Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (64)
Raspunsuri - Pagina 16
Teutz spune:
Hai ca mi-am amintit!
Panaa, slava domnului ca Ana este ok! Lasa ca vanataia trece!
Dayanara, si eu ii dau Alexiei laptele rece, dar nu de la frigider, ci la temperatura camerei.
Intreba cineva de iaurt zilele trecute, eu nu ii dau inca piticutei, dar cand va fi momentul ii voi da Campina sau Napolact.
Dandusa, lasa bautul pe mai tarziu, ca am asa un feeling ca nu s-a terminat!

Teutz
de
Alexia Iarina (10.12.2006)
doradora spune:
chiar daca nu am tura de noapte-donia-de la care sa preiau scutecul, sunt pe metereze. spre disperarea mea proprie si personala, caci azi mergem la nunta. si eu ma trezesc de una singura la 6.30 !

noi avem un ursulet de la chicco (ei asa zic, ca ar fi ursulet, eu cred ca ar putea fi mai multe chestii animalutul respectiv, dar in fine...)si care este xtrem de apreciat pt calitatile etichetei amplasata strategic pe post de coada. pe eticheta respectiva arata semnul de foarfeca, sa o tai; sa creada ei ca fac o asemenea greseala!
avem in continuare nasul zdrelit, alex zice ca arata ca ursuletii din desene animate, carpiti si vai de mama lor.
ariadna:-chiar nu am retinut treaba cu muschuiletul de porc. dar si daca stai sa compari, tot nu e bine: carla a dat carne de porc(1), iar tu i-ai dat la un loc carne(1), fiarta la un loc cu legumele (2), intr-o zeama acrita (3), si eventual cu ceapa calita (4), deci scorul carla-ariadna ar fi de 1 - 4.
-nu, normal ca nu e acelasi lucru o lingura fata de un castron, dar lingura respectiva continea atat de multe si de nepotrivite varstei, ca m-a luat jalea. morcovul si marul -nu de la 3 luni, ci de la 4 s-a dat pe forum, respectiv subsemnata, am fost printre primele care au inceput diversificarea; marul + morcov au fost o combinatie incercata de generatii intregi de copii, ceea ce nu se poate spune despre ciorba, sper ca esti de acord cu mine.
-stii ca nu te urmaresc constant, eu am fost cea care la un moment dat a zis pe forum ca voi ignora mesajele tale. asa am si facut, dar acum ai revenit si mi-au cazut ochii pe postarile tale. de ce crezi ca mi-ai lipsit asa de mult? nu ai motive sa o faci, stai linistita. ai revenit, si tot ce ai considerat necesar sa scrii a fost sa ne faci propunerea cu petrecerea in pijamale, cum ai numit-o, al carei scop era sa ne dezvaluim ,,adevaratele" sentimente fata de celelalte mamici de pe forum. nu stiu de ce ai impresia ca scopul nostru in viata e sa ne porcaim, sau de ce crezi ca ar exista aceasta dorinta si ca ne-o reprimam. sunt convinsa ca ti-ar placea sa ne certam, dar o vom face cand/daca/in masura in care consideram noi necesar, nu e nevoie de cineva care sa ne instige la asa ceva. suntem oameni mari, stim si singure daca vrem sa ne certam, am retinut oferta ta, dar o refuzam.
dupa care mai vii cu o postare, prin care vrei sa demonstrezi ca nici dayanara nu ar fi absolut minunata. daca tot inoti tu contra curentului, hai sa mai tragi pe cineva dupa tine. poti sa imi dai 100 de exemple din corespondenta ta privata, cata vreme acele sentimente ale ei nu reies din mesajele de la sectiunea noastra, nu ne intereseaza. chiar poti sa crezi ca imi faceam vreo grija daca ii placem sau nu dayanarei? ii place, bine, aici suntem, nu ii place, e libera si ea sa navigheze prin alte parti.
si nu trebuie sa fim best friends ca sa imi pot forma o opinie despre continutul mesajelor tale. mesajul TAU contine termenii aceia, nu al altcuiva. si mesajele tale sunt cele prin care se cauta nod in papura. intr-o maniera pe care am apreciat-o drept meschina prin micimea sentimentelor si patetica prin incercarile repetate si zadarnice.asta este, esti intr-un spatiu public si te supui posibilitatii ca publicului sa nu ii placa.
