Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (64)
Raspunsuri - Pagina 13
bamboletta spune:
am vrut sa ies afara la plimbare dar inca sunt 34 de grade
asa ca ramanem in casa la racoare 27 de grade
,are ceva daca nu am iesit nici ieri nici azi?
o sa aerisesc bine si gata
ma duc sa fac
la terorista
Bamboletta
de
Antonia-Gabriela(1 nov 2006)
luna 9
www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">varsta Antonia
www.smi.ro/fulguleti/" target="_blank">Fulguleti nov-dec 2006
desiree spune:
valeu !!!!!
sunt aici, da nu imi vine sa scriu nik..
Alina,mami de Mihnea-Octavian
pozici Octavian;varsta Octavian;
lizzy spune:
quote:
Originally posted by danita
dragelor
am iar 2 probl:
bb are niste bubite si par de piscaturi de tzantzar (?) dar nu il mananca........ cu ce il dau?
finaly: ce borcanele recomadnati? de unde achizitionati ca pe caldura asta si depozitarea e o probl..... ''
pupici
D
BeBelusca
pt piscaturi de tantari: fenistil gel
Diana, mami de
Marc (17.12.06) si
Ianis (14.09.04) Pozele noastre
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Povestea nasterii lui Ianis 
Povestea lui Andrei
Pe DC - Andrei are nevoie de noi
ruxandra_sb spune:
Desiree, cum te-au lamurit fetele deja. Laptele uht e tratat prin aceasta metoda speciala si poate fi pastrat un nr de luni la temperatura camerei.. ma rog, acu depinde si care camera.. vorba Danitei
ca vara asta..// apropo ar tb sa creeze un icon cu omulet lesinat de canicula// Noi ne descurcam de minune cu Dorna rosu, adic 3,5% grasime. Si apropo, nu contine nici un lapte praf adaugat. Asta e pe bune, stiu pe cineva care l-a puricat intr-un laborator.
Adina, cum se mai simte Alessia cu burtica? Nasola faza prin care ati trecut. Bine ca s-a terminat cu bine.
Dia_bi condoleante
. Off inca o stra-bunica a fulguletilor se duce.. Eu sunt atat de fericita ca bunica mea a apucat sa-l prinda cativa ani macar pe Matei.
Auras, tinem pumnii la control. Si sa se repare odata burtica buclucasa. Pe bune daca nu au luat-o vara asta razna de tot virusii si alte alea. Pai Matei mi-a avut saptamanile astea stomacul bushit cat nu l-a avut in toata viata lui. 
Bogdana, multumim frumos. Suntem mai bine, azi Matei a cerut -de buna voie si nesilit de nimeni- de mancare!
Bamboletta nu conteaza ca n-ati iesit afara 2 zile. Dar cred ca la psihic face bine o mica iesire.. chit ca-i mai de dimineata sau cand va vine voua..
Dianocica dmic a papat direct de la congelator? Aici n-am prea priceput..
Si cum i-ai dat mar+morcov, adica morcovul era crud sau fiert?
Maine incerc sa-i dau piuree-ul de legume+carne la ora 11 in loc de 15.. sa vedem dac-o fi mai pe placul boierului. 
Are mama doi flacai.. Matei (5) si
Grigore
www.petitieonline.ro/petitie/sustineti_bolnavii_de_cancer_care_au_fost_lasati_fara_tratament-p41000032.html" target="_blank">Sustineti bolnavii de cancer care au fost lasati fara tratament!
ruxandra_sb spune:
In Buc la 21,30 erau cica 31 gr. ![]()
![]()
![]()
![]()
Desiree, uite iti trimit o albinuta
.. poate te mai racoresti si-nveseleste un pic. 
Smecherie anti-canicula pt cei fara ac acasa. Invatata de la o tipa care-a fost prin Africa. Deci se seveste un
racoros. Nu ff rece. Apoi, fara a te sterge, imbraci imediat o camasa de noapte. De preferat lunga. Functioneaza. Pe incercate! Asa am supravietuit prin sesiuni..
Bonus: iti uzi parul cat mai des.
Are mama doi flacai.. Matei (5) si
Grigore
www.petitieonline.ro/petitie/sustineti_bolnavii_de_cancer_care_au_fost_lasati_fara_tratament-p41000032.html" target="_blank">Sustineti bolnavii de cancer care au fost lasati fara tratament!
leyla spune:
Daaaa, si noi subscriem! Tot la alea de la Ikea![]()
quote:
Originally posted by aelita
Deci facem echipa mare ,cine scarma-n cur maimuta:Sofia,Ana Julia ,Zara si Stefan Cristian ,Karina, D .
mai aveti copii care mananca etichete ?ç
si daca aveti chef de inca un subiect,tot cam despre copii,dar despre noi cand eram copii :Prima amintire din copilarieS.
simo29 spune:
Buna seara!!

