Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (64)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ktrinel spune:

aelita si noi la fel....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki04 spune:

Danita eu i-am dat lui Cristi cu Triderm la indicatia pediatrei.

Aelita si Cristi are aceeasi pasiune cu etichetele si e pasionat de cutia cu servetele umede.

Am primit o gramada de PM pentru regimul de slabit, dar nimeni nu s-a apucat?????????????

Mihaela Stefan Cristian 17.12.2006 si Adita 31.07.2000
poze noi
poze
varsta Cristian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sbogdana spune:

intram si noi in clubul iubitorilor de etichete, si pentru Zara e partea cea mai interesanta de la o jucarie

fata mea stie sa se foloseasca si de picioare daca vrea vreo jucarie; o apuca cu picioarele si apoi si-o aduce la maini si si-a dat singura drumul la muzica cu telecomanda si si-a mai schimbat si melodiile..binenteles ca din intamplare dar probabil in curand o sa se prinda de smecherie..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a_deju spune:

mda... numa' pe motan il lasa rece etichetele... si-am primit o ditai' sacosa plina cu jucarele de la ikea, trimisa cu mare drag de la bucurestiu' calduros... mi-l si imaginam, cum o sa stea sa roada fascinat la ele (etichetele, si anume...) iar eu voi avea timp de-o cafea si-o tz (de-aia cu fum...)... aham.......

Deea, mami de Eric (15.12.2006)

"outside of a dog, a book is man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)"

Mergi la inceput

eee... cum nu, miki... de la prima ora!! cafea cu doua lingurite de miere, doua felii de paine calda cu unt si gem de capsuni, la gustarea de dimineata - inghetata cu fructe de padure, la pranz trei sf de punga maaaaaaaaaaaareeeee de chipsuri (ondulate, daaa???...), juma' de kil de cola si urmeaza meniul de seara... cuuuuuum???? aaaaa...??? nu asta era regimu(uuuu)l??????? ups... pardon, scuzati :)))))))))))))))))))))))))

"outside of a dog, a book is man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki04 spune:

A_deju ar fi foarte bine daca ar functiona regimul tau.....acum as fi avut vreo 40 de kg . Defapt l-am incercat si eu dar la mine n-a dat rezultate...inca mai fac sapaturi sa gasesc unul mai aproape de al tau dar..... n-am nimerit inca.

Mihaela Stefan Cristian 17.12.2006 si Adita 31.07.2000
poze noi
poze
varsta Cristian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ktrinel spune:

cafea cu miere....dejule....chiar merge?

Mergi la inceput

bai, a nascut o prietena fffffffffffffff buna de-a mea (e aproape sora mea, de fapt..).. azi au venit din spital si am vazut poze cu bubulina mica, frumoasaaaaaa si lungaaaa si frumoasaaaaa :)) doamne, nu stiu cand au trecut 7 luni.... l-am luat nitel la puricat, da'..nu mai sta el cum statea odinioara.... ehhh.. parca vad cand l-oi duce la scoala, si-o sa-i fie rusine ca-l pupa ma-sa in curte pe-acolo... :))))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

e, he..cred ca liantul e.......

diana si david 03.12.06

M-am certat cu Mitica Dragomir, dar fara jigniri. El m-a facut oligofren, eu l-am facut zdreanta, dar nu ne-am insultat. In schimb Marian Iancu e obraznic si umbla cu tot felul de jargoane care nu e bine sa le dai la presa.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Ktrinel

cafea cu miere....dejule....chiar merge?

Ktrinel si Ana Julia (24.11.2006)

huh??? daca merge la slabit?? (...nu...) sau combinatia??? mie mi se pare super truper... si cu un strop de lapte (de vaca, uht :))) ), bun bunut :) bine, eu beau cafeaua sirop in general.. ce sa-i faci, papila perversa, mama ei :)))

Mergi la inceput