Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (64)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

quote:
Aelita-si Antonia cauta maimuta in fund
gataaaaa,o bagam in echipa !!!
hai si cu David de Simo la maimute!
haaaaaaaaaaaaa si vad si Sandokanii pe lista la etichete !!!!!!
kokorinooo
,pune pozele alea odata,nu stiu cum,.ca nu am intrat,vezi cum faci !!! mai incolo poate am timp sa pun si eu vreo poza si vad cum fontzioneaza.
kokorino,te apuca blego-melancolia acu ,proaspat venita ?? treci acas,ca esti fomeie maritata,numai visa la mama !iti da Pascal una dupa ceafa de-ti sare cocul si uiti de mama!

chris-Alexandra intra sau nu ?la maimute-n cur cu etichete
felicitari pt dintisori!
noi inca nu.nici nu e graba.

ktrinel-cand ai zis "uite aici mergem" am intrat sa o vad pe Ana Julia mergand !

l-am vazut pe ERIK care are niste ochi super !!

S.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns panaa spune:

Ana papa iaurt de la Campina (cate un borcanel de 150 gr / zi + 1 lingura de cereale in el).....
Fructe papa de la borcanele Nestle: pere williams, piersica si mar, mar si banana......
Legume, papa cel mai des cartof fiert combinat cu piept de pui...II PLACE!!!!
Iam dat PEPENE GALBEN (dat pe razatoare)...I-A PLACUT! A mancat 1/4 dintr-un pepene micut ca si dimensiune..... Insa, a doua zi i-au aparut niste bubite care au disparut in 1-2 zile.....poate sa fi fost coincidenta....
N-am reusit sa ii scot nici o masa de lapte....papa, in medie cam 550 ml de lapte / zi....
Am vazut ca sunt bebei care prefera etichetele in locul jucariilor sau obiectelor care le "poarta"....ei bine, ana gaseste etichetele de la prosop, de la balansoar, de la scaunul de masina, de la body, de la jucarii si mai nou, de la hainele noastre, respectiv de la tricouri, pantaloni scurti...si nu se lasa pana nu le "gusta" macar.....
Si Ana este o mica maimuta: isi tine bibele atat cu mainile cat si cu picioarele, nu mai zic de momentul in care ii scapa o jucarie ca o tine cu picioarele..........
......in rest, tre'sa recunosc: A ZBURAT TIMPUL si nici nu am realizat : FETITA MEA ARE 8 LUNI!!!! Doamne, cat creste ....si cat de repede.....

.........asa, sa nu ne uitati.....

Mirela Ana Mihaela 20.11.2006
poze ana mihaela

varsta anei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

Ramasesem la 13 voturi ,pentru ,
0,impotriva ...si
3,whatever...
Asta s-a vrut a fi un sondaj...,dar discutind mi-am dat seama ca putem sa ne intrebam,in limite normale...,ce si cum...,sa aflam...,sa sugeram...sau sa intrebam...,asa ca de acum incolo...,ne vom intelege super pe aceasta tema...,sinteti minunate...

Auras
n-am ajuns la clinica...sa mi le citeasca un dr..,dar le-am vazut pe net...,din cite am vazut eu acolo,sint ok...,doar doua analize,nu au si valoarea de comparatie...,la telefon ,mi-au zis ca mai sint doua analize care nu sint validate...,probabil ca astea sint...,daca stii ceva de ele...,care sint valorile normale...,sa-mi spui...Asta i-a iesit Crinutei...
1.Estradiol < 10
2.17 OH Progesteron 0.37

Diabi
condoleante...
Ruxandra,
serviti plaja ,miine in IOR?...,noi ne ducem...in gaska...Pupam Matei,mincaciosul...si pe Grigore...

Mindrete de Crinuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinelaf spune:

Buna fetelor,
Am ajuns si noi acasa ca sintem plecati de pe la ora 20.
Am fost la tirgul mestesugarilor, am ascultat muzica populara, am tras o bericica si i-am cumparat Andreei o ie si o fustita cu motiv popular.(sper sa fie si bune ca le-am luat dupa ochi). Pentru Rares nu am gasit nimic.

In legatura cu meniul zilei sint si eu de acord sa ne dam cu parerea si sa se posteze la liber (adica sa se poata posta mai multe meniuri in aceeasi zi).

Rares a reusit azi sa se intoarca de pe burta pe spate pentru prima data.
Etichetele nu il atrag inca sau poate nu a dat inca de gustul lor.

Drum bun fulguletilor calatori.

Pupam toate fetele in special pe cele care ne-au urat LMA. Uitati si multe din partea noastra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

a deju esti maxim de nesuferita...pai alea s poze, fata? cum e posibil sa arati si mai tanara tunsa?

mai aveam vreo 2 de zis dar am uitat...

diana si david 03.12.06

M-am certat cu Mitica Dragomir, dar fara jigniri. El m-a facut oligofren, eu l-am facut zdreanta, dar nu ne-am insultat. In schimb Marian Iancu e obraznic si umbla cu tot felul de jargoane care nu e bine sa le dai la presa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns panaa spune:

.....dak tot ma lasa sotul......
Am reusit performanta de a-mi inscrie copilul pe lista celor care au cazut....din pat....Da, Ana a picat acum trei zile din pat....am crezut ca mor, mi s-a facut rau, am dat fuga la spital, consultatii la Camera de Garda....COPILUL ESTE BINE, NU ARE FRACTURI, doar o vanataie in frunte-stanga, julituri la coada ochiului stang si la nara stanga....

Mirela Ana Mihaela 20.11.2006
poze ana mihaela

varsta anei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

Mai Adeju...,da' tu te-ai facut gagika misto...,de cind nu te-am mai vazut eu...,zau...,iti sta super tunsa asa...,Mihaila este neschimbat...,iar Eric este un scump...,bai nene,da' tu ai cam slabit...si sa nu cumva sa spui nu...,ca nu te cred...,uite-te la poza asta...si zi-mi ca-s io' nebuna...,ce minutze,ce picioruse...Arati super...
Aelita,
si noi...si noi,pe lista cu bagatul ...

Mindrete de Crinuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinelaf spune:

Am uitat sa urez si eu tuturor fulguletilor nascuti in 20.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

nah ...nu stiu daca o sa.mi mai raspunda careva, dar incerc si eu ca nu se moare din asta :)
scria cineva ca da lapte rece la bebe si asa a reusit sa il faca sa.l bea sa.i placa, rece la temperatura camerei sau un pic mai rece?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

ruxandra da, morcov fiert, blenduit, pus la congelator. scos intr o ora, cu ace de gheata in el dar nu inghetat bocna. pus la blender iar cu marul de la frigider. scos o superbunaciune de mi venea sa l mananc io singura pe tot...s a incalzit de la blenduit dar doar cat sa ramana rece si pufos pana la ultima linguritza. racoriotor si acrisor. s u p e r !

diana si david 03.12.06

M-am certat cu Mitica Dragomir, dar fara jigniri. El m-a facut oligofren, eu l-am facut zdreanta, dar nu ne-am insultat. In schimb Marian Iancu e obraznic si umbla cu tot felul de jargoane care nu e bine sa le dai la presa.

Mergi la inceput