*** LA REDOUTE (36)***
Raspunsuri - Pagina 28

nushulica spune:
ella nici nu ma indoiesc de faptul ca david e un scumpel...si ma bucur ca a fost cumintel la botez ca le-a dat exemplu gagicilor" care erau cu el
astept pozele

brianna spune:
nushulica, sandalele de la Cacharel se potrivesc la marime? c e nr ai luat si cat porti de fapt?

Laura Ioana spune:
Fetelor multumesc pt lamuririle referitoare la card. Gata, l-am dat la facut si e gata pe saptamana viitoare.
Dar simt ca-mi prind urechile in site-ul asta (mai ales ca nu stiu franceza) si in discutiile voastre despre cadouri, fdp0 si alte trebi din astea complicate (codul de care zice Nushu
care face reducere la reducere, de ex).
Aaa si ma tot uit pe produsele pe care le-ati cumparat si nu inteleg cum le-ati luat mai ieftine si acum au asa preturi sau au fost reduceri mai mari? Urmeaza sa mai fie reduceri mari? V-am facut capul mare, dar tot nu ma las E abia inceputul tirului de intrebari
16+
Poze Laura
Puiul nostru drag

Jasmine spune:
Laura,da,acum 2-3 saptamani erau reduceri de peste 80%,chiar 87% la multe produse.Pe urma reducerile au fost de numai 60% sau chiar mai putin,asa ca acum preturile sunt mai mari decat cand au comandat fetele ce vezi tu in linkurile alea.

catutza spune:
Mai sunt cateva zile pana la faimosul cod , abia astept sa apara, am deja un cos plin-pinut pregatit
Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)
Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil

addya spune:
hai k intru shi eu k shi asa am ramas datoare cu linkuri de la 2 pachete dar sap de 2 zile si nu am mai gasit decat produsele astea:
http://www.laredoute.fr/vente-le-1-piece-vaudou-de-rasurel.aspx?productid=324099611&documentid=321407&categoryid=23110056&single=&hasnext=1&hasprev=1 l-am luat cu 11 eur marimea 42C, e splendid!!!
http://www.laredoute.fr/vente-le-t-shirt-nike-modele-adulte.aspx?productid=324117709&documentid=299107&categoryid=22916234&single=&hasnext=1&hasprev=0 e ok, dar am luat XL ca de obiceri si e mare! recomand sa luati o masura mai mica decat de obicei
http://www.laredoute.fr/vente-t-shirt-adidas-modele-homme.aspx?productid=324118190&documentid=414707&categoryid=22916234&single=&hasnext=1&hasprev=1 idem ca mai sus
http://www.laredoute.fr/vente-les-3-debardeurs-taillissime.aspx?productid=324094678&documentid=389607&categoryid=23110696&single=&hasnext=1&hasprev=1 frumoase, 2.3 eur
http://www.laredoute.fr/vente-les-3-t-shirts-manches-courtes.aspx?productid=324066550&documentid=321407&categoryid=23110696&single=&hasnext=1&hasprev=1, pe verde cu dungutze, 2.51 eur
ce am mai avut dar nu gasesc link:
costum de baie 2 piese, ok la 5 eur. Nu stiam ce mi se parea mie dubios la el, au uitat niste cusaturi pe fata sub elastic si se ruleaza chilotul. Nu-i problema, le fac eu.
papuci piele intoarsa sotz, 8 eur, super faini
3 sutiene, 2 la set, clasice, pe roz si verde, foarte bune pe vremea asta (5 eur( si unul de fitze (merge si fara bretele) la 2.5 eur
oricum eu port monstruasa marime 100C asa ca nu-mi gasesc neam pe LR. Astea au fost noroc chior...Ce sa fac daca am bazinul lat...
a, si au mai fost vreo 2 tricouri de la taillissime, disparute si alea de pe sit.
poop u all!
Adina si Razvan
Razvan-Nazdravan
www.dropshots.com/day.php?userid=235207&cdate=20070122&ctime=123718" target="_blank"> Razvan tine o conferinta - filmulet

claujro spune:
Jasmine, mergem si noi diseara la concert, ai idee cand incepe...sau la ce ora sa fim pe acolo? Multumesc!
Claudia, mamica de Matei (15.12.2003) si Mara (30.08.2005)

carolinah spune:
Am luat si eu ieri de la posta coletul din 3.
Comandasem a 2-a oara o rochie (prima data a fost prea mare si i-am dat-o mamei) si se pare ca tot prea mare e. Oricum, macar de data asta se poate purta, chiar daca e mai larguta.
Am comandat si eu sutienele alea roz si verde si desi am luat 90B (eu purtam 75 B la Triumf) sunt cam largi ca circumferinta, asa ca data viitoare m-am invatat minte si imi voi lua 85B. Oricum, sunt f faine, nimic de zis.
Si am mai luat vreo 5 tricouri barbatesti, f buen si acelea. Ca de aproape fiecare data, am fost multumita de ceea ce am primit.
lina, cu Alina si Ana... si tati, evident

nushulica spune:
quote:
Originally posted by brianna
nushulica, sandalele de la Cacharel se potrivesc la marime? c e nr ai luat si cat porti de fapt?
se potrivesc...eu port cam 37-38 depinde de modelul papucului si am luat 38 si-mi vin bine...vezi ca sunt cam ingusti pentru cineva cu piciorul lat nu merg

nushulica spune:
laurici fii antena ca incerc sa-ti raspund la intrebari
fdp 0 inseamna taxa de ambalare 0( mai platesti doar taxa de trasnport care este 10% din valoarea coletului)
codul ala minune de care vorbesc eu care va reduce reducerile va aparea pe 31iulie(cica asa se discuta pe forumul francez) asa a fost un cod si la reducerile de iarna(zic fetele ca eu atunci nu descoperisem site-ul)
asa cum ti-a zis si jasmine pe 27iunie cand au inceput soldurile erau foarte multe produse reduse cu 87% dar dupa vreo 2saptamani au scos reducerile astea mari si acum rar mai gasesti produse cu 87% si ce mai e sunt stocuri epuizate
cand faci comanda baga si tu un cod care ori sa-ti dea ceva cadou ori sa-ti dea fdp0
ma gasesti pe mess daca mai ai intrebari si e urgent