Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (64)
Raspunsuri - Pagina 15
dianocica spune:
quote:atat timp cat tonul e civilizat si stiu, eu raspund la toate intrebariel ( si daca nu uit
Originally posted by dayanara
nah ...nu stiu daca o sa.mi mai raspunda careva, dar incerc si eu ca nu se moare din asta :)
scria cineva ca da lapte rece la bebe si asa a reusit sa il faca sa.l bea sa.i placa, rece la temperatura camerei sau un pic mai rece?
) lapte rece da a-deju. nu stiu cum dar pot sa ti spun ca d prefera totul rece. de la frigider daca se poate. deci poti sa incerci. daca era intrebare de testat apa sa ne spui cum a fost aaaaaaaaaa! mi am amintit. din caietul cu observatiicand eram
si eu ma plangeam ca nu misca d toate ziceati sa beau ceva rece, ca asa se misca sigur. si el n avea nici o treaba...pai lui ii placea rece, bai, nu ca frigurosii vostri 
diana si david 03.12.06
M-am certat cu Mitica Dragomir, dar fara jigniri. El m-a facut oligofren, eu l-am facut zdreanta, dar nu ne-am insultat. In schimb Marian Iancu e obraznic si umbla cu tot felul de jargoane care nu e bine sa le dai la presa.
adinazot spune:
Ceau fetelor!!!
ma declar invinsaaaaaa,Alessia e super maraita,inca mai are diaree,dar nu are deloc febra,si dr imi tot spune sa ii dau sa bea cat mai mult,dar nu vreaaaaa,bea ca o pasarica,medicamentele i le dau greu de tot ,cum simte gustul isi strange buzele si nu vrea nimic,am incercat o mie de moduri....vaii ce nu mai pot...vai deja e a treia zi de diaree,cu medicamente si regim e normal sa tina atat?Sa vedem maine ce va fii,dar ma simt tare nasol ca ea nu e chiar ok.Adoarme asa de greu,incat ma termina,zici ca a baut cafea...
Adina si Alessia Maria(30.10.2006)
poze Alessia
m_monique spune:
buna seara,
acum reusesc si eu sa intru. sotul iar a avut de munca saptamana asta. cineva trebuie sa aduca si bani in casa.
ieri am fost cu Andrei la control. are 9800 g si 71 cm.
aelita ma inscriu si eu in echipa. noi scormonam soricelul. e de la ikea si are o eticheta lunga cat el.
vad ca vorbiti de pepeni. eu i-am dat putin din fiecare. cel verde nu i-a placut, in schimb din cel galben ar mai fi mancat.
am citit pe diagonala, si din cate am inteles s-a discutat de fructe ca oxideaza. de la o mamica din parc am aflat ca ea pune in fructe cateva picaturi de vitamina C naturala, si astfel scapa de aceasta problema. eu nu am incercat.
Andrei (16.12.2006)
poze
botezul lui Andrei
Ariadna30 spune:
Ce ti-e si cu memoria asta selectiva...
Gresit, a mai fost cel putin un exemplu care putea fi folosit drept comparatie vizavi de greseala mea. Daca ai "uitat", iti amintesc eu acum : Carla2005 i-a dat copilului ei o bucata de muschiulet de porc sau ceva de genul asta...si anunta ca fetita a fost tare incantata ca a fost lasata sa suga bucata respectiva. (n-am nimic cu Carla, sunt nevoita s-o aduc in discutie). Nimeni nu a comentat gestul ei; in schimb pe al meu...din plin! Ca sa nu mai zic de morcov cu mar de la 3 luni, Danonino si alte derivate din lapte de la 5-6 luni si altele pe care nu mi le amintesc in momentul asta.
Oricum, exagerezi la limita maxima; tu poti face diferenta intre a da sa guste dintr-un aliment interzis unui copil si a hrani efectiv copilul cu acel aliment? Sau intre a da o singura masa compusa din alimente interzise...si a da pe termen lung acele alimente? Da, i-am dat copilului meu maximum o jumatate de lingura de ciorba clara de perisoare, greseala care NU s-a mai repetat! Pt. tine o jumatate de lingura e tot una cu un castronel plin cu mancare (ma rog, cantitatea mancata de un copil la acea varsta)??
