Mamici de martie-aprilie 2008 (3)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

Olgutzicaam sarit peste toxo ca eu am anticorpi si nu mai e cazul s-o fac...
Dar sa stii ca mie, dr. ginecolog mi le-a dat pe toate sa le fac! Apoi dr. de fam mi-a dat trimitere...pup si bafta!

Simo9+

http://new.photos.yahoo.com/sandulescusanda/album/576460762396453212

http://bd.lilypie.com/tBz5p3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Multumesc fetelor!!
Deabia asteeeept!!!

Ela..!!

Nunta noastra de vis

Viata fara dragoste..isi pierde sensul..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Drept este ca medicul era foarte ingrijorat de prezenta hematomului si primele doua analize pe care mi le-a dat au fost tocmai pentru a vedea cauza aparitiei lui. Pe celelalte doua ( toxo si CMV ) mi le-a prescris in ideea ca imi pot provoca probleme daca nu sunt imunizata ( ceea ce nu e cazul, ca am aflat ca sunt ). Cum chlamidia nu am avut si nici nu am in prezent, ramane de vazut ( vineri iau si rezultatele astea ) daca am vreo tulburare de coagulare...Presupun ca dupa analizele astea urma sa imi dea trimitere si pentru restul, habar nu am...Oricum intentionez sa le cer medicului de familie si sa le fac, astfel incat atunci cand ma duc data viitoare, sa ma fiu deja cu ele in dinti.

A! Si Iosup mi-a spus ca la eco de 13+ sa vin pregatita cu numele lui bebe, sa stim despre cine discutam Asa ca poate vei aflat si tu sexul lui bebe mic-voinic-de-2-cm

Remaliss, unde esti?

Olga 7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Violeta_m_tm spune:

Ce multe analize trebuie sa facem , trebuie sa ajung si eu la medicul de familie sa-mi faca toate analizele de care ati vb voi.
la ora 5.40 am programare la medic, abea astept sa vad cat a crescut punctuletul meu.

vio , 5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kimmy spune:

Buna fetelor!
ma bucur extrem de mult ca va merge bine sarcina.cat despre greturi,somnoleanta,lene...o sa treaca,sanatosi sa fie BB-ii.
din pacate eu nu am vesti bune.cum a patit bujo,cred ca la fel e si la mine.bujo imi pare sincer rau sa aud prin ce ai trecut,ma bucur in schimb ca esti destul de puternica sa gandesti pozitiv,sper ca in scurt timp sa reusesc si eu.si mie mi s-a prescris dughaston,insa de ieri am crampe foarte puternice,acompaniate cu sangerari...am fost la urgenta,am facut BHCG...insa veste buna deocamdata nu am primit.numerele cresc,dar nu cum trebuie.luni erau 420,vineri 760 si ieri doar 950.la eco de vineri sacul avea 4 mm si ieri 6,8.acuma sa vedem valoarea BHCG de maine...mari sperante nu am,desi durerea e putin mai moale si sangerarea la fel.
am sa va tin la curent,si daca nu e sa fie,mai incercam.

Kimmy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Kimmy, sa dea Dumnezeu sa fie totul bine cu bebele tau. Ma gandesc la tine si iti tin pumnii! Fii puternica si optimista, nu este totul pierdut.

CLAU 8+
vine bebe2!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Simo27, eu tocmai ce-am venit de la mare, am stat 9 zile. Doctorul mi-a dat voie, dar bineinteles soare si baie cu moderatie. Am stat la plaja numai sub umbrela dimineata si seara dupa ora 17. Apa a fost foarte calda si am facut destule bai. Noi am fost tot pentru copil, Razvanel care are 5 ani si jumatate. Una peste alta totul a fost bine, ne-am simtit bine si nu s-a intamplat nimic neplacut. Doar ca am avut somnolenta puternica si am dormit mult...

Ideea e sa te protejezi mult pe tine si burtica si sa stai sub umbrela. Stai cat te simti tu bine, daca nu in camera la somnic!

Sper ca te-am ajutat cat de putin, daca mai ai vreo intrebare nu ezita.

Te pup.

CLAU 8+
vine bebe2!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

VioletaBafta multa! Asteptam vesti bune!
Kimmy, inca mai e speranta! Te rog sa fii curajoasa si sa privesti situatia cu optimism, daca poti! Stiu ca e greu dar e mult mai bine decat sa disperi! O sa ma rog sa fie bine!!!

Simo 9+

http://new.photos.yahoo.com/sandulescusanda/album/576460762396453212

http://bd.lilypie.com/tBz5p3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Kimmy, sper sa fie totul bine!

Zozela, astept vestile de la doctor! Cred c-o sa merg si eu saptamana asta la o eco, ca nu mai am rabdare sa-l vad pe bebica.

Ioana
9+

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Sarcina 3-4sapt.in evolutie!!Ovare normale,col perfect!!Ovulatie tarzie(la ciclul meu de 30-33 de zile...era si normal)..Sac de 8mm cu imagine de dublu contur prezenta.Merg peste 2sapt.sa-l vad pe BB"in action"Sotul meu e topitL-a invitat Dr. si pe el sa vada minunea din burtica!
Va uuuuup fetelor!!

Ela..!!

Nunta noastra de vis

Viata fara dragoste..isi pierde sensul..

Mergi la inceput