desigur ca fac diferenta intre un limbaj de mahala-ce ai postat tu ca citat de pe chat-si replici taioase. oare ,,vita" unde s-o incadra?!?
nu pricep de ce se da asa o lupta in sinea ta intre a mai scrie sau nu aici. nu te-am bagat in seama, ai scris de buna voie si nesilita de nimeni; ti-a zis cineva ca nu ne intereseaza, iar ai scris; iti spun si eu ca nu apreciem, din n motive, tu ii dai inainte. chiar nu cred in lupta care s-ar da in tine in sensul asta, dupa cum nu sunt de acord cu faptul ca lumea s-a luat de tine, iar tu ai suferit si apoi ai ripostat; plus ca e mai mult decat clar ca ai incercat sa bagi zanzanie. ca nu ti-a iesit e una, ca ai facut-o, e alta.
daca vrei, raspunde-mi pe privat, sa nu fiu eu motivul pt care nu te desprinzi de noi ![]()
chris +
alexandra
varsta alexandra
bebeii nostri
ruxandra_sb spune:
Vai, mi-a adormit conu-n brate dupa biberonul de dimineata. Era asa de dulce, ii picau ochisorii si era moale, pufos si relaxat. Ca in zilele de bb mic, dragul de el.
Bataie cu Chris pt preluat
de la Teutz. Nu poci sa va invit la o
ca face rau la organism pe caldurle astea. Asa ca va ofer juma de litru de apa cu bulbuci de la gheata. Nu-s de ce, da parca apa carbogazoasa -musai rece- imi prieste mai mult pe caldurile astea..
Adina, nu te impacienta. Scaunele diareice nu dispar asa cu una, cu doua. Incearca sa-i prepari laptele HN cu mucilagiu de orez in loc de apa. Cum i-am zis si lui Auras, intreaba-ti pediatrul daca va recomanda Enterol. Iar medicamentele incearca sa i le dai pe toate cu dozatorul. Fii hotarata! Calma, cat poti tu de relaxata, dar hotarata. Daca te simte ca esti sigura pe tine, realizeaza ca nu are loc de intors si tb sa le ia. Multa sanatate!
Dianocica, multam pt iluminare.
Monique, sa-ti traiasca voinicul. Iar cand noi mancam ceva, chiar daca pare ca pofteste => nu-i dam. Decat, deocamdata, piersica. Asa am procedat si la frasu si n-a murit de pofta. Iar noi putem acu sa mai bem o cola in fata lui fara sa ceara si el sa guste din otrava..
Iar, la mare, cand a avut burtica stricata a inteles saracul si o saptamana intreaga isi papa regimul si noi pe langa el cu bunataturi. Tot zicea "cand mi se repara burtica imi iei si mie din asta?". El saracul mai rezista, da am cedat eu nervos sa tot mancam in fata lui.. ca n-aveam cum altfel.. 
Danduso multumim de invitatie, da tre sa zicem pas. Mai avem de facut una, alta. Si eu ca fetele zic s-o mai tii. Sa nu ne bucuram prea curand si sa risipim bunatate de visinata. 
Are mama doi flacai.. Matei (5) si
Grigore
www.petitieonline.ro/petitie/sustineti_bolnavii_de_cancer_care_au_fost_lasati_fara_tratament-p41000032.html" target="_blank">Sustineti bolnavii de cancer care au fost lasati fara tratament!
doradora spune:
aveti idee de ce nu mai pluteste balonul cu heliu pe care l-am luat ieri?
chris +
alexandra
varsta alexandra
bebeii nostri
adinazot spune:
RUXANDRA,mersi de sfaturi,apreciez!!!Inca nu am incercat sa prepar HN-ul cu mucilagiu,o sa incerc acum.Iar dr ne-a prescris sumetrolin si furazolidon.De aseara pana acum nu a avut deloc scaun,astept sa vad cum va fii primul.A,si ii mai dau 3 plicuri hidrasec pe zi,si ceai menta cu chimen,apa...asa de greu bea lichidul,imi este frica sa nu se deshidrateze,cu toate ca dr a spus ca arata bine,nu e deshidratata.Dar si caldurile astea...
