, sper sa nu mi-o luati in nume de rau.
Vicky 6+
Vicky sunt perfect de acord cu tine!
Si mie mi-a spus sa fac anumite chestii fixe. Dar eu, berbeaca, dupa ce am citit si rascitit forumul, m-am trezit sa poate nu sunt destule, poate imi trebuie tratament medicamentos, sau macar cava plante, tincturi, frunze si radacini acolo... Citeam si tot citeam si imi gaseam tot felul de boli inchipuite, cu tot cu tratament.
Pana cand m-am oprit la un moment dat, si mi-am zis "sezi fato frumusel". El e doctor, are experienta cu carul, stie sa interpreteze analize, si daca nu e cazul, nu e cazul. Am foarte mare incredere in el, pentru ca stiu ca e bun!!
Si de atunci mi-am promis sa nu mai alunec pe panta ipohondriei, si cand mai am pitici, sa-l sun sa ma lamuresc.
Kya
---------------------------
God didn't bring me this far, to leave me here!