Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (64)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns a_deju spune:

ne retragem la malu' lu' marea :) nu acceptam invidii si strambaturi ciudoase din nas :))) pupam!!!!!!

Deea, mami de Eric (15.12.2006)

"outside of a dog, a book is man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki04 spune:

Posted - 20/07/2007 : 18:25:22
--------------------------------------------------------------------------------
bai, a nascut o prietena fffffffffffffff buna de-a mea (e aproape sora mea, de fapt..).. azi au venit din spital si am vazut poze cu bubulina mica, frumoasaaaaaa si lungaaaa si frumoasaaaaa :)) doamne, nu stiu cand au trecut 7 luni.... l-am luat nitel la puricat, da'..nu mai sta el cum statea odinioara.... ehhh.. parca vad cand l-oi duce la scoala, si-o sa-i fie rusine ca-l pupa ma-sa in curte pe-acolo... :))))

Deea, mami de Eric (15.12.2006)

Baietelul meu cel mare (care demult numai este baietel,ca de are 7 ani) cand il duceam la gradinita nu ma lasa sa-l tin de mana si cand l-am intrebat de ce , mi-a raspuns : " Ma simt prea copilaros, mama !" breeeeeee am imbatranit, nu-mi vine sa cred......dar inca ma mai lasa sa-l pup

Mihaela Stefan Cristian 17.12.2006 si Adita 31.07.2000
poze noi
poze
varsta Cristian

Mergi la inceput

Breeeeeeeeee tot incerc sa gasesc "qoute" si micul meu neuron ramas e lesinat de caldura.

Va rog luminati-ma si pe mine!

poze noi
poze
varsta Cristian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

langa PM ul ala rosu, e o foaie cu o sageata verde. ala e reply with quote. foloseste l cu intelepciune

d tocmai a mancat un mar cu un morcov jumate in cea mai mare liniste ever. nu a vorbit, nu s a jucat, nu a facut scandal, nu a dat in tavitza...a mancat uitandu se pe geam...era sa mor...era asa de concentrat..si relaxat in acelasi timp..bine, si datorita mie, mama extraordinara (si modesta, evident) care i a facut morcovul acum o ora, bagat la congelator, si servit acum impreuna cu marul rece...adevarul e ca era ffff bun si racoritor, mai ca mi a parut rau ca a ramas doar o lingurita in castronel...of, ce copil mare am....mooooooooooor de drag. bai, l as pupa toata ziua. t o a t a.

diana si david 03.12.06

M-am certat cu Mitica Dragomir, dar fara jigniri. El m-a facut oligofren, eu l-am facut zdreanta, dar nu ne-am insultat. In schimb Marian Iancu e obraznic si umbla cu tot felul de jargoane care nu e bine sa le dai la presa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

deci,rectificam : Sofia,Ana Julia ,Zara si Stefan Cristian scārma maimutele-n cur
dupa etichete
Eric cica nu serveste !

miki,sau la fereastra la care raspunzi cu un measaj ,ai sus un boton cu o foaie alba si o sageata rosie.tot quote este,si introduci intrer paranteze copy/paste ce vrei tu,si asa scrii mai multe quote intr-un mesaj daca vrei,plus restul mesajului.

un subiect interesant: Atentie,pericol pt copii

S.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by dianocica

langa PM ul ala rosu, e o foaie cu o sageata verde. ala e reply with quote. foloseste l cu intelepciune

d tocmai a mancat un mar cu un morcov jumate in cea mai mare liniste ever. nu a vorbit, nu s a jucat, nu a facut scandal, nu a dat in tavitza...a mancat uitandu se pe geam...era sa mor...era asa de concentrat..si relaxat in acelasi timp..bine, si datorita mie, mama extraordinara (si modesta, evident) care i a facut morcovul acum o ora, bagat la congelator, si servit acum impreuna cu marul rece...adevarul e ca era ffff bun si racoritor, mai ca mi a parut rau ca a ramas doar o lingurita in castronel...of, ce copil mare am....mooooooooooor de drag. bai, l as pupa toata ziua. t o a t a.

diana si david 03.12.06
M-am certat cu Mitica Dragomir, dar fara jigniri. El m-a facut oligofren, eu l-am facut zdreanta, dar nu ne-am insultat. In schimb Marian Iancu e obraznic si umbla cu tot felul de jargoane care nu e bine sa le dai la presa.