Da, "eu sunt cea care s-a gandit ca discutia respectiva va intereseaza". Ce mi se pare ciudat e faptul ca doar eu sunt citata atunci cand e cazul de dat exemple negative? Ma urmaresti constant sau...? Si aici nu e vorba numai de tine, aproape toate procedati la fel.
Ceea ce am copiat de pe celalalt chat nu s-a dorit a fi motiv de disensiune! Mi s-a raspuns aici la o discutie avuta in alta parte, am procedat la fel! Am preferat sa dau citat din conversatie pt. ca altfel nu stiu daca era credibil ce scriam.
Nu trebuie si nu are de ce sa-ti para rau pt. mine. 1.pt. ca stiu sa-mi port singura de grija, nu suport "compasiunea" sau alte sentimente de genul asta. 2.nu am dorit sa ma cert cu tine. De altfel, niciodata n-am dorit sa ma cert cu cineva. Daca sunt atacata, ripostez..si cu asta basta. Poate ar fi intelept, dar nu pot actiona conform invataturilor bibliei si sa intorc si celalalt obraz atunci cand sunt lovita. In plus, niciodata nu am dat startul unei discutii in contradictoriu...intotdeauna replicile mele taioase au venit ca reactie la un mesaj ironic al unei persoane.
Nu ma cunosti deloc si totusi iti permiti sa ma cataloghezi in diferite moduri; grozav, ce sa zic... O sa folosesc un limbaj "mai civilizat" atunci cand mi se va vorbi la fel! De la bun inceput v-ati tot legat de mine fara sa fi avut motiv si indiferent de tonul folosit in mesajele mele. Cautand in arhiva, am citit destule mesaje de-ale mele si de-ale altora; n-am gasit nici unul (de-al meu) care sa aiba un ton rautacios, dar mi se raspundea de parca eram subalterna nu stiu cui... (ma refer la postarile de la inceput, prima luna sa zicem).
"incercari patetice si meschine de a provoca disensiuni".... Hmm, am raspuns la asta, dar oarecum incomplet. Doar pt. ca tu esti de parere ca asta incercam sa fac, nu inseamna ca e si ceea ce am urmarit eu. N-aveam nimic de castigat provocand disensiunile de care vorbesti; mai ales la faza de azi....daca tot sunt "in dizgratie" de ceva vreme, cum as fi putut sa-mi reabilitez pozitia creānd o "noua" disensiune? Nu ca as incerca sa ma "reabilitez", dar asa, ca idee....
Stii ce inseamna limbaj de mahala? E o mare diferenta intre ironie/replici taioase...si "limbaj de mahala"; pacat ca n-o sesizezi.
Revin la acuza cu disensiunile....tocmai pt. a nu isca certuri am evitat de fiecare data sa comentez deciziile celorlalte membre privitoare la alimentatia copiilor lor sau la alte aspecte. Daca n-am impartasit parerea cuiva vizavi de un subiect, am pastrat pt. mine "observatia" respectiva.
Faceai aluzie la o noua instigare legandu-te de mesajul meu in finalul caruia ziceam ca "ar fi interesant daca s-ar face aici o <petrecere in pijamale>....." In primul rand : afirmatia respectiva nu s-a dorit a fi o tema, o propunere....exact acea idee imi trecuse prin cap in acel moment gandindu-ma la ce se scrie pe public...si ceea ce am primit eu in privat, de exemplu. Cine ar afirma ca scrie pe forum exact ceea ce gandeste sau ca scrie in totalitate ceea ce gandeste, ar da dovada de ipocrizie...hai sa fim seriosi. E imposibil sa placi pe toata lumea sau sa fii de acord cu toata lumea in toate privintele (la partea a doua se mai fac comentarii, dar pt. prima...n-am vazut pana acum - exceptand persoana mea, evident
).
Daca tot ma vrei/vreti cu disperare plecata, ar fi intelept sa nu mai faceti comentarii la adresa mea dupa ce anunt ca plec definitiv. Sunt f. hotarata sa plec, din moment ce am sters si albumul din mail-ul comun, dar si numele copilului meu din lista voastra....dar vedeti-va de treaba voastra, nu-mi mai purtati de grija dupa ce fac pasul respectiv pt. ca nu pot ignora chiar totul. Asta mi-e firea, cu asta defilez....despic firu-n saispe de fiecare data pt. ca sunt "justitiara". Nu ma intereseaza daca ma credeti sau nu....sau ce pareri mai aveti in ce ma priveste. Daca tot plecasem acum o sapt. si ceva, frumos ar fi fost sa va fi vazut de ale voastre in continuare...si nu sa dati party-uri in "cinstea" plecarii mele si sa faceti tot soiul de comentarii rautacioase. Si va mai mirati ca mesajele mele nu sunt "civilizate".....
