Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (64)
Raspunsuri - Pagina 17
a_deju spune:
quote:
Originally posted by dayanara
nah ...nu stiu daca o sa.mi mai raspunda careva, dar incerc si eu ca nu se moare din asta :)
scria cineva ca da lapte rece la bebe si asa a reusit sa il faca sa.l bea sa.i placa, rece la temperatura camerei sau un pic mai rece?
dap, eu ii dau. rece, de la firgider :) asta inseamna: prepar laptele cu juma' de ora inainte de ora de sevit, bag repede la frigi, si oana se raceste, facem baita.. bineinteles ca il incerc asa..pe mana, dar...acum imi cam dau seama si numai tinand mana pe bibe daca e prea rece, sau daca e ok... din pacate, nu iti pot spune o temperatura, ca chiar habar nu am. frigiderul meu este dat pe 3 (stii tu, rotita aia de la care fixezi gradul de racire) iar pe mana trebuie sa-l simt asa..mai racoros nitel decat temperatura camerei. mai poti incerca sa pui bibele intr-o oala/un ibric umplut cu apa rece (apa de la frigider eventual), banuiesc ca in acest caz nu exista riscul de a se raci prea tare...
in al doilea rand, de raspuns, cu siguranta iti va raspunde oricine, la fel ca si ariadnei, atata vreme cat mesajele sunt la subiect, nu au un ton "agitator" si nu contin insulte :) parerea mea...

Deea, mami de Eric (15.12.2006)
"outside of a dog, a book is man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)"
a_deju spune:
quote:
Originally posted by adinazot
Ceau fetelor!!!
ma declar invinsaaaaaa,Alessia e super maraita,inca mai are diaree,dar nu are deloc febra,si dr imi tot spune sa ii dau sa bea cat mai mult,dar nu vreaaaaa,bea ca o pasarica,medicamentele i le dau greu de tot ,cum simte gustul isi strange buzele si nu vrea nimic,am incercat o mie de moduri....vaii ce nu mai pot...vai deja e a treia zi de diaree,cu medicamente si regim e normal sa tina atat?Sa vedem maine ce va fii,dar ma simt tare nasol ca ea nu e chiar ok.Adoarme asa de greu,incat ma termina,zici ca a baut cafea...
Adina si Alessia Maria(30.10.2006)
poze Alessia
adina, motanu' meu a dat-o in kki super moale de suplimentul de fier (sirop hausmann..). si a tinut. mult. nu cred ca te ajuta cu nimic, dar sa stii ca si acum imi mai trage cate-un kki moale de lesin.... per total, perioada cu cate 7 kki pe zi a durat vreo 10 zile, dupa care s-a mai potolit (l-am tinut cam 3 zile numai pe ceai de menta, piureut de morcov cu orez - orezul predominand, piept pui fiert; banana cu cereale de-alea de milupa - fulgi de orez si lapte; dupa a treia zi i-am dat si niste branzica de vaci cu pesmet - paine prajita super bine, si bagata la rasnit :) ). nu mai retin daca alessia papa san sau bibe - daca papa bibe, laptele i-l poti face in apa de orez (cam 1 l de apa la o lingura cu varf de orez - apa asta ajuta f mult la burtica), daca papa san, poti sa-i faci ceaiul in aceeasi apa..... cam asta ar fi, daca imi mai trece ceva prin minte, zic. sanatate si sa treaca repede!
"outside of a dog, a book is man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)"
a_deju spune:
quote:
Originally posted by dandusa
...bem?...,sau mai asteptam?!?
Mindrete de Crinuta

dayanara spune:
i l.am dat la temperatura camerei deocamdata si mi s.a parut ca l.ar fi baut mai bine, poate cine stie am noroc :)
o sa incerc sa.l racesc un pic si la frigider
merci de raspuns
cat despre iaurt, katrinell, intr.adevar am citi si eu ca trebuie sa contina un procent mare de acizi grasi gen omega3; n.am niciunul la indemana acum, dar mai tarziu ma duc sa cumpar si de curiozitate o sa ma uit ce scrie pe el , avand in vedere ca e pt bebelusi
a_deju spune:
bai fetili, multumesc de "complemente" :)) acu' sigur ma apuc de supa mai cu spor :)) hai, pe bune, chiar mi-ati facut ziua, ca ma cam trezisem cu curu'-n sus.... cred ca asta e si explicatia faptului ca nu mai pluteste balonu' lu' chris.... s-a mutat heliu' la mine-n..backyard :))))))
adinazot spune:
AURAS,A-DEJU,mersi fain..de aseara pana acum a mai avut un singur scaun si ala moale dar nu f moale si legat.Mergem in continuare pe regim si medicatia prescrisa si speeer sa teeaca de tot,a slabit cred ca vreo 200 grame.Off...Dar nu vrea sa bea lichide ,asa ma chinui de nu mai pot,ii ofer apa sau ceai tot la 10 minute si nu prea vrea,e tare rau asta?Stiti Hidrasecul asta e pt hidratare,nu?dupa nume...
poze Alessia
adinazot spune:
A-dEJULE,mortale pozele!!!sunteti faini tare
poze Alessia
bamboletta spune:
Neata 
Adinazot-Antonia a avut diaree cu febra vreo 3 zile,dupa a fost doar diaree,cam in 5 zile la noi a reinceput sa aiba kk normal,la fel era greu sa-i dau medicamentele
eu i le combinam cu papa si asa o pacaleam altfel nu
multa sanatate si insanatosire grabnica 
noi am luat biotics si hidrasec,incearca sa-i dai ceaiul cu lingurita sau cu seringa
Dianarus-mulata sanatate la puiut
Panaa-pupam printesa sa treaca vanataia 
Chris80-si noi am patit la fel cu balonul cu heliu
a plutit doar cateva zile maxim 1 sapt
dupa ce nu a mai plutit deloc l-am umflat cu gura
se joaca asa cu el
Bamboletta
de
Antonia-Gabriela(1 nov 2006)
luna 9
www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">varsta Antonia
www.smi.ro/fulguleti/" target="_blank">Fulguleti nov-dec 2006
Ariadna30 spune:
Tu chiar esti batuta-n cap! Am explicat lucrurile in asa fel incat sa inteleaga si un om cu un nivel minim de inteligenta.
