promotie disneyland

promotie disneyland | Autor: ardeiash

Link direct la acest mesaj

pentru doritori: cu ocazia aniversarii a 15 ani disneyland a pus in vanzare (numai electronic( bilete la jumatate de pret!

noi mergem in week-end... ce-mi recomandati pentru 2 copii: de 8 si 12 ani? pot merge impreuna sau trebuie sa-si imparta distractiile?

s-auzim numai de bine! si

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gabbriela spune:

pot merge impreuna.. iei harta in mana si incepi de la primul pu8nc A si le iei toate la rand... au ce vedea si se mai si distreaza...

quote:
Initial creeata de ardeiash

pentru doritori: cu ocazia aniversarii a 15 ani disneyland a pus in vanzare (numai electronic( bilete la jumatate de pret!

noi mergem in week-end... ce-mi recomandati pentru 2 copii: de 8 si 12 ani? pot merge impreuna sau trebuie sa-si imparta distractiile?

Sanatate si numai bine

Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian

www.freewebs.com/gabbriela_nicole/" target="_blank">
scaune de masina pt copii

Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow. - Plato

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ardeiash spune:

deci sa inteleg ca tre sa vedem tot? dar avem timp?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

de unde ai luat biletele...de al ei de pe site?

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567608176/" target="_blank">Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

madau : da... m-am inregistrat si primesc ofertele lor in mail. daca vrei caut link-ul...

mai avantajos mi se pare insa incepand cu septembrie.. aici vhttp://www.disneyland15.com/?s=offers&r=offers&l=fr&c=fr&offerId=3&camid=PARTNER&mauid=FR15YAHOO#offers

eu am dat 35 de euro pe bilet. in septembrie vad ca este 25 euro biletul

Mergi la inceput

Oferta asta e ptr o zi doar nu? Sau nu inteleg eu bine?. Poti sa-mi dai mai multe detalii? Mersi

www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567608176/" target="_blank">Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

quote:
Originally posted by ardeiash

eu am dat 35 de euro pe bilet.

Noi am dat $125 parca la asta din Florida. E adevarat ca in pret erau incluse: 45grade la umbra, sute de oameni pe centimetru patrat (care se apropie pervers de mult unii de altii), cozi ca la tacimuri de peste in 97, mincare dulce acra si sarata in acelasi timp indiferent de produs, sa mai zic?.

Apropo stiati ca pretul initial la Disney era 3 dolari (o mica avere) si a fost promovat la televiziune cu 1 an inainte de a fi terminat, in mod escaladant (de la citeva minute pina la ore pe zi) ca in ziua respectiva nerabdarea sa fie atit de mare incit a fost asaltat. E cam singura investitie lucrativ care i-a reusit lui Disney cit a fost in viata.

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu

Mergi la inceput

deci :
in promotia de aici http://www.disneyland15.com/?s=offers&r=offers&l=fr&c=fr&offerId=3&camid=PARTNER&mauid=FR15YAHOO#offers scrie ca este pentru 1 zi pretul cu 2 posibilitati; sa-ti cumperi biletul pt o zi din timpul saptamanii sau pt una in week end

aici http://www.disneyland15.com/?l=fr&c=be&skipIntro=true#offers e oferta gratuita pentru copiiii pana-n 7 ani ... este sejur///

iar aici http://www.disneylandparis.com//fr/emailing/offer1-BF0707.htm?camid=EMAILING&mauid=BF0707OFFER1 pentru fiecare persoana 35 de euro.. asa cum am luat eu.. doar pt un singur parc. pt amandoua cred ca e 40 sau p-acolo

aici http://www.disneyland15.com/?l=en&c=ie&skipIntro=true#offers vad alta oferta.. mai multe zile... totul e sa cauti
bafta

Mergi la inceput

ms mult...am mai inteles cate ceva....tare ma mananca deshtele...dar mai mult ptr mine as merge..ca a mea e prea mica sa inteleaga ceva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabbriela spune:

daca te organizezi bine, si stai o singura data la un rand pt a vizionat ceva , da ai timp sa le vezi pe toate.. cam in fuga dar da...

Sanatate si numai bine

Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian

www.freewebs.com/gabbriela_nicole/" target="_blank">
scaune de masina pt copii

Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow. - Plato

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Decit sa vezi totul pe fuga, mergi mai bine la Magic Kingdom si vezi dupa aia ce timp va mai ramine. Pentru mine ala-i Disney.
Acum e sezonul vacantelor, e si foarte cald, va fi intr-adevar o nebunie. Noi am fost in Octombrie si a fost perfect. Cred ca erai inspirata daca asteptai pina in Septembrie...
Oricum, distractie placuta! Stati pina seara, la inchiderea parcului sa vedeti jocul de artificii.

The best thing you can do for your children is to love your wife.

Mergi la inceput