promotie disneyland
Raspunsuri - Pagina 2
![](images/user_woman.png)
ardeiash spune:
ramona: ce-as fi vazut in plus daca mergeam in septembrie? si ce are magic kinkdom in plus fata de disney? ca n-am inteles?!
s-auzim numai de bine! si
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
ardeiash spune:
nu ma ie nimeni care sa-mi dea si mie niste sfaturi? ce sa nu ratez?
Ramona J spune:
Ardeiash, Magic Kingdom e Disney! E parcul de distractie original.
In Septembrie vedeai mai mult pentru ca nu stateai la cozi imense. Pe aici scolile incep la sfirsit de August, inceput de Septembrie in multe locuri si se mai linistesc apele...
The best thing you can do for your children is to love your wife.
ardeiash spune:
am fost fortata de imprejurari.... nu e intamplatoarea alegerea mea...
insa imi pare rau ca nu ma sfatuiesc si pe mine cineva ce sa fac,,, nu ce sa nu fac! no.. maine deja plec.. asa ca vin cuimpresii!
Ramona J spune:
Iti scrisesem un mesaj lung si cica nu eram logged in...
Deci parcurile de distractie Disney sint Magic Kingdom, Epcot, MGM si Animal Kingdom. Daca nu ai timp de toate e de preferat sa vedeti Magic Kingdom, eu asa as face.
Mai sint waterparks, parca Blizzard Beach e unul dintre ele.
Dimineata plecati devreme, cu apa la voi (puteti umple sticla la fintina, au din loc in loc), cu haine de schimb si vreo pelerina (in caz ca ploua sau va udati pe vreun ride).
Daca locuiti in resort Disney aveti autobuz gratuit pina la parcul de distractie sau pina in Downtown Disney. Merita vazut si asta, seara dupa parc - daca mai puteti. Aveti si variante mai multe de luat masa.
Daca stati la resort Disney aveti dreptul la Fast Pass in interiorul parcurilor, va mai scuteste de stat la cozi.
Cum ziceam, stati pina la inchidere la Magic Kingdom, sa vedeti jocul de artificii.
Cam asta imi vine acum in minte, nu stiu daca mai citesti la ora asta.
Drum bun si distractie placuta!
Ramona J spune:
Uite si citeva rides mai interesante la Magic Kingdom: Splash Mountain, Big Thunder Railroad (astea sint la Frontierland, poate e bine sa incepeti cu ele), Space Mountain. Sigur o sa le placa baietilor! Alexandru avea sapte ani cind am fost anul trecut, a fost de nu stiu cite ori pe Space Mountain! E dragut si la Pirates of the Caribbean.
ardeiash spune:
multumesc ramona... din pacate mesajul tau l-am citit abia dupa ce m-am intors de la disney. mi-ar fi prins tare bien!