Aelita vrem si noi sa ne inscriem in "clubul" mancatorilor de etichete. David nu se uita la jucarie daca n-are eticheta. Pur si simplu le adora 

Si, l-as inscrie si pe Filip
nepotelul meu drag care ieri a implinit 5 luni.
Pupici 

,
Simo si David (9 noiembrie 2006)
kokorina spune:
seara buna!
gagici...santeti de groaza,pleaca omul in parc de va lasa la pag 16 si va gaseste la alt capitol la pagina 9....mi-ati dat de lucru.mi-a trebuit ceva vreme sa stau sa citesc.
ce sa mai spun ca va rugasem frumos sa ma invatati sa-mi fac album cu pozele trimise facute in romania in noul nostru flickr si nimeni nu ma lumineaza.pliiiiiiz!ma invatati cum sa-mi fac album cu poze?ca se pare ca mie nu mi s-a salvat decat o poza din albumul de pe yahoo.plus ca vreau sa vad si pozele celor care sant pe privat....pliiiiiiiiiiiz!!!!
AELITO.....

pune pe lista si sandokanii mei.sophia molfaie mai mult si-si baga si pana in gat eticheta de se inneaca fraiera,pascal in schimb trage cu dintii de ea pana o face ferfenita.cred ca toti bbi fac asa,oare ce naiba le place la eticheta mai mult decat jucaria?.....
ASIZULE.....vezi ca s-ar putea sa ne intalnim la ALEXANDRA in curtea aia superba care o detine.ce zici,ti-ar placea sa-mi vezi moaca pe acolo?si sa nu mai zici ca esti grasa.OK?
BAMBO.....am cumparat premergator.desi nu eram de acord cu asta,dar doar asa ma mai scot si eu....pascal sta in el si eu cu sophia ori in brate,ori o mai tin de manute sa stea si ea cu picioarele pe podea,ca doar se satura sa stea numai in patut sau in balansoarul ei.merci de sugestie,dar e rezolvata treaba.
nu stiu nici cine sant,nici unde ma duc si nici de unde vin...atatea pagini am citit si mi se invart toate in cap.
noi mancam DE TOATE.si ma mir ca sandokanii mananca bine pe caldurile astea.sant mai cumintei,programul e program...si de somn si papica....mergem la gradina si ne balacim in grup la "imensa" piscina leita cu cea din dallas.....cad lati la pat seara....mi-e mai bine sa zic,dar tot as lua-o pe mama la mine...ca deh,orice minune tine 3 zile.sper doar sa-i iasa analizele ei bune si punem la cale inca un sejur la innsbruck....gagici,nu vine nici una la iarna la ski,aici?
aaaaa,mi-am adus aminte ce vroiam sa mai spun...ca nu-i vad pozele si sprancenele(eu am o boala cu srancenele....aviz fetelor care au sprancene misto.VA ROG NU TRIMITETI POZE CU VOI DE APROAPPE SA VI SE VADA SPRANCENELE.MA OFTIC!EU A TREBUIT SA-MI FAC MAKE-UP PERMANENT LA SPRANCENE.....NE-AM INTELES?)lui SBOQDANA.....toate te lauda si pe tine si pe zara,si pe sot...numai eu nu te pot vedea.cum sa fac?
ce mi-e dor de casa....parca nici n-am fost acasa la mama.si ce dor imi e de eaaaaaa!!!!!as strange-o in brate daca ar fi acuma cu mine si as intreba-o(cum o intrebam in fiecare seara cand stateam seara in pat la tv,inainte de a pleca din tara)....MAMA,MA IUBESTI?....si ea imi raspundea...."CUM SA NU TE IUBESC MAMA,SIGUR CA TE IUBESC!".....ma scuzati,dar m-am emotionat atat de tare,ca ma retrag putin .....poate sa plang,poate ca-mi vor innota ochii in lacrimi doar cateva minute.....revin
a_deju spune:
avem poze calde, din seara asta: pofiti
va pup, retrag la prison breaku' meu, noapte buna, racoare si..aer curat :))
Deea, mami de Eric (15.12.2006)
"outside of a dog, a book is man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)"