Finlanda (3)
Raspunsuri - Pagina 9
lgireada spune:
Tu esti bruneta, ai pigment, dar eu ... ma fac rosie ca racul si cam atat. Dupa aia se cojeste. Si raman tot alba. Acum ma dau cu creme, sa vedem, poate folosesc la ceva.
Duminica placuta tuturor.
Liliana
http://new.photos.yahoo.com/lgireada/albums
elena.moise spune:
In privinta acordarii viselor toti sunt suspiciosi. Sotul meu a depus actele ptr visa noastra in martie 2006 si abea in ianuarie 2007 am obtinut-o (c-o fi fost benefica intrarea in UE, ca s-o fi acceptat dosarul ......) Cu toate ca el lucra aici de atata timp, nu avea nici o bila neagra fata de autoritati si cu tot programul finlandezilor de repopulare a anumitor zone tot a durat atat! (daca locuia undeva mai aproape de cercul polar sigur ne acordau visa mai repede) Binenteles , cred ca se acordarea unei vise implica mult mai mult decat cele stiute de noi! Dar tot exagerati raman!
Aamu ai analizat si varianta cu excursia in Canada? Nu era mai usor asa? Sunt intr-adevar absurzi, mai ales cand solicitarea visei are o baza solida.
Aiska pe unde o fi?
O duminica linistita tuturor si fara !
si
Daniela-Elena si cei 2 nazdravani Andrei si Costin
Aamu spune:
Lili, tot o sa-ti ramana si tie o nuanta aurie dupa atata soare. La mine azi e nor, a plouat toata dimineata..
Elena, la ce varianta cu excursia te referi? Sa incerc prin excursie organizata de agentie? Dar ma costa prea mult..nu vreau hotel...
Am inceput sa completez formularele cerute si ma gandeam ca nici nu pot sa scriu data exacta, ptr ca mi-e teama sa cumpar bilet de avion inainte de a obtine viza.. Probabil ca o sa le scriu si o scrisoare unde o sa explic detaliat..
Aiska e in Portugalia cred.. in august zicea ca pleaca..
Aamu
lgireada spune:
Sper, sper...
Azi mi-a venit stopul, dar afara e asa frumos ... am sa ies macar la plaja, daca in apa nu ma mai pot baga :)
O saptamana cat mai frumoasa tuturor.
Liliana
elena.moise spune:
LA MULTI ANI! tuturor Mariilor,Marilenelor,Marianelor,Marinilor
Adevarata zi de sarbatoare.Dupa ziua ploiaosa de ieri si soarele ne zambeste larg si ne mangaie cu ale lui calde raze.
Dar voi pe unde sunteti? Eu am fost ieri in Taivassallo-sau cum s-o scrie.Am plecat de dimineata si trebuia sa ne intoarcem la 13.55 ora la care aveam rezervare la vapor, dar din neatentie am ajuns exact cand acesta isi ridicase ancora.Bine ca am pierdut doar vaporul, caci in visul ce-l avusei in noaptea de dinaintea plecarii piedusem geanta cu tot cu acte, bani, telefon....Si zici sa nu crezi in visuri!
Azi e si ziua de nume a sotului meu.I-am pregatit un maaaaare tort, astept sa se raceasca si-l voi orna cu frisca (din abundenta), alune pisate, fructe din compot, ciocolata....Dupa cum arata pana cum este cel mai mare tort facut de mine pana acum. Diseara poate punem si de un grill....Costin deja cauta casetele de muzica favorite ale sotului... asa ca va iesi o zi perfecta.Sper!
Va si
Daniela-Elena si cei 2 nazdravani Andrei si Costin
lgireada spune:
Salutare si de la mine,
Si la mine e vreme frumoasa inca, soare. Si eu tot la plaja Trece timpul intr-un mod placut ... Pupici tuturor.
Liliana
Aamu spune:
Buna seara!
La multi ani pentru sotul tau, Elena! Sper sa aveti o seara superba!
Intr-adevar o zi foarte frumoasa azi, am ajuns si eu la plaja putin dupa servici.
Lili, ai avut vreme foarte frumoasa acolo. Aici a fost mai mult nor si a plouat in ultimul timp. Azi a fost superb dar au anuntat ca in weekend se raceste..
Aamu
lgireada spune:
Astia arata de cateva zile soare cu nori, si de fapt e doar soare. Hai si cate un nor pe ici pe colo.
In alta ordine de idei, se deschide Seppala din nou in Joensuu. Era si data trecuta aici si aveau haine f faine. De-abia astept.
edit ca sa va intreb pe unde mai sunteti? Eu am fost la plaja pana joi inclusiv. Vineri deja era urat afara, o perdea de ploaie de toamna. Temperaturile vad ca se invart in jur de 20 grade maxim. Ieri am facut un gratar si am mers la lac, chiar am si inotat, dar fiind asa rece, pur si simplu am cazut intr-un somn extrem de adanc cand am ajuns acasa. Azi o sa dam o raita prin oras pe la magazine, sa mai vedem ce mai nou, interesant.
In rest, de la mine toate bune.
O duminica frumoasa tuturor,
Lili
Liliana
Aamu spune:
Lili, prezent!
Eu am avut mult de lucru la servici toata saptamana si in weekend.. cam obosita.
Aici au inceput zile frumoase, insorite..dar de toamna. Se simte in aer cumva.. vantul e mai rece.
Ai fost deja in Seppälä? S-a deschis?
Am trimis vineri, in sfarsit aplicatia ptr viza..si am realizat ca 99% va fi refuzata ptr ca pasaportul meu nu are valabilitate 6 luni, expira in februarie. Probabil ca o sa-mi dea si interzis vreo 3 ani..ca asa se intampla de obicei cand o refuza. Le-am scris o scrisoare si le-am explicat situatia, dar legea e lege.. Ei pun viza turistica de obicei ptr 6 luni si daca pasaportul expira inainte, viza nu poate fi mai lunga decat valabilitatea pasaportului. Ce-i mai rau e ca e conditie, altfel ar putea pune viza ptr cat timp e valabil pasaportul..sau ptr o luna, ca eu n-am nevoie de mai mult. Sigur n-as sta mai mult de 2 saptamani acolo.
M-a cam intors pe dos chestia asta, mai ales ca e vina mea: am fost in Romania si nu m-am simtit in stare sa alerg prin Bucuresti pe caldura aia, ca sa schimb pasaportul. Nici n-am vrut sa merg in Bucuresti (desi am casa acolo), m-am dus direct la ai mei.In fine, asta e...
Pupici si duminica frumoasa.
Aamu
lgireada spune:
Aamu am fost in Seppala, dar sunt dezamagita. Nimic interesant, din pacate. In primavara era mult mult mai fain magazinul.
Legat de viza, tare rau imi pare sa aud asta, dar nu se stie niciodata, nu-ti pierde speranta. Doamne Ajuta!
Liliana