Finlanda (3)
Raspunsuri - Pagina 15
Yael spune:
LaMultiAni Aiska! 28x (cand am implinit 28 de ani, de ziua mea... o nasteam pe Yael...)
LaMultiAni si pt. tine Lili, cu intarziere ... 23x
Multa sanatate fetelor si tot ce va doriti! Aiska, tu cum ai sarbatorit?
Eu... ... N-am mai dat pe aici... Insa intru mereu sa va citesc... Unde sunteti toate? De aproape o sapt. nimeni n-a mai dat p-aici. De vina o fi si vremea frumoasa... Sau cel putin calda... Cand vine frigul???
Programul meu e cam asa: ma scol in jur de 5.50 si la 6.45 deja sunt cu cei mici pe usa... Gradinita e destul de departe, cam 1 km. La intoarcere alerg si vreo 2 ture de 'stadion' si uite asa ajung acasa pe la 7.30 La 11.35 plec sa-i iau de la gradinita... Si cam asta e timpul meu 'liber' (4 ore si 5 min.).
Merg in continuare la cursuri, ma descurc binisor zic, daca as invata mai mult acasa ar fi super OK.
Ma duc sa completez formularele pt. Kela, inca nu am ajuns la ei. Maine dimineata.
Noapte Buna. Aamu, ai plecat deja?
P.S. Aiska, azi e si ziua tatalui meu, sunteti in aceeasi zi.
I, Y3.5v & N2v
--------------------------------------------------
"One who knows languages feels home everywhere."
(Dutch saying)
Yael spune:
Buzz!Buzz! Unde sunteti?
Lili? Chiar nici tu nu mai zici nimic? Cum e la servici?
Aamu! La sotz?
Jaana, mamini... v-ati intors?
Elena? Tot fara internet? Cum va mai este?
Eu ce sa va mai zic... Nici nu stiu daca mai citeste cineva, intereseaza pe cineva...
La sf. saptamanii se anunta ceva
Va pup
I, Y3.5v & N2v
(Dutch saying)
Jaana spune:
Bine v-am regasit fetelor!
Vad ca nu mai scrie nimeni nimic de vreo citeva zile incoace... Nici eu n-am mai dat demultisor pe aici... deh, vacantele astea te dau peste cap. N-am mai stiut ce e aia internet, calculator, DC...
A fost frumos in Romania cu toate rubedeniile si cunostintele. Acum sint insa inapoi in Finlanda si incep sa redescopar internetul
Voi ce mai faceti? Ca din urma n-am apucat sa citesc nimic.
Aamu spune:
Buna dimineata!
Jaana, bine ai revenit! Ce face bebelusa?
Yael, eu am tot citit, dar am fost asa de ocupata inainte de a veni aici (da, sint la sot) si la servici si acasa..eram deja franta de oboseala cand am plecat la drum. Si tot drumul Rauma-Helsinki a fost lapovita..n-m vazut nimic in fata..bine ca am ajuns cu bine..Am plecat la 3 dimineata din Rauma si am ajuns aici dupa peste 20 de ore.
Programul meu e dat peste cap..inca adorm la 8 seara si ma trezesc la 5..plus de cateva ori pe noapte..organismul e obisnuit cu programul din Europa si chiar daca am dormit mult zilele astea ..nu ajuta. Sper sa fie mai bine de-acum..au trecut 3 zile deja.
Vancouver e superb..mai ca m-as muta aici..
Va pup.
Aamu
mamini spune:
incep cu La multi ani cu intirziere pt Lili si Sabina si La multi ani pt miine, Aamu, sanatate si numai bine!
Jaana, bine ati revenit, ce face piticutza?
Yael, cum e cu scoala?
Elena, cum e in noua locatie?
noi ne-am intors la inceputul lunii septembrie din vacanta si eu am inceput in forta: am fost la munca trei zile,apoi la Oslo citeva zile,la munca si apoi la un curs, apoi la munca, apoi in Belgia citeva zile si iar la munca, iar la curs...treaba multa, nebunie, copil, casa...deh.
va citesc, macar sa am ce ...
M
Aamu spune:
Mamini, bine ai revenit si multumesc frumos de urari:).
Azi m-am trezit la 6..cu o ora mai tarziu decat de obicei..dar aseara am tras de mine sa nu adorm pana la 9:15:D
Ieri am fost la cumparaturi..am gasit un supersutien cu 85 dolari..dar macar vine bine. Si am primit si lectii despre cum trebuie sa fie masura potrivita, sint foarte incantata.
Am vazut bijuterii asa frumoase din jad canadian verde si crem (cel chinezesc mi se pare prea verde)..si din rodonit..
