Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (64)
Raspunsuri - Pagina 12
bamboletta spune:
mi-a iesit 1 fir de par alb
nu mai pot,m-am saturat de stat in casa
antonia ma solicita la maxim,cred ca ii mai iese vreun dintiosor
daca mai tine mult caldura asta o iau razna ![]()
Dia_bi-condoleante 
Sbogdana-
vai ce frumoasa e Zara
o printesa 
Aelita-si antonia cauta maimuta in fund ![]()
frumos subiectul cu amintiri din copilarie
Bamboletta
de
Antonia-Gabriela(1 nov 2006)
luna 9
www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">varsta Antonia
www.smi.ro/fulguleti/" target="_blank">Fulguleti nov-dec 2006
doradora spune:
ehe, noi mai intai studiem etcheta - daca e de cel putin 3 cm, atunci ne place si jucaria!
avem si al doilea dintisor! e marea noastra realizare pe ziua de azi.
chris +
alexandra
varsta alexandra
bebeii nostri
Ktrinel spune:
miro uite aici mergem . cand ma intorc aduc poze mai personalizate. ocupatia de baza va fi asta
bineinteles ca vom si infuleca dupa atata efort :))
pozele sunt de acum 2 ani, sapt viit revin cu cele recente...
Ariadna30 spune:
chris80, gata, m-ai convins ca esti inteligenta! Asta a fost tot??
Sunteti maestre ale interpretarii, ce sa zic....ma doare capu` de parerile tale sau ale altora. Parca ziceati ca exista scroll-ul....brusc nu-l mai gasiti? Limbaj de mahala oi avea tu eventual, demonstreaza-mi cu exemple concrete ca asa e - exceptand mesajul "zoofil".In plus, nu te-am deranjat niciodata si nu tin minte sa ma fi adresat vreodata direct tie, asa ca...nu vad care e probl. ta. Si aici e prezent spiritul de turma, din pacate. Chiar nu puteti sa vb. strict in directia voastra si numai atunci cand sunteti vizate? De cand e limbaj de mahala sa spui deschis ceea ce gandesti? Bine ca la tzatza sectiunii nu-i limbaj de mahala, o fi savant, dom'le..![]()
Ariadna30 spune:
Inca ceva...nu ma mai da exemplu la greselile care apartin diversificarii, ca ai destule mame pe care sa le citezi. Cel putin eu am spus deschis ce greseala am comis, nu ca altii....si nu cred ca tre` sa dau explicatii cuiva despre modul in care imi cresc copilul. Clar??
Ktrinel spune:
acum imi dau seama ca de fapt nu voi absenta pe we, ca iau laptopul cu mine
...stau pe aproape .
bamboletta spune:

Bamboletta
de
luna 9
www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">varsta Antonia
doradora spune:
nu se discuta gradul meu de inteligenta, ci termenii pe care tu i-ai postat. chiar daca este un citat si altcineva ii foloseste, tu esti cea care s-a gandit ca ne intereseaza discutia respectiva. repet, poate nu s-a inteles: ceea ce vorbesti tu pe chat te priveste, iar termenii folositi in conversatie chiar nu isi au rostul aici.sper ca e clara explicatia de data asta. daca nu, mai incerc, pana ne lamurim.
si nu, nu cred sau nu am retinut sa fi comis cineva o greseala mai mare sau cel putin comparabila ca cea pe care ai facut-o tu. este copilul tau si te priveste cum il cresti, dar nu am cum sa nu ma ia jalea cand aud cum il hranesti/cum l-ai hranit la momentul respectiv. e ca la televizor, cand arata cum maltrateaza unii copiii, ii bat sau ii tin in lanturi-auzi de treaba respectiva, te intrebi ce vina au amaratii aia de copii, de ce ii pedepseste dumnezeu cu asemenea parinti, si iti doresti sa nu mai auzi asa ceva, pt ca din pacate nu ai cum sa ii ajuti pe micuti. stai linistita, nu voi veni sa iti bat la usa si sa iti tin prelegeri despre cum scriu diversi autori ca trebuie hranit copilul, dar nici nu pot uita ca tu, adult, ai putut sa ii dea asa ceva la o asemenea varsta.