TEUTZ
Adina si Alessia Maria(30.10.2006)
poze Alessia
lizzy spune:
ii dau un biscuite nestle sa-l roada. asta e o descoperire f.noua pt el si e incantat. nu ii dau sa guste papa de oameni mari. mai nou il lasam pe jos pe covor/paturica si defileaza. chiar daca noi mancam la 2 pasi de el.
quote:
Originally posted by m_monique
am si eu o curiozitate: copiii vostri poftesc? si ce faceti atunci?
ca al meu e foarte pofticios. si nu stiu ce sa fac.
atunci cand mananc fructe ii dau si lui putin. dar cand mananc mancare nu pot sa-i dau, si urla.![]()
Andrei (16.12.2006)
poze
botezul lui Andrei
Diana, mami de
Marc (17.12.06) si
Ianis (14.09.04) Pozele noastre
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Povestea nasterii lui Ianis 
Povestea lui Andrei
Pe DC - Andrei are nevoie de noi
lizzy spune:
buna dimineata.
nu stiu, dar imi amintesc ca alea de la nunta mea (tot cu heliu) erau cam fleoscaite a doua zi.
nu inteleg de ce ii dai atentie. ai avut rabdare sa citesti post-ul ala kilometric? da ignore, zilele astea chiar m-am convins ca doar atat merita
quote:
Originally posted by chris80
aveti idee de ce nu mai pluteste balonul cu heliu pe care l-am luat ieri?
chris +alexandra
varsta alexandra
bebeii nostri
Diana, mami de
Marc (17.12.06) si
Ianis (14.09.04) Pozele noastre
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Povestea nasterii lui Ianis 
Povestea lui Andrei
Pe DC - Andrei are nevoie de noi
doradora spune:
balonul nostru e din cele clasice, nu din alea subtiri si fasaietoare, si-a pastrat dimensiunea, dar sta pe canapea, nu l-am mai gasit in tavan , unde il lasasem aseara. ma gandeam ca poate celelalte fasaietoare or fi mai destepte, dar daca si ale tale de la nunta au figuri, inseamna ca asta le-o fi comportamentul.
chris +
alexandra
varsta alexandra
bebeii nostri
auras_v spune:
teutz
...am vazut masajul tau si uimita am constatat ca suntem in 21 ...nu-mi vine sa cred ca am uitat ...ancuta are 8 luni ...cind o fi trecut timpul ? ...
anca ...
antonia de saryta
adina si anca tocmai a trecut printr-o enterocolita ...daca scaunele nu s-au corectat recolteaza-i pt coprocultura si antibiograma ....s-ar putea ca germenele sa fie rezistent la antibioticele pe care i le dai sunt laboratoare care lucreaza simbata...anca nu vroia sa manince mai nimic si totusi am pacalit-o cu : morcovi la borcanel hip , tot de la hip am luat o bautura de rehidratare cu morcov si orez , cereale de orez si roscove de la nestle ...cu greu a acceptat orez+ morcovi facuti de mine ...cei mai place: morcovul fiert intreg si sa muste din el...multa sanatate alessiei 
dandusa zau ca habar n-am volorile normale ...sa ne spui si varianta oficiala cu interpretarile dr ..
cris balonul a pierdut heliul (nu a fost perfect inchis) si a devenit mai greu ca aerul ...si baloanele de la botezul ancutei au avut aceeasi soarta dupa citeva zile
aelita trecene si pe noi la devoratorii de etichete , fundite , snurulete .etc
edit : adina bautura e speciala pt bolile diareice iar morcovul e simplu fara alte adaosuri ...le-am gasit in farmaciile dona
auras_v spune:
uitasem ceva...va amintiti de pisica maidaneza care mi-a fatat un pui in balcon ....dupa 2 sapt surpriza : venise in vizita la ea , dar la mine in balcon si un motam siamez care cind l-am poftit politios sa paraseasca locul a inceput sa ma scuipe ...m-am suparat si i-am zis lui vio "miine vii cu o cutie si mutam pisica la ghena " ...a doua zi , cind pisoiul avea fix 2 sapt , nu am mai gasit nici pisica si nici puiul in balcon ...plecasera ...toata ziua m-am gindit la ei ...ma obisnuisem sa le dau apa si mincare si sa-i stiu acolo

Andrei (16.12.2006)