1.NU ERA O PROPUNERE "PETRECEREA IN PIJAMALE"!!!!!!!!!!!!! Citeste cu atentie, nu impune interpretarea ta ca fiind cea corecta!
2.Ma doare capu` daca va certati sau nu, daca va expuneti adevaratele sentimente, etc. Era o idee care mi-a trecut prin minte la un moment dat PT. CA UNELE DINTRE VOI UNA SPUN AICI SI ALTA IMI TRIMIT IN PRIVAT! Nu ar fi frumos sa postez aici continutul mesajelor private, dar o voi face daca persoanele care mi s-au adresat acolo ma vor ataca aici.
3.Nu vorbesc aiurea cand zic ca s-a dat morcov cu mar sau mai stiu eu ce incepand de la 3 luni, vezi cap. 31 si o sa te convingi!! Nu m-a interesat ce dati copiilor vostri; ideea era ca sunteti partinitoare. Daca X vine si zice ca-si indoapa copilul tragandu-i maxilarul in jos, opinati ca e ok probabil si nimeni nu comenteaza. In schimb, daca eu sunt cea care face o afirmatie, indiferent de ce natura, toata lumea-mi sare-n cap. Deci e clar cat de corecte sunteti! Probabil cand e vb. de persoana mea, sa mi se caute nod in papura, nu mai e vb. de "disensiune", ala e lucru normal deja.
4.Cand vei avea studii de specialitate si daca iti voi cere consultatii, atunci sa-ti dai cu parerea cu privire la nu-sh` ce "lupta interioara"! Daca tot faci comentarii de genul asta, studiaza si ce continut au mesajele mele! In momentul in care vei observa ca "perii" pe cineva sau ca mesajele mele au un ton vesel, ca ma apuc sa postez doar ca sa ma aflu-n treaba si sa ma bag in seama, atunci sa afirmi ca ma agat de forumul asta. Am postat doar atunci cand a trebuit sa raspund celor care m-au atacat; chiar daca indicat ar fi sa ignor toate tampeniile voastre, n-am avut chef s-o fac pana acum, bine???? In plus, dupa toate atacurile, doar nu-ti inchipui ca mi-ar mai face placere sa fiu aici.
5.Cand gatesc ciorba, exact asta fac :ciorba, nu tocanita. Nu calesc ceapa. Deci scorul e 1-3....dupa criteriile tale. Eu zic sa-ti vezi de copiii tai si sa nu mai fii asa "sensibila" in privinta altora...Nimic nu garanteaza ca tu ai fi o mama mai buna; ce scrii tu aici sunt simple vorbe, nu reprezinta certitudini. Sunt sigura ca exemplele de greseli alimentare sunt cel putin de ordinul zecilor aici. Ca nu sunt relatate aici, asta-i partea a doua. E mai simplu sa fii moralist atunci cand nimeni nu te are la mana cu nimic, asta e clar.
6."stii ca nu te urmaresc constant, eu am fost cea care la un moment dat a zis pe forum ca voi ignora mesajele tale. asa am si facut, dar acum ai revenit si mi-au cazut ochii pe postarile tale. de ce crezi ca mi-ai lipsit asa de mult? nu ai motive sa o faci, stai linistita. ai revenit, si tot ce ai considerat necesar sa scrii a fost sa ne faci propunerea cu petrecerea in pijamale, cum ai numit-o..."
Sunt cat se poate de linistita si nu, n-am afirmat ca ti-as lipsi....din nou aberezi. Te-am intrebat daca "ma urmaresti constant" pt. ca asta se intelege din afirmatiile tale, din moment ce esti atenta la toate greselile mele, etc.
"tot ce am considerat necesar sa scriu"??? Alta exagerare! Scrisesem un mesaj lung, abia la finalul lui am pomenit de ideea respectiva si n-am insistat deloc. NU A FOST O "OFERTA"! E greu sa pricepi, nu?
Sigur ca e mai comod sa iei varianta cea mai mizerabila din cate iti trec prin minte; de ce sa accepti explicatiile pe care le-am oferit?!
7. "vita" se incadreaza in mesajul cu "aluzii zoofile", l-am exclus pe asta din discutie.Nici asta n-ai observat, nu?
8.Nu iti raspund in privat pt. ca nici tu mi te-ai adresat acolo. Nu fi atat de grijulie in privinta "desprinderii" mele de aici.....am facut-o cu mult timp in urma.
9.Nu intereseaza ce scriu eu de pe nu-sh` ce chat, ca deviez de la subiect.In schimb, intereseaza cand si cu ce frecventa face Y sex, ce progrese face Z cu renovarile sau alte chestii de genul.![]()
Cum spiritul de turma e tot mai evident....DUCETI-VA DRACULUI! (cu exceptiile de rigoare, daca mai sunt).Sunteti grozave, daca sunteti capabile sa "cititi" gandurile cuiva si sa povestiti aici cu ce intentie s-a scris un lucru oarecare. Poate sunteti rude de-ale lui Nostradamus si nu stiam io cu cine stau de vorba...![]()