si imi pare rau pt tine, dar nu iese figura cu cearta cu mine. esti unica prin alimentatia copilului tau atunci, esti unica prin alegerea ta de a ne da citate pt adulti, si esti unica si in incercarile tale- patetice si meschine, cum spuneam si mai sus - de a provoca disensiuni acolo unde nu e cazul si nu ai spor deloc. iti place sau nu, te iei sau nu de inteligenta mea,nu ai decat, dar lucrurile asa raman si nu ai ce face ca sa le schimbi. si poti incearca un limbaj mai civilizat datile viitoare cand mai postezi la subiectul nostru, am aprecia ceva mai multa grija in exprimare.
chris +
alexandra
varsta alexandra
bebeii nostri
bamboletta spune:
Ktrinel-superb locul unde veti merge in WE
distracti placuta 
Bamboletta
de
luna 9
lizzy spune:
quote:
Originally posted by Dia1609quote:
Originally posted by dianarus78
am postat 2 mesaje la sf cap trecut. reiau:
roxanica, imi pare rau sa te dezamagesc. marc papa inainte de otita aia pacatoasa cca 200g x 3 mese diversificate. le papa el, cu placere, in 10 min si fara sa cada nimic pe langa, jur. acum reusesc cu greu sa-i dau 100g x 3 mese, pe care i le bag fortat in gura. sau il pacalesc cu o jucarie, o telecomanda, un telefon - merge 5-10 lingurite asa apoi ii trag maxilarul in jos. cand plange ma opresc. crede-ma, nu e normal asa si daca 6 luni copilul meu a fost cu totul altfel (adica f.mancacios) refuz sa cred ca a devenit brusc mofturos. e bolnav, il tratam si sper ca-si va reveni. imi doresc doar sa deschida singur gurita, sa accepte cu drag lingurita, chiar daca mamanca mai putin decat pe vremuri, sa nu vada ora mesei ca pe un chin la care il supune mami, asa nu e sanatos pe termen lung.
Diana, mami deMarc (17.12.06) si
Ianis (14.09.04)
Pozele noastrewww.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Povestea nasterii lui Ianis
Povestea lui Andrei
Pe DC - Andrei are nevoie de noi
si Oana manca acum 2 luni cate un borcanel de 200 g de legume in 5 minute cu o poftaaaa... si cum zici, abia apucam sa-i duc lingurita la gura asa de repede o deschidea din nou.. si nu pica nici un strop... acuma calvar... mananca 5-10 lingurite cursiv si restul numai cu pacaleli de genul celor descrise de tine, teatru de papusi si cantecele... zau ca-s epuizata la sfarsitul mesei ... si Oana n-a fost bolnava, deci e clar ca de moft..
Diade
Oana (29.11.2006)
poze OANA
luna a-7-a
pediatra care i-a vazut analizele si i-a facut eco abdominal a pus inapetenta pe seama infectiei urinare. plus o infectie virala constanta, care i-a dat 3 rinofaringite in 2 luni+o otita. daca era sanatos cand a inceput inapetenta asta poate as fi crezut ca e moft, dar el e bolnav ba de una ba de alta de mai bine de 1 luna, si de atunci refuza cu desavarsire orice hrana piure. dupa ce va fi complet vindecat am sa dau verdictul: moft sau consecinta a infectiilor zise mai sus. deocamdata ma straduiesc sa accept si sa ne descurcam. macar sa nu mai scada in greutate. nu ma plang de kg efective pt ca har domnului, avea de unde...
Diana, mami de
Marc (17.12.06) si
Ianis (14.09.04) Pozele noastre
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Povestea nasterii lui Ianis 
Povestea lui Andrei
Pe DC - Andrei are nevoie de noi