Unde gasesc sutienul perfect?
Raspunsuri - Pagina 3
NinaR spune:
quote:
Originally posted by isabela
Imi puteti spune ce pret au sutienele TRIUMPH?
Preturile difera in functie de model, cel mai mic pret 550.000, saptamana trecuta am cumparat un sutien alb cu 650.000 si unul bej cu 1.100.000 de la magazinul Unirea.
Nina
dana n. spune:
quote:
Originally posted by NinaRquote:
Originally posted by isabela
Imi puteti spune ce pret au sutienele TRIUMPH?
Preturile difera in functie de model, cel mai mic pret 550.000, saptamana trecuta am cumparat un sutien alb cu 650.000 si unul bej cu 1.100.000 de la magazinul Unirea.
Nina
Ce ieftine sunt in Romania...cand vin in tara am sa trec si eu pe la Triumph.
------------------------
www.arcor.de/palb/thumbs.jsp?albumID=3286839" target="_blank">Diverse; www.arcor.de/palb/thumbs.jsp?albumID=3219207" target="_blank">Cununia civila; www.arcor.de/palb/thumbs.jsp?albumID=3374760" target="_blank">Nunta noastra; www.arcor.de/palb/thumbs.jsp?albumID=3545232" target="_blank">Luna de miere-Rep.Dominicana; www.arcor.de/palb/thumbs.jsp?albumID=3897115" target="_blank">Cuba; www.arcor.de/palb/thumbs.jsp?albumID=4019345" target="_blank">Fuerteventura;
andanii spune:
are cineva poze cu costum de baie luat de la Triumf???
si eu am o problema majora cu sanii 85D, ma dispera de-a dreptul , mi-am luat acuma un costum de baie, dar sunt cam lasati si innebunesc ca nu stau ca in sutien normal , nu sunt in stare sa gasesc un costum calumea pentru big mama

ANDANII 

In viata nu e suficient ca ai ales drumul cel bun. Daca nu mergi repede inainte, te calca in picioare cei care vin din urma.
Ana68 spune:
Dragelor si eu am fost extrem de multumita de Triumf....insa la marimea pe care eu o port si anume 95C,nu prea gasesc ...Ceea ce imi place mie nu se gaseste marimea asta...Imi cautam la un moment dat un sutien pentru sportive,fara intarituri de sarma,care sa ridice totusi sanul,in care sa ma simt confortabil,care daca transpir sa nu imi apara bubite,sa nu ma manance pielea....si tot asa...Stiu ca suna extrem de pretentios,insa am gasit acest sutien la Jolidon ,culmea ca si marimea mea si m-a costat aproape 40 ron.
Dana d,s-ar putea,asa cum sugera cineva aici,sa trebuiasca sa schimbi numarul pe care il porti...
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
dana n. spune:
quote:
Originally posted by andanii
are cineva poze cu costum de baie luat de la Triumf???
si eu am o problema majora cu sanii 85D, ma dispera de-a dreptul , mi-am luat acuma un costum de baie, dar sunt cam lasati si innebunesc ca nu stau ca in sutien normal , nu sunt in stare sa gasesc un costum calumea pentru big mama![]()
ANDANII
In viata nu e suficient ca ai ales drumul cel bun. Daca nu mergi repede inainte, te calca in picioare cei care vin din urma.
Eu am poze in costum de baie de la Triumph.In pozele din Cuba de la semnatura mea.
------------------------
www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3286839" target="_blank">Diverse; www.arcor.de/palb/thumbs.jsp?albumID=3219207" target="_blank">Cununia civila; www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3374760" target="_blank">Nunta noastra; www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3545232" target="_blank">Luna de miere-Rep.Dominicana; www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3897115" target="_blank">Cuba; www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=4019345" target="_blank">Fuerteventura;
J G spune:
Eu votez cu ETAM !
Dar... nu cumparate din Romania! Ci din Franta, Belgia...
J si Carlita Carliontz (05.02.2006)
lorelaim spune:
Triumph - cele mai comode sunt cele de sport TrioAction - usoare, lejere, de bumbac - facute pt toate marimile.
Multa sanatate si numai bine va doresc!
Lorelai
Haga Parken-Fluturi, Haga Parken-Flori de pai
Gabisor face "salata", Gabisor in parc,
A inflorit iasomia, Alte albume foto
"Daca dragoste nu e... nimic nu e..."
cait spune:
Sie eu votez tot cu Etam.Cel putin eu una mi-am gasit aici sutienul perfect costumul de baie si toata lenjeria.
Cait
Home is where heart is...my heart is far away from here..
sanse spune:
Triumph
.Frumoase,materiale bune(nu te mananca pielea) si totusi accesibile deoarece sint si rezistente.
Mamica de 2 zuze ANA-MARIA SI ANDREEA
POZICI
POZE NOI
Siminaf spune:
Sper sa nu-mi sara toata lumea in cap, dar mie mi se par un pic "batrinesti" modelele de la Triumph. Este doar parerea mea, desigur.
Ana-Maria (Ana68), la Victoria's Secret au si sutiene mai sport, cu sustinere fara sirma, treptata, in fine, nu stiu cum sa explic. Eu le-am vazut, probat si mi-au placut foarte mult. Atita doar ca nu aveau push-up, ceea ce mie imi este absolut necesar acum.