Unde gasesc sutienul perfect?

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

unde sunt magazine care comercializeaza Triumph?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

In Unirii si la Eva gasesti Porumbita!

"La vita e bella"
De mancare
marea inghetata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

merci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

De aici:
http://www.lasenza.co.uk/
v-ati cumparat vreodata?Mi-a aratat link-ul una din prietenele mele care si-a luat si este foarte multumita!Ma bate gandul sa le incerc si eu,sa vad ce si cum!

"La vita e bella"
De mancare
marea inghetata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siminaf spune:

Mai toate sutienele de la Triumph au cusaturi si eu, una, nu suport cusaturile. Ce zici tu, Clover, de la Victiritza, or fi alea sexy si mai stiu eu cum. Habar n-am, ca eu ma uit la sutienele normale, cu acoperire SI cu sustinere. Si din materiale ca lumea, nu sa transpiri in ele. Iar astea de care zic nici macar nu se zaresc sub cel ami mulat tricou. Deloc. Asta e fain. Ca daca ar avea cusaturi, nu numai ca ar jena groaznic pe piele, dar s-ar si vedea urit de tot. Nu mai zic de culori, ca poti alege culori si nuante care chiar sa nu se zareasca sub nimic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daiopri spune:

Fetelor, ca vaz ca va pricepeti, la sutienele cu push up, cand va aplecati nu ies sanii inafara?
Ca eu am 85C (cred ca ma gandesc daca nu aici e buba) si sutienele normale, si cele de la Triumph arata ca si cum nu am sutien pe mine, dar bineinteles ca mai bine decat natural. Sunt comode dar fara prea mare sustinere, mai ales daca nu au burete.
Ce vreau sa zic e ca eu am sani mari si perfect perpendiculari cu mine:( In plus dupa nastere parca nu mai au carne deloc.
Deci in sutiene simple mi se par prea lasati, mai ales din profil. Si am incercat Push up dar, la aceastea daca imi schimb nitel pozitia de la verticala, imediat imi ies sanii prin mijloc. Ceea ce se vede chiar si prin bluza. Apoi imediat trebuie sa ma dosesc pe undeva sa ii reincadrez:)Plus ca am nevoie ca sutienul sa imi desparta nitel sanii (grea problema) ca sa nu se atinga, ca altfel e tare enervant cu transpiratia si toate belele.
Are cineva solutii sugestii la asta?
Siminaf, poti sa imi sugerezi vreun model de push up care nu face asa cum ziceam?
Multumesc mult.
Numai bine tuturor

Mergi la inceput

Cum se realizeaza efectul de push-up fara ceva paduri in sutien? Ca eu nu-mi imaginez.

Nu stiu ce sa-ti recomand, ca si pentru mine e mai complicat (diferenta intre stg. si dr.) si nu am reusit sa-mi gasesc ce-mi place fara sa le probez inainte. Si probat ca lumea, adica stat cu el minute bune in cabina de proba, facut miscari, plimbat, rasucit, etc. Ba chemat si sotul inauntru, de nu vroiau alea sa-l lase, credeau probabil ca vrem sa facem altceva . Noroc ca eram cu copiii dupa noi si si-au dat seama ca ar fi cam greu sa facem prostii cu ei inauntru.

Am revenit: ai incercat Ipex de la Victoria?! E si cu push-up, dar gradual, deci mai usurel, nu sa ti-i impinga afara. Au mai multe modele cu Ipex. La mine nu a fost suficient. Mi-a trebuit ceva mai... impingaret.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Si eu cu mari probleme de dimensiuni, am gasit ce am nevoie la Triumph. Si mai nou am luat ceva fara cusaturi, cu sarma si cu bretele tzapene de la Mark & Spencer(preturi chiar mai bune ca la Triumph si ce e minunat am gasit marime mica+ cupa mare. Ca eu sunt jalnica la 36 E sau F). DE ultima achizitie nu-s foarte incantata, dar stiu ca e vina mea. SUnt gravida, creste burta, sarma ma deranjeaza, trebuie musai sa ma orientez spre ceva fara sarma (dar fara sarma si cupa mare.....mai rarutz).
Daiopri, stii la ce ma duce pe mine gandul? Poate nu mai porti cupa C. Cred ca ar trebui sa incerci o cupa mai adanca (D sau E). Astfel la sutienele Push UP (desi scuze, n-am incercat asa ceva, pentru ca mie la dimensiuni mari, nu mi se pare o solutie) s-ar putea sa stea mai bine sanul inauntru, iar la cele obisnuite sanii vor sta mai separati.
Bee 28+

si Ana Teodora (22.12.2005)
http://www.dropshots.com/dochia

Mergi la inceput

Si mie mi-au placut de la Marks & Spencer. Dar cind or avea sale sau clearance?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daiopri spune:

Ma gandeam eu ca nu vreau sa accept ca poate am ajuns la cupa D:)
Simina, nu conteaza ca are pad. Acuma la cat is de mari ce importanta mai are inca un buretel acolo…:)))
Ceea ce incerc sa zic este ca daca stau dreapta vine frumos (nu neaparat sa fie f. ridicat), dar cand ma aplec au si fugit sanii de la locul lor, iesind din sutien prin partea din mijloc. Nu de tot, dar cat sa se vada ca si cum ar fi mic sutienul. Dar cand ii pun la loc vine bine arat ca din filme:)))
Face vreun sens ce zic?:) Grea treaba. Eu ma intrebam daca la toate push up se intampla asa, sau ai mei sunt super fleasca si de aia:) Ori trebuie sa stau doar teapana, ceea ce e imposibil. Sau sa ii prind cu vreun elastic ceva dupa gat:)
Bee, in sarcina e scuzabil:) Sarcina usoara si bb sanatos.
Cred ca am sa merg sa vad ce zic si tantele alea de la magazin, dar parca mi-e jena sa ma masoare ele acolo.

Numai bine tuturor

Mergi la inceput