*** LA REDOUTE (36)***

Raspunsuri - Pagina 30

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danielac spune:

fetelor eu am primit coletul/scrisoarea de pe 10 iulie, ieri dimineata.
am luat 3 rochii superbe pentru Diana mea, doua tricouri si o fusta pentru mine, care e tot de la copii, dar pentru inaltimea 156, e super pentru canicula asta.
am primit in locul ghivecelor cu seminte (care se pare ca s-au epuizat) 3 lumanari parfumate in trei ghivece de lut colorat.

sunt foarte multumita de ceea ce am cumparat!

acum astept comanda data pe 16 iulie.

care este codul pentru prosopul de plaja???

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=14" target="_blank">
Poza Dianei este Humulesti.jpg - Va place?

Petitia online:
http://www.sign2signal.com/sign2signal/index.php?ln=en&show=petitie&id=311

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiara.2005 spune:

UAU!!! ati primit deja colete din data de 1o si eu inca astept dupa cele din 5 si din 7 . Clar azi merg la posta sa intreb daca nu cumva au sosit "si mi-or fi furat copiii avizele din cutie" (asta e scuza mea ca sa nu dau vina pe ele ca nu mi-au trimis aviz.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns soanso spune:

quote:
Originally posted by Bratu Monica

salut la toata lumea1
fETELOR A LUAT CINEVA ASTIA?http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=3781585&SizeCode=00048&Quantity=1&PersText=&ItemId=5&Mode=Update&Single=true&ksource=-1
Ce parere aveti ?Is cumva din aia care se largesc in 2 timpi si 3 miscari?
Poate cineva ii are deja!

Monikka

ii am eu ,sunt din bumbac 97% si 3%elastan ,sunt draguti ,eu nu iam purtat inca asa ca nu stiu cum se preteaza la spalat,dar la pretul asta merita!
SOSO

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

andreea inca n-am primit geanta rosie este in comanda de pe 9 pe care abia o astept...avand in vedere ca eu ieri am primit coletul de pe 3 banuiesc ca nu o primesc saptamana asta ma enerveaza ca intarzie atat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

quote:
Originally posted by chiara.2005

maria alexia care e fusta alba cu dantela englezeasca?

In sfarsit am gasit-o, noroc ca salvasem www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=3554988&SizeCode=00036&Quantity=1&PersText=&ItemId=13&Mode=Update&Single=true&ksource=-1" target="_blank">link-ul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

capitol nou

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567608176/" target="_blank">Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielac spune:

asta e fusta luata pentru mine, dar pe inaltimea 156 cm si culoarea violine!

http://www.laredoute.fr/vente-le-jupon-fille.aspx?productid=324112035&documentid=299107&single=true&opeco=SOLDES%3aFLASH

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=14" target="_blank">
Poza Dianei este Humulesti.jpg - Va place?

Petitia online:
http://www.sign2signal.com/sign2signal/index.php?ln=en&show=petitie&id=311

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

Ce-am mai comandat:
- www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=8711623&SizeCode=00036&Quantity=1&PersText=&ItemId=14&Mode=Update&Single=true&ksource=-1" target="_blank">tricou cu broderie- frumos. Ma asteptam sa fie si mai si, dar e dragut si-asa. E dintr-un bumbac subtirel si are aplicate florile brodate din bumbac.
- www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=8410836&SizeCode=00036&Quantity=1&PersText=&ItemId=5&Mode=Update&Single=true&ksource=-1" target="_blank">tricou orange - dragutz , cam decoltat
- www.laredoute.fr/vente-les-2-t-shirts-manches-longues.aspx?productid=324113635&documentid=299107&categoryid=22904502&single=&hasnext=1&hasprev=1" target="_blank">tricouri cu maneca lunga - ok, le luasem pentru casa dar merg bine la blugi. Bumbac subtirel.
- www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=8638527&SizeCode=00036&Quantity=1&PersText=&ItemId=15&Mode=Update&Single=true&ksource=-1" target="_blank">top 2 in 1 - imi place, e un maieutz din satin si peste bluza din voal, se leaga cu snur.
- www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=4042247&SizeCode=00036&Quantity=1&PersText=&ItemId=17&Mode=Update&Single=true&ksource=-1" target="_blank">cardigan - dintr-un bumbac plin, perfect de toamna-primavara
- www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=4040090&SizeCode=00036&Quantity=1&PersText=&ItemId=13&Mode=Update&Single=true&ksource=-1" target="_blank"> pantaloni 2 sfert - super, imi vin perfect
- alti www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=8066299&SizeCode=00038&Quantity=1&PersText=&ItemId=12&Mode=Update&Single=true&ksource=-1" target="_blank">pantaloni 3 sfert . Mi-ar fi ajuns si o singura pereche dintre astea doua, acum o sa fiu mereu in dilema pe care s-o aleg .
- alti www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=7353596&SizeCode=00036&Quantity=1&PersText=&ItemId=10&Mode=Update&Single=true&ksource=-1" target="_blank">pantaloni 3sfert. Astia puteam sa-i sar, e un material mai ciudat, grosutz si plasticos, imi vin dar cam stramti pe sold + lati in talie... Sa vedem daca-i voi purta macar o data

Mai am cateva, inca nu le-am scos din pungi

Mergi la inceput