O alta chestie, care voua vi se pare corecta probabil, ar fi faptul ca doar eu am fost criticata atunci cand au fost altercatii, n-a contat ca "interlocutoarea" folosise acelasi ton rautacios, ba char mai rau...si nici faptul ca atacul nu de la mine plecase. Iar cand au fost alte persoane implicate in certuri de genul ala, nimeni n-a insistat cu comentariile....v-ati facut ca ploua si le-ati lasat pe cele doua sa-si rezolve singure problemele. Ma intreb de ce oare eu oi fi o exceptie...
Ma rog, ar fi multe de zis, dar la ce bun?
Eu zic sa nu luati in seama faptul ca am anuntat ca plec si sa supuneti la vot : cāt la suta ma vor plecata...cu disperare, cāt la suta ma vor plecata...si atat, cāt la suta sunt indiferente si cāte se abtin.![]()
Glumesc...chiar sa procedati asa, n-as sta sa urmaresc rezultatele si nici nu cred ca le-as respecta....daca m-ar calca cineva pe nervi.![]()
O atmosfera minunata in continuare! Si..va rog eu, nu ma mai provocati sa apar pe aici, ca nici mie nu-mi face placere.
m_monique spune:
am si eu o curiozitate: copiii vostri poftesc? si ce faceti atunci?
ca al meu e foarte pofticios. si nu stiu ce sa fac.
atunci cand mananc fructe ii dau si lui putin. dar cand mananc mancare nu pot sa-i dau, si urla.
Andrei (16.12.2006)
poze
botezul lui Andrei
dianocica spune:
daca vrei poti! daca vrei si nu poti, aia e, domn'le, adevarata dependenta de DC ![]()
monique eu incerc sa nu l las sa ma vada...ca normal ca vrea si el. orice...
diana si david 03.12.06
M-am certat cu Mitica Dragomir, dar fara jigniri. El m-a facut oligofren, eu l-am facut zdreanta, dar nu ne-am insultat. In schimb Marian Iancu e obraznic si umbla cu tot felul de jargoane care nu e bine sa le dai la presa.
Dia1609 spune:
quote:
Originally posted by dandusa
...bem?...,sau mai asteptam?!?
Mindrete de Crinuta
io zic sa nu te grabesti
Dia
de
Oana (29.11.2006)poze OANA
luna a-7-a
dianocica spune:
quote:io zic sa tii bine de visinata aia ca iar fac bataturi in talpa si degeaba....
Originally posted by dandusa
...bem?...,sau mai asteptam?!?
Mindrete de Crinuta

floricele pe campii
hai sa ne jucam, copii...
diana si david 03.12.06
Teutz spune:
La multe lunisoare pentru printesele Anca de Auras, Antonia de Saryta! Sa fie sanatoase, voioase si norocoase!
Auras, Dianarus, Adina, multa sanatate puiutilor vostri! 
Dia_bi, condoleante pentru bunicuta ta!
Chris, felicitari pentru dintisor!
Vazut pozici cu frumusetea de Zara si cu super motanul Eric!
Aelita, si Alexia este atrasa de etichete, deci se inscrie si ea in clubul copiilor care scarma maimuta. ![]()
Yagmur, n-ai ajuns la Cluj inca?
Luchita cel scump si mamica lui!
Ktrinel, super loc de vacanta!
Mirona, Laura, Ralumat, distractie placuta pe unde mergeti si AER CURAT!
Mai voiam sa zic ceva, dar nu mai stiu ce, ca dupa ce am citit "discutiile", neuronul meu este zapacit complet![omulet care se inchina cu ambele maini si da ochii peste cap] Chiar e posibil asa ceva????
Noapte buna si un week-end placut si racoros!

Teutz
de
Alexia Iarina (10.12.2006)

...,sau mai asteptam?!?