*** LA REDOUTE (36)***

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

quote:
Originally posted by felicia74
Ba eu am primit un set de castronase verzi si bleu super, am si pus diverse in el (fasole, soia, naut si linte), cu etichete pe ele, asa sunt si eu mai ordonata (probabil).
Hai ca revin cu o poza.

Edit: poza e in contul nostru.

Si eu tot asta am primit cadou in locul setului verde-alb. Buna idee de a le folosi, Feli!

De foen sunt pur si simplu incantata, face cat tot pachetul
La fel de geanta frigorifica!

PS: azi port celebra fusta alba cu dantela englezeasca, e super bumbacul asta lejer pe canicula! O declar in mod categoric piesa de baza!
Am mai comandat www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=8112193&SizeCode=00036&Quantity=1&PersText=&ItemId=6&Mode=Update&Single=true&ksource=-1" target="_blank">una care imi place mult, tot pe alb, are o broderie finutza argintie. Acum imi caut balerini argintii, sa vad daca ii mai gasesc pe cei recomandati de voi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiara.2005 spune:

maria alexia care e fusta alba cu dantela englezeasca?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorenza spune:

quote:
Originally posted by maria_alexia

quote:
Originally posted by felicia74
Ba eu am primit un set de castronase verzi si bleu super, am si pus diverse in el (fasole, soia, naut si linte), cu etichete pe ele, asa sunt si eu mai ordonata (probabil).
Hai ca revin cu o poza.

Edit: poza e in contul nostru.

Si eu tot asta am primit cadou in locul setului verde-alb. Buna idee de a le folosi, Feli!

De foen sunt pur si simplu incantata, face cat tot pachetul
La fel de geanta frigorifica!

PS: azi port celebra fusta alba cu dantela englezeasca, e super bumbacul asta lejer pe canicula! O declar in mod categoric piesa de baza!
Am mai comandat www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=8112193&SizeCode=00036&Quantity=1&PersText=&ItemId=6&Mode=Update&Single=true&ksource=-1" target="_blank">una care imi place mult, tot pe alb, are o broderie finutza argintie. Acum imi caut balerini argintii, sa vad daca ii mai gasesc pe cei recomandati de voi

Astia iti plac:
http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=4608216&SizeCode=00038&Quantity=1&PersText=&ItemId=30&Mode=Update&Single=true&ksource=-1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Maria_alexia daca vrei balerini argintii ti-i recomand pe cei crosetati..eu sunt tare incantata de ei..sunt super comozi, parca esti desculta. Sau balerinii aia gen espadrile...care au mai multe culori, printre care si arginitu...eu ii am pe alb si la fel sunt super

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567608176/" target="_blank">Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

Salutare!
Vad ca toata lumea primeste cu intarziere coletele. A primit cineva colet din data de 11?
Mi-e cam ciuda ca eu plec vineri la mare si imi comandasem 2 fuste si o pereche de sandale pe care sa le afisez acolo. Mai sper sa primesc pana vineri.
Nushu, ai primit geanta roshie din piele? In comanda asta am si eu varianta neagra. Cum e?

Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005
Delu Prichindelu'

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

Claudia,accesul pe stadion e de la ora 20 si concertul incepe la 21:45.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Jasmine, multumesc!!!!!

Claudia, mamica de Matei (15.12.2003) si Mara (30.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Jasmine, multumesc!!!!!

Claudia, mamica de Matei (15.12.2003) si Mara (30.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

Multumesc de link-urile cu balerinii
Cred ca cei crosetati ar merge cel mai bine

Dar chiar ca au disparut reducerile pe site!

apropos de marimi: la haine am nimerit-o perfect, 36 imi vine bine absolut tot ce-am comandat (fuste, pantaloni, tricouri, pulover...)
Dar la pantofi am dat 2 rateuri: celebrii tenisi crosetati i-am luat 38 si sunt niste barci enorme. Parca pe negru nu sunt chiar asa de urati, doar ca miros ingrozitor a cauciuc. Sa vedem ce directie iau
Iar sandalele compensees la 3 euro sunt intr-adevar finutze, am luat 37, dar... sunt pentru cineva cu picior extrem de ingust! Din fericire ii vin la fix sora-mii (ei, dintr-un magazin intreg de papuci, 90% ii sunt prea lati).

Mergi la inceput