Oamenii sint tare prietenosi pe aici..la inceput mi s-a parut ciudat ca-mi vorbesc asa din senin pe strada..imi venea sa ma ascund:D. Deh..obisnuita in Finlanda..
Duminica am fost la podul suspendat Capilano..foarte frumos! N-am mai avut putere sa urc si pana la Grouse Mountain..nu ma mai ascultau picioarele..poate duminica viitoare. Sambata vreau sa ma duc la aquarium.
Va pup si o sa mai scriu.
Aamu
Yael spune:
La Multi Ani, Aamu -tot ce-ti doresti!
I, Y3.5v & N2v
(Dutch saying)
Aamu spune:
Multumesc, Yael!:)
Ieri am incercat vestitul sushi..hmm..cred ca sint defecta ca mie nu-mi place deloc.
Aamu
Jaana spune:
Revin si eu... dupa ce citeva zile am crezut ca topicul e parasit. Oricum, a scazut ritmul postarilor pe aici... sa fie de vina vremea? Intram in hibernare?
Cu intarziere bineinteles si cu scuzele de rigoare... La Multi Ani pentru Lili, Aamu si Aiska!
Aiska, observ ca esti la sot in Canada! Parca retinusem ca mergi de sarbatori. Cum e acolo? Vacanta placuta in continuare!
Mamini, Aamu, multumesc de intrebare. Micuta mea e fata mare de-acum, face progrese pe zi ce trece si noi sintem incantati... Dar a stat cam mult pe la bunici prin brate in Romania si e cam rasfatata, daca ar fi dupa ea numai prin brate si-ar face veacul
Si o intrebare: in patut nu mai sta, darama totul pe acolo, se catara, mie si frica sa nu se loveasca. In scaunelul de copii nici vorba! Unde as mai putea-o tine? Tarcuri, premergatoare?
Aiska, ce mai fac piticotii? Cum merge planul cu cel de-al 3-lea?
Lili, poate ne intalnim in iarna, avem planuri de vizita in Romania.
Va pupic pe toate
Aamu spune:
Buna dimineata:)
Jaana, multumesc de urari!
Sa speram ca nu e parasit topicul..eu intru si citesc tot timpul chiar daca n-am timp sa postez.
Da, sint la sot. Vancouver e superb..dar nu stiu daca m-as muta definitiv aici. Poate daca as gasi un contract ptr 1 an sau 2 as sta..dar mai mult ..nu stiu. Cumva, Finlanda e foarte safe. Aici parca ma astept ca oricine poate scoate un pistol din buzunar. Ieri mi-a cerut unul o bricheta..nu stiu daca era beat sau drogat..in orice caz mi-a fost frica. Plus ca cer bani, tigari pe strada..lucru de care ma dezobisnuisem in Finlanda. Plus o groaza de drogati..Oi fi si putin paranoica, dar dupa Finlanda pare periculos aici:D. Poate daca veneam din Romania era alta situatia.
Ieri trebuia sa vina instalatorul (roman dupa nume). Va vine sa credeti ca am asteptat o ora jumate in fata scarii? Si cand il sunam imi spunea ca vine in 5 minute:(. Apoi n-a mai raspuns la telefon.. Asta dupa ce ma chinui de cateva zile sa fixez o data cand vine sa repare robinetele si nu-mi raspunde nici la telefon nici la emiluri.
Proprietara apartamentului l-a contactat si, din respect ptr ea, n-am facut scandal..dar azi i-am scris (proprietarei) ca daca ea are incredere in el, eu sint gata sa-l tratez frumos in continuare..doar din respect ptr ea. Daca nu...sa-l schimbe sau lase pe mana mea:D.
Aici ploua aproape intr-una dar macar e cald. Si e superb, dupa cum spuneam..dar nu e tara in care as vrea sa locuiesc toata viata. Acum ..de vacanta asta sint incantata si incerc sa mai vin si de Craciun..sa vad cum rezolv cu pasaportul. O sa intreb daca-l pot totusi prelungi la ambasda..daca nu, trebuie sa ma duc in Romania sa-l schimb..si e mai complicat ptr ca stau cam prost cu timpul.
Mai dati cate un semn:)
Va pup
Aamu
Edit ca sa spun ca a iesit soarele si e o vreme superba..aproape de plaja, de tricou sigur:). La 11 cica iar vine instalatorul..hmm..astept cu interes. Apoi cred ca o sa "meditez" pe tarmul oceanului:D.
Edit 2: Car de nervi..ghiciti? N-a aparut instalatorul.. Nu pot sa cred! Cum poate un om sa minta cu nonsalanta 2 persoane? Si cand il sun zice "Hi, how are you? I'm there in abt 5 minutes".. Pai sa nu-ti vina sa-l impusti? Hmm..