Merci, acum m-am mai desteptat un pic!

poze noi
poze
varsta Cristian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

mda ... si cam atat despre acest subiect.

multumim tuturor de urari.
Ralumat si Laura drum bun si voua. Ktrinel voi unde plecati in w/e?
danita si eu tot fenistil folosesc - sau stik-ul de la chicco. De borcanele stii - de depozitare - in camera cu AC-ul.
asiza la strandurile de la Mako mergem.
aelita am vazut eu pe un site o minge plina cu etichete - tocmai ii cos una la fii-mea. Cand ii gata - pun poza. Si a mea e turbata dupa etichete.
Alex maine dis de morning si stam pana seara (sper). La Mako.
dia bi condoleante. Fii tare!

quote:
Originally posted by dandusa
Mirona,
adica ce vrei sa spui?...,ca la intoarcere nu cetesti tu scoarta din scoarta?...nu crez...,zau...Distractie placuta la strand...

ADEVARUL este: cine (ma) stie -> (ma) CUNOASTE!

Cum stai cu voturile?

Miro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

am uitat....doamne ce dulce e zara. foooooooooooc. sa mor de drag...si ce copanele..nici prea prea nici foarte foarte...e super. si tu si sotul cat despre animal..brrrrr

si d e fan etichete. alea de la ikea sunt cele mai bune. luuuuungi si bune

diana si david 03.12.06

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doradora spune:

doamne, cat ati mai scris! pe scurt (din ce imi mai amintesc, ca dupa o varsta e mai greu...):
- impotriva mancarimii, mixtura mentolata, ca sigur nu are ce sa dauneze; probabil ca si fenistilul e bun
- meniul zilei: daca am ceva de spus, eu de obicei spun, si banuiesc ca si alte persoane fac la fel. daca la mancarica obisnuita pt varsta copilului (de ex: lapte, fructe, iaurt, piure, carnita) nu avem ce sa zicem, la celebra ciorba de perisoare de acum cateva luni era normal sa fie reactii. insa, chiar daca reactiile nu sunt cele anticipate, asta nu e o tragedie. poti accepta sau nu un sfat, nimeni nu forteaza pe nimeni intr-un fel sau altul. adica: de ce sa nu spunem ce ne trece prin minte? pot iesi lucruri constructive.
- mesajul reprodus de pe chat - ce incercare meschina de a-i face rau si altuia! e patetic! si cui ii pasa de rufele murdare ale altuia? ariadna sufera in continuare ca nu o baga nimeni in seama, si noi...nimic! a incercat sa bage strambe, cerandu-ne sa ne spunem parerea ,,adevarata`` despre celelalte membre ale forumului, si pt ca nimeni nu a sarit, a mai incercat o data. stii celelalte forumuri unde spuneai ca esti membru activ? du-te acolo si lasa-ne cu incercarile astea meschine. du-te, du-te, si uita-ne iute!si ia cu tine si limbajul de mahala, pt ca aici nu are ce cauta. sau continua cu postarile tale, adevarate revelatii, dar nu te astepta la feed-back. credeam ca e suficient de clar din atitudinea noastra ca nu esti o prezenta dezirabila. fiind insa un forum public, nu te putem obliga sa pleci.dar nimic si nimeni nu ne obliga sa ne placi. e clar - sau credeam ca e clar- ca nu suntem pe aceeasi lungime de unda. mai stam de vorba cand te mai civilizezi si cand vei realiza ca preocuparea noastra comuna sunt copiii, nu cum sa ii facem pe unii si pe altii sa se certe.

chris + alexandra
varsta alexandra
bebeii nostri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

Deci facem echipa mare ,cine scarma-n cur maimuta:Sofia,Ana Julia ,Zara si Stefan Cristian ,Karina, D .

mai aveti copii care mananca etichete ?ē

si daca aveti chef de inca un subiect,tot cam despre copii,dar despre noi cand eram copii :Prima amintire din copilarie

S.

Mergi la inceput